دوستان بازم منتظر پیشنهاد هستم
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان بازم منتظر پیشنهاد هستم
دوست عزیز باید عرض کنم سایتی مثل فارس سینما رو ببینین ... تو این مملکت و این نظام بایستی برای هرکاری مجوز بگیری .. ثبت تو سایت ساماندهی خودش یک نوع مجوزه دیگه .. الان میگن تمام سایتها باید ثبت نام کنند. پس بحث مجوز بحث مجزایی نیست. در ثانـــی فیلم خصوصی پارتی بازیگرها رو حتما نمیخواین که بزارین.
در رابطه با نگارش بله قبول دارم چنین چیزی هست ولی خوب ایشون هم یکی از کارمندای این سایت میشن بخش زیادی رو خودشون انجام میدن.
بنده خودم عکاس و گزارش گر آشنا و خبره سراغ دارم که از دوستان خودم هستم. ایشون اکثر جاها حضور دارند و گزارش میتونن تهیه کنند. کارشون تعریفی هست. خواستین باز درخدمت هستم
دوستان نظرتون با یک فروشگاه اینترنتی چیه ؟
به نظر بنده ، هاستینگ بهترین گزینه میتونه باشه!
ایده ی دیگه ای نبود ؟
اگر این مبلغ رو واقعا دارید ، به هیچ وجه تو اینترنت ایران سرمایه گذاری نکنین .
دوست عزیز بسیاری از عزیزان رو بنده سراغ دارم که با مقدار کمتری از سرمایه من کارهای بزرگتری انجام دادن
مهم سرمایه نیست مهم پشتکار هست اگه توی هر کاری پشتکار داشته باشی موفق می شی اگه 5 میلیون که هیچ 5 میلیارد هم داشته باشی و پشتکار نداشته باشی یعنی هیچ البته می شه دست به کاری زد که با پشتکار زیاد به نتایج خوب رسید . بیشتر بچه ها حتی یک ریال هم نداشتند و از همین آقایون عزیز هاست گرفتن و وضعشون عالی هستش
البته اگر می خوای موفق باشی باید یک طرح نو دراندازی
بنده متذکر بشم که می خوام با این کار که به عنوان پشتیبانه زندگی انتخاب کردم , ادامه زندگیمو بچرخونم
برای همین این فروم را برای مشورت انتخاب کردم
ببینید تمام این آقایونی که اینجا هستند و این موقع شب بیدارند برای امور زندگیشان بیدارند و مجبورند بی خوابی بکشند
من به شما بی احترامی نکردم من نظرم اینه که باید طرحی ایجاد کنی که بتونی از اون بهترین استفاده را ببری اگر من بودم توی کاری سرمایه گذاری می کردم که در نت کم هست یا اصلا وجود نداره