پاسخ : پایان عمر هتزنر و گلایه از ساپورت ضعیف حتما بخوانید ...
سلام
کلاً دوست دارید به یک چیزی گیر بدید
یا فرد یا گروه یا شرکت
اصولاً از تخریب دسته های بالا لذت می برید ؟؟
هرچند با این گونه تاپیک ها یک دیتاسنتر خوب مثل هتزنر و ... نه تنها زیر سوال نمیره , بلکه یک نوع تبلیغ هم خواهد بود
وقتی مدیر یک سرور اطلاعات کافی نداره و خودش باعث ایجاد مشکلات میشه و نباید توقع امدادهای غیبی از طرف دیتاسنتر را داشته باشه
هرچند این هم درست هست هرجایی مشکلاتی را داره ولی این باید یادمو باشه که , هرچقدر پول بدیم همونقدر آش می خوریم
وقتی یک سرور با 12 گیگ رم در نت دایرکت میشه 160 هزار تومان همون سرور در سوئیس یا فرانسه یا هلند میشه 260 تا 300 هزار تومان حتماً تفاوت هایی هست
خریدار تنها نگاه میکنه که سرور چقدر رم داره (( نوع رم را دقت نمی کنه )) پردازنده چند هسته داره (( فرکانس پردازنده را دقت نمی کنه )) هاردها چقدر حجم دارند (( به نوع هارد دقت نمی کنه )) پورت یک گیگ که اعلام شده آیا واقعاً اختصاصی هست یا اشتراکی و ....
بعد توقع دارند یک سرور 160 هزار تومان نت دایرکت یا هتزنر براشون مثل یک سرور 260 یا 300 تومان دیتاسنترهای خوب و معروف دیگر کار کنه
شاید در دید اول سخت افزار هر دو یکی باشه ولی اگر با دید بهتری نگاه کنیم , 100% تفاوتهای چشمگیری مشاهده میشه
هتزنر دیتاسنتر خوبی هست
چندین ماه سرور eq10 موجود بود , تنها مشکلی داشت هزینه های جانبی سرور بود و هزینه ست آپ
در کل چنین دیتاسنتر در آلمان برای ما ایرانی ها خوب و مناسب هست
در مورد هزینه هایی که همکاران میگیرن باید بگم که هیچ کس محض رضای خدا کار نمی کنه
پس توقع بیجا هم داشتن , زیاد جالب نیست
موفق باشید
خبری از استارتر نیست؟
دیتا سنتر بالاخره با این پاپیک ورشکست شد
گفتم که
هدف استارتر تبلیغ خودش بود ، نه زیر سوال بردن دیتاسنتر
اگه میخواست از دیتاسنتر شکایت کنه ، میتونست بگه جواب نمیدن و با ذکر اسناد و مدارک ثابت کنه
چه دلیلی داشت بحث هزینه ستاپ رو بکشه وسط ؟
اصلا دیتاسنتر دوست داره از یه عده هزینه ستاپ نگره ، این دلیل نمیشه که فروشنده هزینه رو از مشتری نگیره!
بله
به نظر بنده هم هدف فقط تبلیغات بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HyperServer
دوست عزیز من حرف هیچ کس رو اینجا تایید نمیکنم....ولی حرف شما رو کامل رد میکنم!
کدوم فروشنده....کجای دنیا .... تو چه زمینه کاری میاد قیمت تمام شده خودش رو به شما بگه؟
فروشنده قیمت میده...شما میتونی تهیه کنی یا نکنی!
دوست عزیز چون الان تقریبا فروشنده وجود نداره
فروشنده گی اعتبار و آبرو داره
به هر کسی که چیزی داشتش و خواست به هر قیمتی بفروشه که فروشنده نمیگن
با شما دوست عزیز یا سایرین کاری ندارم
اما اگه کسی بخواد بر اساس تعالیم خدای که بوجود اوردش کار کنه ( حالا هر دین و آئینی باشه ) باید وجدان رو حاکم کنه و مال خودش رو با سود مشخص بفروشه
هر چند که میدونم برای خیلی ها این حرف ها دو زار هم نمی ارزه و فقط سود .......
