پس الان یه آنتی ویروس قوی وجود نداره که روی لینوکس نصب بشه و فارغ از نوع کنترل پنل شل ها و کدهای مخرب را شناسایی کنه؟
مثلا الان بعضی آنتی ویروسهای معروف ویندوز، تعدادی از اسکریپتهای مخرب php را شناسایی می کنند و اجازه دسترسی به سایت آلوده را نمی دن.
نمایش نسخه قابل چاپ
پس الان یه آنتی ویروس قوی وجود نداره که روی لینوکس نصب بشه و فارغ از نوع کنترل پنل شل ها و کدهای مخرب را شناسایی کنه؟
مثلا الان بعضی آنتی ویروسهای معروف ویندوز، تعدادی از اسکریپتهای مخرب php را شناسایی می کنند و اجازه دسترسی به سایت آلوده را نمی دن.
با سلام
من اطلاعاتی راجب آنتی شل cxs می خواستم بدونم.
و اینکه در چه سطحی است .قوی یا متوسط.؟
و اگز امکانش هست چند آنتی شل قوی را به من معرفی کنید.
cxs نصب کنید و به خوبی کانفیگ کنید شل های شناخته شده رو حذف میکنه و ناشاناس ها رو قرنطینه
از cxs استفاده کنید
در سطح قوینقل قول:
با سلام
من اطلاعاتی راجب آنتی شل cxs می خواستم بدونم.
و اینکه در چه سطحی است .قوی یا متوسط.؟
و اگز امکانش هست چند آنتی شل قوی را به من معرفی کنید.
قیمت 50 دلار
از هر دو دوست عزیز ممنونم
در کانفیگ رعایت چه نکانی ضروری هستش و آیا cxs از ورود هر شلی من رو ایمن می کند؟
آنتی شل قوی تری هم سراغ دارید؟که بهتر عمل کند؟
میتونی یک پکیج 100 دلاری cxs بگیری
میتونی یک پکیج 120 دلاری اسکنر ایمیل و cxs و همه پلاگین های مفید
باید به سایت کانفیگ سرور بری و سفارش بدهید که سرور را تحویل میدهی و 24 ساعت بعد یه سرور امن و بهینه به همراه تمام پلاگین های مفید و کاملا کانفیگ شده تحویل میدهند.
ConfigServer Server Services
هاست 97 ممنونم
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
هاست 97 این لینکی گذاشته بدید وشسه cpanel بود ولی من دایرکت ادمین دارم . می خوام یه پکیج 120دلاری تهیه کنم ساینی واسه cofig server server services دایرکت ادمین می شناسید؟
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
هاست 97 این لینکی گذاشته بدید وشسه cpanel بود ولی من دایرکت ادمین دارم . می خوام یه پکیج 120دلاری تهیه کنم ساینی واسه cofig server server services دایرکت ادمین می شناسید؟
من از پشتیبانی سروری که دایرکت ادمین رو بهم داده پرسیده بودم که روی دایرکت ادمین مشه یا نه گفتند :
1) بله اما به صورت کامندی ، البته هنور روی آپلود ftp دقیق کار نمی کنه.
2) برای دایرکت ادمین به صورت دستی بایستی هر چند وقت یکبار خودتون اسکن کنید، خریدش هم ما مشکلی نداریم تعرفه دلاری دریافت میشه
میشه راجب پاسخ 1 ایشون به من توضیح بدید !! به صورت کامندی !؟
به نظر شما خوب مار می کنه؟بگم همینو واسم بزاره در خواستم پکیج 120دلاریه بودا