پاسخ : اینترنت شما هم اینطوری شده؟
یه مشکلی وجود داره واسه من حتی گوگل رو باز نمیکرد ... صد در صد یه خبرایی هستش
واسه ما که مشکلی نیست از شاتل میگیریم چیز پی انشم خوب کار میکنه خیلی عالی اینجا ایران i love Shatel
سرعتشم خیلی بالا هست پیشیبانیشم خابو خوراک ندارن قیمت هم پایین
:d
کدام استان است
اتفاقا مشکلی داره :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
021teh
همه چیز ارومه
برای ما که همه چیز داغونه !!! :دی
پ.ن: هر چی دقت می کنم می بینم همه چی داغونه... یادش به خیر که یکی می گفت همه چی آرومه :d =;=;
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
savalanhost
چی چی ان دیگه استفاده کردی شاید مشکل از سرورت باشه منکه مشکلی ندارم
نه مشکل از سرور نیست
برای من هر ده مین قطع می شه
فعلا که بیخیال وی P ان شدم >:P:-<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
برای ما که همه چیز داغونه !!! :دی
پ.ن: هر چی دقت می کنم می بینم همه چی داغونه... یادش به خیر که یکی می گفت همه چی آرومه :d =;=;
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
نه مشکل از سرور نیست
برای من هر ده مین قطع می شه
من میدونم دقیقا مشکل از چی هست . و این علت فقط تقصیر یک نفر است که مربوط میشه به 1 سال نیم پیش که ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
من میدونم دقیقا مشکل از چی هست . و این علت فقط تقصیر یک نفر است که مربوط میشه به 1 سال نیم پیش که ....
خوب ادامه اش چی شد دوست عزیز؟؟؟
اگه نمی تونید تو انجمن بگین برام لطفا پ خ بدین
تا از بقیه متن مطلع شم
ببینم چه خبر بوده :-s
از یه ماه پیش مشکلی روی برد ارتباطی مسیر پیدا شده است که رفع شده از 3 شب پیش دوباره برگشته . که STM1 بسیار مهمی جابجا میکنه در کشور حال به علت خرابی این دستگاه مخابراتی که نمیشه گفت اما یک مستر بسیار حساس ناقص کار میکند یعنی 50 درصد و 50 درصد بقیه از مسر های رزرو در حال گردش است . احتمال خرابی از یک نقطه از مسیر فیبرنوری داده شده که تا الان مرکز کنترل تهران اجازه بررسی نداده است
ان شالله در چند روز آینده این اجازه بگیرم و مشکل را حل کنیم . تا ترافیک های data و غیره به راحتی در کشور در جریان باشند . (علت استفاده نکن از اصطلاحات مخابراتی و ذکر مسیر ها به علت محرمانه بودن ذکر نشده است با شرمندگی )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
از یه ماه پیش مشکلی روی برد ارتباطی مسیر پیدا شده است که رفع شده از 3 شب پیش دوباره برگشته . که STM1 بسیار مهمی جابجا میکنه در کشور حال به علت خرابی این دستگاه مخابراتی که نمیشه گفت اما یک مستر بسیار حساس ناقص کار میکند یعنی 50 درصد و 50 درصد بقیه از مسر های رزرو در حال گردش است . احتمال خرابی از یک نقطه از مسیر فیبرنوری داده شده که تا الان مرکز کنترل تهران اجازه بررسی نداده است
ان شالله در چند روز آینده این اجازه بگیرم و مشکل را حل کنیم . تا ترافیک های data و غیره به راحتی در کشور در جریان باشند . (علت استفاده نکن از اصطلاحات مخابراتی و ذکر مسیر ها به علت محرمانه بودن ذکر نشده است با شرمندگی )
آقا شما که دستی تویه کار دارین
این اینترنت 8 مگابایتی یا 16 مگ چطوری هست؟؟؟
اینترنت بین المللی هست یا می شه اینترانت؟؟؟؟