پاسخ : تقلب ، د ز د ی تا کی ؟؟--> P30vel.ir
منم نود (ناد) دارم
براي من هم اخطار داد
نقل قول:
ولی حیف که دان شد !
می خواستیم یه خورده تستش کنیم برای خودش شل بزاریم
ميخواي stop كنم تست كن ؟
نقل قول:
احتمالا این شل ها را گذاشتن که بتونند اسکریپ های دیگه روی سرور را نال کنند. آخه هک کردن به چه دردشون می خوره
اصلا دليل منطقي و پذيرفته شده اي نيست.
ايشون حق همچين كاري رو ندارن .
اسكريپتي كه بابتش زحمت كشيده ميشه ، حتي اسكريپت آماده اي كه اديت ميشه ، كپي رايت داره و براش وقت گذاشته شده .
ايشون با نقض كپي رايت ، برنامه نويسي ايران رو داغون كردن
اگه از روبات ياهو جادوگر چيزي شنيده باشيد ، اين روبات توسط يكي از دوستان من نوشته شده و براي فروش گذاشته ميشه ، ساعت ها و هفته ها براش زحمت كشيده ميشه . بعد اين آقاي صمد بين به همين راحتي با اون دوستش Blackvirus مياد خيلي راحت كرك ميكنه و براي دانلود قرار ميده !
اين چه معني ميتونه داشته باشه ؟
ميخواد لطف كنه ؟ يا برنامه نويسي در ايران رو داغون كنه ؟
حداقل بذار برنامه نويس نرم افزارش رو بفروشه ، اگه ورژن جديد اضافه كرد ، ورژن قبليشو كرك كن بذار !
نه اينكه . . .
نقل قول:
ميخواي stop كنم تست كن ؟
نه بزار باشه سر فرصت یه دستی بهش می کشیم فعلا دان باشه بهتره ...
نقل قول:
نقل قول:
احتمالا این شل ها را گذاشتن که بتونند اسکریپ های دیگه روی سرور را نال کنند. آخه هک کردن به چه دردشون می خوره اصلا دليل منطقي و پذيرفته شده اي نيست.
ايشون حق همچين كاري رو ندارن .
اسكريپتي كه بابتش زحمت كشيده ميشه ، حتي اسكريپت آماده اي كه اديت ميشه ، كپي رايت داره و براش وقت گذاشته شده .
ايشون با نقض كپي رايت ، برنامه نويسي ايران رو داغون كردن
اگه از روبات ياهو جادوگر چيزي شنيده باشيد ، اين روبات توسط يكي از دوستان من نوشته شده و براي فروش گذاشته ميشه ، ساعت ها و هفته ها براش زحمت كشيده ميشه . بعد اين آقاي صمد بين به همين راحتي با اون دوستش Blackvirus مياد خيلي راحت كرك ميكنه و براي دانلود قرار ميده !
اين چه معني ميتونه داشته باشه ؟
ميخواد لطف كنه ؟ يا برنامه نويسي در ايران رو داغون كنه ؟
حداقل بذار برنامه نويس نرم افزارش رو بفروشه ، اگه ورژن جديد اضافه كرد ، ورژن قبليشو كرك كن بذار !
نه اينكه . . .
درسته اگر می خواد به این صورت استفاده کنه اشتباهه خب این سایت اگر این هدفی که شما میگی داره بره یه خورده زحمت بکشه بره تو گروه های وارز همه چیز هست زود به موقش براش میاد
این حرکتش اصلا قابل درک نیست
نقل قول:
نه بزار باشه سر فرصت یه دستی بهش می کشیم فعلا دان باشه بهتره ...
چشم
امشب رو ميذارم داون باشه تا صبح ببينيم چي ميشه:52:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldcom
چشم
امشب رو ميذارم داون باشه تا صبح ببينيم چي ميشه:52:
چطور داون میکنی ؟ :-?
واقعا واسه همچنین سایتی متاسفم... هرگز فکر نمی کردم همچنین کاری انجام بدن !
فکر کنم ایشون چند وقت پیش فردی به نام احسان که همکارشون ( یا شریک ) بود را از وب سایتش خارج کرد. ( البته اگر اشتباه نکنم. )
نقل قول:
چطور داون میکنی ؟
Attackاز سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldcom
Attackاز سرور
لطفا کمی بیشتر توضیح بدین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
بله ما یکی از سایتهای مشتریانمون رو منتقل کردیم روی سرور خودمون. یه نرم افزار امنتیی رو سرور نصب کردیم به محض اینکه سایتی آلود به شل یا امثالهم باشه شل رو پاک و سایت را ساسپند میکند به صورت خودکار. اگر اشتباه نکنم حدود 10 12 تا شل پیدا کرد. بعدا کاشف به عمل اومد که ایشون این اسکرپیتها رو از سایت پی سی ول دانلود و نصب کردند!
دوستان مراقب باشند. به نظر بنده مطمئن ترین سایت در زمینه اسکرپیت سایت پرشین اسکرپیت میباشد.
موفق باشید
اسم برنامه چی هستش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B2C
لطفا کمی بیشتر توضیح بدین.
توضیح بده که همه سایت ها به فنا می رن :d
فردا هم من می زنم
اسکریپت سالم فقط تو وب آلفا و پرشین اسکریپت هست بقیه ...
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Woshka
اسم برنامه چی هستش؟
http://www.webhostingtalk.ir/f41/268...tml#post255236
ConfigServer Server Services
نرم افزار رو يكي از دوستام كه تو كاراي مديريت شبكه هست با زبان C# نوشته و خيلي هم تاكيد كرده كه پابليك نشه
از اين نرم افزار براي تست شبكه و تعداد بازديد كننده هايي كه يك سرور ميتونه ساپورت كنه استفاده ميكنه
يه توضيحي در موردش ميدم
اينطوري عمل ميكنه كه بازديد كننده Fake ميفرسته روي سايت و سرور نمتونه جوابگو باشه و داون ميشه
الا ن فشاري كه روي سرور پي سي ول هست برابر با اين هست كه 450 نفر همزمان ، هر ثانيه 1 بار صفحه رو Refresh كنن