پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما
سلام
پیشنهاد دوستانه : کلا بیخیال نوکیا بشو. البته فعلا همه میگن n9 خیلی شاخه اما مطمئن باش به پای سیستم عامل اندروید نمیرسه.
اگر 700 تومن داری گلکسی اس 2 بگیر من به شخصه تاییدش میکنم خودمم برات گارانتیش میکنم !! :دی
در حال حاضر خودم گلکسی اس دارم. واقعا راضیم. هیچ مشکل خاصی نداره.
N8 که واقعا مزخرفه. میدونی چیه ؟ ان 8 یه دوربیه که میتونی باهاش صحبت کنی !!!
البته ناگفته نماند بدنش واقعا بی نظیره. بزنیش تو دیوار گج دیوار میریزه اما گوشی هیش طورش نمیشه ! خب البته اکثر گوشیای نوکیا بدنه ی محکمی دارن.
ولی پیشنهاد من گلکسی اس 2 هست. قیمتش 700 تومنه اما حرف نداره. اگه نمیخوای اینقدا خرج کنی گلکسی اس بگیر قیمتش زیره 500 تومنه.
با نظر من تو خرید Iphone 4 شک نکن
هیچ گوشی کنارIphone 4 عددی حساب نمیشه :دیـــــــــــــــ
بله من هر گوشی بگین استفاده کردم و n8 مشکل سی پی یو داره که میهنگه
نظر شخصی بنده iphone
n8 نگیر اصلا به درد نمی خوره.
فقط یه مقدار دوربینش باحاله.
یکی از دوستام داره.
توی بازیه آسفالت 5 گوشی سوپر اسلو موشن می شه.
انگری بیرد ریو هم وقتی که می خوایی بازیو ریست کنی می هنگه.
من خودم می خوام گالکسی اس 2 بگیرم.
به نظرم یه سر به یوتیوب بزنید.
اگه این گوشیو ببینید گوشیه نوکیا رو کلا بی خیال می شید. {من که شدم}
تو یوتیوب بنویس:
galaxy s II vs HTC seansation vs Iphone4
اگر راهنمایی میخواهید اینجا خیلی خوب توضیح داده :
راهنمای خرید اندروید فون قسمت سوم: میان قیمت های اشرافی
البته رده 600 به بالاشم چند روز دیگه مقالش میاد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
فرقی نداره s یعنی silver و اون یکی هم مشکی هست ....گوشی خوبی هم هست سامسونگ گلکسی سایزش رو برو از نزدیک ببین خیلی بزرگ هست
سلام
من سه ساله در زمینه گوشی فعالیت دارم
دولوپر و برنامه نویس اندورید هستم
و همزمان هم آیفون 4 دارم و هم گالاکسی 2 و هم سی 7 و هم کلی گوشی دیگه
در مورد انتخاب شما
اولا گوشی های htc رو به دلیل قیمت کاذب و عمر باتری پایین برای شما پیشنهاد نمیکنم
مثلا چند مورد وایلد فایر گفته بودن این در حالیه که سی پی یو وایلد فایر 600 هست یعنی مثل ان 8 و این تو اندروید یعنی فاجعه
ایکس 10 هم قدیمیه و اصلا به 400 تومنش نمیارزه رمش هم خیلی کمه که شدیدا مشکل ایجاد میکنه بخصوص در نسخه جینجر برد
گفتید در حدود 500-600 میتونید هزینه کنید من چند تا گوشی رو براتون مقایسه میکنم
آیفون 4 : تا این لحظه بهترین محصول اپل هست ، قیمت 16 گیگش 800 ت و قیمت 32 گیگش 900 ت هست
سیستم عاملش ساده ولی کاراست ، امکان تغییر رام و فریمور رو ندارید ولی تعداد برنامه و بازیش خیلی بالاست و عمر باتریش شدیدا بالاست
گالاکسی 2 : یه هیولاست ... از همه نظر تکه ، سی پی یو دو هسته ای و رم یه گیگ و دوربین فوق العاده ...
فقط یه کم مصرف باتریش بالاست ولی به صفحه 4.3 اینچی و بالاترین کیفیت صفحه نمایش موبایل در حال حاضر میارزه اصلا لگ و هنگ نداره و فوق العاده است ولی خب قیمتی حدود 700 تومن داره که به نظر من ارزششو داره و آندروید هم که روشه
گالاکسی اس i9000 داداش کوچیکه گالاکسی هست که سال پیش عرضه شد و مثل بمب صدا کرد اگه بودجه ات به گالاکسی 2 نمیرسه پیشنهاد من اینه و قویا پیشنهاد میکنم سراغ ایکس 10 و وایلد فایرو سنسنشن و. ... نری چون اخرش پشیمونیه
ان 8 : شاید تنها مزیتش دوربین عکاسی فوق العاده قویش باشه ....
بعنوان کسی که همه این گوشی ها رو داشتم میگم ...
در مجموع من پیشنهاد میکنم 900 تومن به آیفون ندید چون ارزش نداره
چون فرمودید سفر میرید پس داشتن برنامه های هاستینگ رو گوشی براتون مهمه که آندورید و آیفون هر دو دارن
خلاصه بگم اگه بودجه تون رسید گالاکسی 2 بگیرید و اگر نه گالاکسی 1
موفق باشید
از نظر من هر گوشی از هر شرکتی ( سامسونگ،htc) خواستید بگیرید فقط سیستم عاملش آندروید باشه...!
الان روز روزه آندروید هست :)
من خودم شخصا گوشی سامسونگ گالاکسی دارم ( 4 ماهی میشه) من تا به این سن رسیدم بالای +60 تا گوشی عوض کردم :دی ( عشق گوشی هستم)
اما تا الان که این گوشی رو دارم، هیچ موقع اینقدر راحت نبودم با گوشیم :دی
به نظر من سامسونگ گالاکسی فوق العاده هست ( هر مدلی )
سلام
رحمان جان فقط آندروید .
من 1 سال میشه حدودا دارم استفاده میکنم . خیلی شدید راضی هستم از این سیستم عامل.
اگه میتونی هزینه کنی تو iphone 4 شک نکن..طرز استفاده اش رو بلد باشی رو ابرها راه میری...خودت من رو که میشناسی نمایندگی apple و sony داریم این سیستم عامل گوشی iphone4 هم تا بخوای ور رفتم نرم افزار هایی داره و کارآیی هایی که تعجب میکنی و بازم خودم نظر Htc هست سایز گوشی یادت نره..نری گوش کوب بگیری :دی