بهتره این بحث هم در این تاپیک تموم بشه چون خیلی به تاپیک و عنوانش ربطی نداره
محض اطلاع شما عرض کنم که من نگفتم که همه ادمها باید به این روش کار کنن و فقط مثال عینی و واقعی زدم که خودم که خواستم سرور بگیرم و به سه نفر هم از دیتاسنترهای مختلف سپردم گفتن که ما چون نمایندگیش رو داریم نمیخواد هزینه ست اپ بدید و انشاءالله خدا جزای راست گویشون رو بهشون بده
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aryabooks
دوست عزیز چون الان تقریبا فروشنده وجود نداره
فروشنده گی اعتبار و آبرو داره
به هر کسی که چیزی داشتش و خواست به هر قیمتی بفروشه که فروشنده نمیگن
با شما دوست عزیز یا سایرین کاری ندارم
اما اگه کسی بخواد بر اساس تعالیم خدای که بوجود اوردش کار کنه ( حالا هر دین و آئینی باشه ) باید وجدان رو حاکم کنه و مال خودش رو با سود مشخص بفروشه
بهتره این بحث هم در این تاپیک تموم بشه چون خیلی به تاپیک و عنوانش ربطی نداره
محض اطلاع شما عرض کنم که من نگفتم که همه ادمها باید به این روش کار کنن و فقط مثال عینی و واقعی زدم که خودم که خواستم سرور بگیرم و به سه نفر هم از دیتاسنترهای مختلف سپردم گفتن که ما چون نمایندگیش رو داریم نمیخواد هزینه ست اپ بدید و انشاءالله خدا جزای راست گویشون رو بهشون بده
یا علی
دوست عزیز ...شما منظوره بنده رو نگرفتی...
من میگم هیچ کس نمیاد بگه که چقدر واسش تموم شده و از شما چقدر سود میگیره...
این که باید سود عادلانه روش بکنه منم موفق هستم...اما شما این نکته رو هم داشته باش که اولا همه خریدارها مثل شما نیستند....دوما انقدر بی اعتمادی زیاده و ما به دروغ شنیدن عادت کردیم نمیشه به این صورت فروش داشت...
یه مثال می زنم که باز بشه قضیه...
من فروشنده هاست هستم...هر گیگ برام 10000 تومان در میاد ...میام به شما راست و حسینی میگم 10000 در اومده...اما برای من بصرفه 15000 باید بدم....
یکی دیگه میاد دروغ میگه برای من 13000 تموم شده....به شما میدم 14000
در صورتی که برای خودش 7000 در اومده!
از کدوم میخری شما؟ (با فرض اینکه شما میگی هر دوشون راست میگن)
کمی دیر اومدم انگاری .
خوب کسی که تاپیک رو باز کرده خوب جواب بده
1 - میدونی root server یعنی چه ؟
2 - سرویس managed هتزنر رو گرفتی و ساپورت نکردن ؟
3 - مگه ماهانه چقدر به سرور پول میدی بهشون که انتظار ساپورت 24 ساعته داری ، و ایا تو سایتشون نوشتن ساپورت 24 ساعته ؟
-----------------------
ببین دوست عزیز شما هر کجای دنیا بری به مقداری که پول بدی بهت خدمات میدن . شایدم بعضی ها بخوان مفتی کار کنن .
شما اگه این همه انتظار داری ،از هتزنر سرور managed میگرفتی که بدون ستاپ فی هستش .
واقعا اسم تاپیک خیلی خنده داره .
