پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت ماه مبارک رمضان - ماه اول 50% تخفیف - آمریکا - بدون مشکل تورنت
رم های 3گیگ و 2 گیگ
به پایان رسیدن
با تشکر
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی به مناسبت ماه مبارک رمضان - ماه اول 50% تخفیف - آمریکا - بدون مشکل تورنت
نقل قول:
فروش فوق العاده یک سرور مجازی
رم 1500 مگابایت
هارد 250 گیگابایت
پورت اگیگابیت نا محدود
ماهانه 25 هزارتومان
سالانه 200 هزار تومان
1ساعت تست هم داده میشود
سلام
این پلن موجوده؟
این قیمت ماه اوله یا هر ماه همین قیمت؟
مشخصات سخت افزاری کامل؟
دیتا سنتر؟
لینوکس میخوام که روش حتماً سی پنل نصب باشه.
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids
سلام
این پلن موجوده؟
این قیمت ماه اوله یا هر ماه همین قیمت؟
مشخصات سخت افزاری کامل؟
دیتا سنتر؟
لینوکس میخوام که روش حتماً سی پنل نصب باشه.
با سپاس
سلام
بله موجود هست .
سیپنل نصب میکنم ولی کانفیگ با خودتونه
مشخصات کامل صفحه اول تاپیک هستش
نقل قول:
فروش فوق العاده یک سرور مجازی
رم 1500 مگابایت
هارد 250 گیگابایت
پورت اگیگابیت نا محدود
ماهانه 25 هزارتومان
سالانه 200 هزار تومان
1ساعت تست هم داده میشود
آنچه در صفحه اول زدید با این که در صفحات میانی بود و بنده سوال کردم با هم متفاوتند.
سرور و پشتیبانی ایشون قابل ستایش میباشد :75:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids
آنچه در صفحه اول زدید با این که در صفحات میانی بود و بنده سوال کردم با هم متفاوتند.
این یک آفر جدا از آفر های صفحه اول میباشد
این آفرهم روی همین سرور میباشد
پس از نظر دیتا سنتر و سخت افزاری هیچ فرقی باهم ندارند
سلام
من دیروز یه سرور و امروز یه سرور دیگه ازشون گرفتم
پشتیبانیشون عالیه و سرورها هم تا این لحظه کیفیت مطلوبی داشتن
دوستان تعدادی سرور میکروتیک موجود میباشد که در کمتر از 15 دقیقه پس از واریز تحویل داده میشود
با سپاس
باتوجه به استقبال بی نظیر شما دوستان یک عدد سرور جدید اظافه شد از همین دیتا سنتر با مشخصات زیر
CPU: AMD Opteron 2.6 GHZ
Ram 16GB
HDD 2500 GB
پورت 1گیابیت