اولین تجربه با جوان سرور :113:
تا ببینیم کیفیت خدماتشون چجوریه.خوب یا بدشو تو همین تاپیک میگم که تجربه ای بشه برای دوستانی که قصد استفاده از این شرکت رو دارن.
نمایش نسخه قابل چاپ
اولین تجربه با جوان سرور :113:
تا ببینیم کیفیت خدماتشون چجوریه.خوب یا بدشو تو همین تاپیک میگم که تجربه ای بشه برای دوستانی که قصد استفاده از این شرکت رو دارن.
این ها رو باید تیکت کنید... از طریق تیکت پاسخگویی انجام میشه ! تاپیک جای این موارد نیست...
بر روی سایت سفارش بدید تا سرویستون رو آماده کنم...
موفق باشید
اگر امریکا به دردتان می خورد با پورت 1 گیگ می توانم بهتون بدهم.
Hard: 60Gig
Ram: 512MB
CPU: 2x 5620 Xeon
Bw: 500Gig
Port: 1Gbps
25T/Month Or 250T/Year
ویندوز 5 هزار تومان گرانتر است.
دوستانی که میخوان vps بگیرن اگه واردن که هیچ ولی اگه زیاد وارد نیستند از جوان سرور نگیرن چون جون آدمو در میاره تا بخواین پیداشون کنین و بگین چرا سرور دان شده.
البته این نظر شخصی منه.
نمایش مشخصات: itjavani - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران
گروه آی تی جوانی | بزرگترین گروه طراحی و آنالیز وب سایت کشور
من الان مشتریشونم و نظر شخصی خودمو گفتم.دلیل نداره شما خوشتون بیاد.هر کسی میتونه برداشت کنه و نظر بده.مگه جرمه؟
منم نگفتم سرویسشون بده.اتفاقا قیمتشون از خیلیا ارزونتره
بعدشم یک موقع آره ولی .....
من گفتم من خوشم نمیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظر لطف شماست! سیستم تیکتینگ مثل سیستم چت نیست که بلافاصله بعد از تیکت شما به شما پاسخ داده بشه! البته بعید میدونم نهایت پاسخگویی به شما بیشتر از 2 ساعت شده باشه!
کنسول هم که دستتون هست! سرویس هامون هم که دان نداشته بنابراین من نظرتون رو بر حسب دیگه ای میزارم!!!سرعت دانلود هم که بعید میدونم کمتر از گفته های ما بوده باشه!
بارها در تیکت و پشت تلفن قبل از خرید هم گفته شد بهتون که ما سیستم آموزشی نداریم و سرویس هامون SelfManage هست!و خودتون هم که ذکر کردید سرویس رو فقط برای یادگیری میخواید!
خوشحالم که یک نفر پیدا شد یه ایراد به ما بگیره! البته انتقاد صحیح سازنده هست ولی نه انتظار بیجا!
یک بار فقط تماس گرفتید دیر پاسخ داده شد که اون هم تلفن بنده درشرکت جامونده بود که برگشتم و خودم باهاتون تماس گرفتم!
نمیدونم بر چه حسبی همچین چیزی گفتید؟!
من نه شمارو میشناسم نه پدر کشتگی با شما دارم.من اصلا هیچی بلد نیستم ولی وقتی سرور مشکل داره تقصیر من نیست که.اره کنسول دادین من ممنونتونم هستم ولی وقتی مشکل فنی پیش میاد که با کنسول کلاینت که 3تا گزینه بیشتر نداره که نمیشه مشکل سرور رو حا کرد باش که.منم خدایی ناکرده نمیگم که شما ادم بدی هستین.من از عصر تماس میگیرم شما جوا نمیدین از ساعت 8 تا الان تیکت گذاشتم جواب نمیدین و الا که ساعت 3 هست اینجا جواب میدین.
مشکل فنی سرور مثل دان بودن،مشکلات سخت افزاری هست...که گوش شیطان کر،شکر خدا تا بحال همچین مواردی نداشتیم!مشکلات نرم افزاری هم چون سرویس سلف منیج هست با خودتونه ولی با این حال کمک میکنیم،شما مشکلتون نرم افزاری بوده که تیکت زدید و اتچ کردم!
عکس زیر رو تایید میکنید؟لطفا به تایم ارسالیتون دقت کنید؟!بیشتر از گفته های من بعید میدونم شده باشه! عکس هم فتوشاپی نیست ، در سیستم خودتون قابل مشاهده هست!