پاسخ : پروژه راه اندازی یک دیتاسنتر در کشور امارات متحده عربی!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmad110
به همین سادگی هم که میفرمائید ، نیست . شما هزینه برق + کولینگ + راک + پرسنل + هزینهه قرارداد با پرووایدرهای ارائه دهنده پهنای باند در حالت استندبای + سیستم برق اضطراری رو در نظر نگرفتید . بهتره که با این بودجه یه راک از یه دیتاسنتر معتبر بگیرید و سرورهاتون رو اونجا کولو کنید . فکر کنم بیشتر سود دهی داشته باشه .
هزینه برق در امارات = در حد لالیگا پایین هست. سیستم تهویه هوا رو خودمون طراحی میکنیم : مشکلی نیست ! برای شروع کار رک نمی بندیم! پرسنل مشکلی نیست! داریم! :d - پهنای باند بحثش جداست : مشکلی نیست! به هیچ وجه همچین کاری نخواهیم کرد! از تحریم های علیه ایران همگی به سر اومدن! جوری شده که بخوایم یه سرور مجازی هم بگیریم ، باید با واسطه بگیریم! برای اوایل کار اصلا در فکر سود نیستم!به تنها کشوری که دسترسی داریم امارات هست و توی امارات دیتاسنتر معتبری نیست که بخوایم بدیم سرور هامون رو کولو کنن! و ...
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parmis_data
مثل این که واسه شروع به یک سرمایه چند میلیونی نیاز دارید (:|
نه حتما میخوای با 500 هزار تومن دیتاسنتر بزنیم؟ خوب معلومه هزینه میلیونی میشه! ;)
اگر دوستان همراهی کنند و همه چی طبق برنامه پیش بره! انشالله از ماه آینده میریم سراغ کار هاش و فکر نکنم بیشتر از 30روز طول بکشه . یعنی در کل از دو ماه آینده سرور هارو به فروش می رسونیم! ;)
استارتر عزیز ، شما اصلا کتابی در مورد ساختار دیتاسنتر خوندی ؟
آیا شما میدونی برای یک دیتاسنتر چه کادر فنی ای نیاز داری ؟
همینجوری که نمیشه با دو تومن پول و چهار تا سرور یالله دیتاسنتر راه بندازی
هزینه راه اندازی یک دیتاسنتر که بتونه استانداردهای جهانی رو بگیره میلیاردی هست
بحث هزینه رو هم که جدا کنیم ، باز از نظر زیرساخت کم میارید ، چون کشورهای ما ضعف زیر ساخت دارند
نا امیدتون نمی کنم ، چون خود ما هم دارید در این طمینه فعالیت میکنیم ولی شما اول این موارد رو بررسی کنید بعد...
دست کم برید پیش یک مشاور اقتصادی ، میتونه شما رو به بهترین وجه راهنمایی کنه
موفق باشید :67:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
اگر دوستان همراهی کنند و همه چی طبق برنامه پیش بره! انشالله از ماه آینده میریم سراغ کار هاش و فکر نکنم بیشتر از 30روز طول بکشه . یعنی در کل از دو ماه آینده سرور هارو به فروش می رسونیم! ;)
بابا ترکوندی ، سافت لایر این همه قدرت یک سال زور مزینه تا یه دیتاسنتر راه بندازه :دی
سربازان امام زمان و نیروی جوان ایرانی که میگن شمایید ... دمتون گرم ! (:|
کارتون جالب خواهد بود
موفق باشید ولی تا اونجا که من شنیدم پهنای باند خیلی گرونه ... تحقیق کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
هزینه اجاره مکان = ماهی 200دلار
هزینه خرید هر سرور = حداقل 300 دلار - برای شروع کار 10 تا
هزینه خرید پهنای باند - 500مگابیت برای شروع کار = ماهی 500دلار به بالا
خودتون حساب کنید دیگه! :d
به نظر من این چیزی که میخواید راه اندازی کنید در حد ISP یا ISDP باشه نه دیتاسنتر :D
فکر نمی کنم با 10 تا پی سی بتونید دیتاسنتر stable راه اندازی کنید !
