پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
turboo
متشکر اما منظور بنده ترجمش نبود ، مشکل اینجا هست که من از تریال استفاده می کنم تا 45 روز اول که مشکلی نداره 2 روز هم نمی شه نصب کردیم
قرار نیست چون اولین باره نصب میکنید روی یک VPS پس حتماً تریال کار کنه.
IP که شما انتخاب کردید برای اون VPS رو در License Verification - cPanel Inc. چک کنید و ببینید قبلاً روی این IP سی پانل نصب شده یا خیر. به احتمال زیاد شده یا اینکه DNS هایی که وصل کردید موقع تنظیمات اولیه WHM بعد از نصب از دومین IR بوده و دلایل دیگر.
موفق باشید.
پاسخ : ♠♠ آموزش نصب سی پنل + کانفیگ فایروال + نصب لایت اسپید و ... ♠♠ (( Warez-Host.IR ))
آقایون این پنل ها رو روی میکروتیک و ویندوز هم نصب میکنن ؟ چون از خارج که vps میگیری ویندور یه پنل هم میدن من cpanel گرفته بودم !!!
اما این رو لینوکس داره نصب میشه × من نفهمیدم چه جوریاس ؟؟؟
برای ویندوز که cPanel Enkompass نصب می کنند روی Win Server 2008 برای میکروتیک رو در جریان نیستم ، فکر نمی کنم .
سلام
یادش بخیر بیکار بودیم یک زمان
هرچند به خاطر بعضی ها ادامه ندادم آموزش را
در مورد میکروتیک تا آنجایی که من اطلاع دارم پنل خاصی نیاز به نصب نداره
از طریق یوزرمن خود میکروتیک به راحتی می توان کارهای زیادی انجام داد
البته جدا از این مورد از طریق ترمینال میکروتیک کارهای زیادی میشه انجام داد که یک نمونه دانلود و آپلود هست مانند سرورهای لینوکس یا ویندوز
اگر سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
سلام.اساتید محترم من سی پنل رو نصب کردم.الان مونده تنظیماتش با کانغیگش.کسی میتونه انجام بده واسم؟ممنون میشم.
کانفیگ رو می تونم براتون انجام بدم ، تنظیمات اولیه در whm که کار خاصی ندارد . آموزش تنظیمات و کانفیگ رو نیز فکر می کنم در سایت آقا رحمان نیز می تونید خرید نمایید (اگه اشتباه نکنم قبلا دیده بودم )
نقل قول:
کانفیگ رو می تونم براتون انجام بدم ، تنظیمات اولیه در whm که کار خاصی ندارد . آموزش تنظیمات و کانفیگ رو نیز فکر می کنم در سایت آقا رحمان نیز می تونید خرید نمایید (اگه اشتباه نکنم قبلا دیده بودم )
سلام
بله مجموعه کامل در سایت برای فروش موجود هست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramsin
آقا کی انجام میدین واسم؟
امروز بعد از ظهر کار خاصی ندارم ، خواستید می تونم انجام بدم .
سلام من یه سوال داشتم این پروفایلی که اینجا اپلود میشه دقیقا چیه؟؟و اینکه همیشه بنا بر نیاز متفاوته یا نه؟؟میشه توضیحات بیشتری در مورد این تنظیماتی که اپلود شده بذارید ممنوون میشم
---------- Post added at 10:10 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Warez-Host.IR
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>سلام من یه سوال داشتم این پروفایلی که اینجا اپلود میشه دقیقا چیه؟؟و اینکه همیشه بنا بر نیاز متفاوته یا نه؟؟میشه توضیحات بیشتری در مورد این تنظیماتی که اپلود شده بذارید ممنوون میشم