سلام
تنها دیتاسنتری هست که سیستم عامل لینوکس با بقیه جا ها تفاوت داره
Standardimages – Hetzner DokuWiki
نقل قول:
اصلا حرف شما رو قبول ندارم
ملت قیمت ها رو تو رنج مشخصی میخوان
برای مثال من یه سرور از هتزنر داشتم ، 3 ماه پیش هزینه ماهیانه اون 140 تومان میشد ، فکر میکنم نزدیک 200 تومان هم هزینه ستاپ داشت
من این سرور رو میخواستم به یکی به قیمت 140 تومن بفروشم که از منیج سرور پول بگیرم یعنی سرور بدون ستاپ !
طرف تا سر حد پرداخت رفت
اما بعدش زنگ زد و گفت که اطمینانی نداره ، حتما کاسه ای زیر نیم کاسه هست که دارم ستاپ نمیگیرم و معامله رو به هم زد !
بعدش من این سرور رو با دریافت هزینه ستاپ ، بدون هیچ سوال جوابی ، به یکی دیگه فروختم رفت ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
IFACO.Net
دلتا جان شما از هتزنر سرور داشتی یا از گیگا ؟ و علت مشکلت چی بوده ؟
ببین دوست من میشه گفت تقریبا من شاید بالای 30 دیتاسنتر رو تو انواع کشورها حتی چین و مالزی رو تست کردم! سال قبل انجمن ما یکی از بزرگترین انجمن های فیلم ایران بود و تقریبا حدود 1000 فیلم لینک مستقیم رو سرور خصوصی که گرفته بودیم داشتیم که بعد از مورد لطف ارشاد قرار گرفتن و سقوط سایت سرور رو کنار گزاشتیم. یک سرور خصوصی یکی از دوستان از گیگا گرفتند برامون که مثل ماشینی بود که همش گاز میداد اما سرعتش بالا نمیرفت! قطع و وصلی شبانه روزی به کنار اول گفتم شاید مشکل از دوستم هست که کارش رو بلد نیست اما وقتی پینگ افتضاح میداد و یا کلا قطع میشد مقصر مشخصه کی هست! شاید هنوزم یادتون باشه این گیگا چه قدر از مشتریهاش به بهانه های الکی جریمه میگرفت! خود من 400 دلار فقط جریمه شدم و آخرش مثلا فرار کردم هتزنر! نگو سگ زرد برادر شغال هست!همین بلاها سرمون آنجا هم آمد غیر این 2 بار همونجا سرور عوض کردیم شاید مشکل برطرف بشه اما مشکلاتی پیش میومد واقعا خنده دار! یک روز سرور قطع و وصل میشد روز بعد سرور بالا میومد دسترسیمون قطع بود! روز بعدی ساپسنت بودیم.. روز بعدش سرور خاموش بود و اصلا انگار نه انگار.... سرعت سرورهاشون بله برای دانلودهای کوچیک عالی هست اما وقتی یک فایل 1 گیگابایتی رو دانلود میکنی 8 بار بیشتر قطع میشه و وصل میشه!
حالا رفتیم آمریکا آقا سرور از آن پایینتر بود اصلا انگار پوست کلفت کم بیار نبود! قطعی هم شاید در حد صفر! یک تیکت میفرستادی به قول خودشون وظیفه کاری هست و جواب میدادند.. ولی همین آقایان المانی تیکت میدادی طرف پول سیگار و ... شو نگیره جواب نمیداد!
iweb پوست ما رو کن و هاست ما رو پاک کرد اما خدایی شرف داشت به این آلمانی ها.. آلمانی ها اول پول میگیرند بعد کیفیت! برعکس آمریکایی ها اول کیفیت بعد پول!
بازم میگم دوستان ممکنه با هر دیتاسنتری راهت باشند و همایتش کنند اما حداقل این مشکلات برای من یکی آمد که کلاهم بیفته آلمان نمیرم برش دارم! ببین چیکار کردند که ممد فخرایی هم حالش از اروپا به هم میخوره!