چون دیتاسنتر خرجش از 10 20 میلیون رد هست ! رو میلیارد باید سرمایه گذاری کنید ! اگر میخواید دیتاسنتر خوبی داشته باشید که بتونید جهانی رقابت کنید !!!
شما برای شروع بهتر است اول isp شروع کنید و بعد به isdp ارتقا بدید و سپس دیتاسنتر اینا راه اندازی کنید !! فکر کنم اینجور بهتر جواب بده ! چون حداقل اشنا میشید.
در ضمن شما میدونید یک مهندس شبکه که مسلط بر لینوکس / ویندوز / سیسکو باشه چنده ؟
میدونید باید 24 ساعت حداقل یک ادمین شبکه در دیتاسنتر باشه !
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
برای شروع کار رک نمی بندیم!
داداش این دیتاسنتر نیست که میگی ! بخدا اسم دیتاسنتر خراب نکنید !!!!
شما میدونید واسه شبکتون چند تا روتر میخواید !؟ چند تا switch میخواید !؟ قیمت روتر الان دارید !؟ الان واسه یک ISP در پیتی حداقل یک روتر 8 میلیونی میزارن دوست من !
امنیت دیتاسنتر واستون مهمه !؟ میدونید Firewall الان قیمت چند است ؟! از قوانین شبکه و دیتاسنتر اطلاع دارید !؟ جلوگیری از حملات .. تضمین اپتایم و هزار یک سوال دیگر
امیدوارم موفق باشید
فکر کنم راهنمایی کنید بهتر از حمله باشه...
اینجوری دلسرد نمی شه و از راه درست هم وارد کار می شه. البته شما هم دلت می سوزه برای دوستمون و که نگرانید ولی شما که اطلاع دارید بهتره بیشتر روشنش کنید.
عزیز من دیتاسنتر میدونی یعنی چی؟ خونه شما هم میتونه دیتاسنتر باشه. اینجوری به من نگاه نکنید ، من عضو کوچکی از شرکت هستم و خرج بالای 10 - 20 میلیون مشکلی نیست ! شما کی این حرفا رو میزنید ، تا حالا به یه دیتاسنتر کوچیک سر زدید؟ بله من رفتم ، این چیزی که ما میخوایم کمی از اونا نداره! الان همین دیتاسنتر هتزنر و گیگا به این معروفی ، 99% سرور هاشون دسکتاپ هستن و خیلی هم بد نیستن! یه جوری حرف میزنید انگار من یه نفری میخوام دیتاسنتر بزنم! نه عزیزان ما گروهمون بیشتر از این حرفاست! ;) - میدونید من وقتی اومدم تو کار هاستینگ با کی ریسلر شروع کردم . ماه بعدش یه سرور مجازی گرفتم و ماه بعدش سرور اختصاصی و ماه بعدش یه سرور مجازی هم گرفتم . یعنی در عرض 4ماه! :| - آدم اگه بخواد می تونه عزیزان! شما مشکلتون اینه که فکر میکنید این چیزا مثل دیتاسنتر و ... خیلی کار سختیه و باید خرپول باشی و ... ! نه عزیزان! ;)
هیچوقت آروم تر از این نبودم! بازم تو داری حرف اونو تکرار میکنی! من دارم میگم عضو کوچکی هستم! ما متخصص شبکه و ... داریم! یه جوری میگی انگار من یک نفرم و میخوام برم دیتاسنتر بزنم! :|
دوست عزیز اگه پشتیبان مالی و فنی خواستید می تونیم در کشور امارات در خدمتتون باشیم ولی یه مشکلی که هست مشکل سرعت اینترنت هست حداقل باید یک گیگابات رو تامین کنید بقیه چیز ها اصلا مشکل نیست(سخت افزار)