پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم ولی شما هم دیگه خیلی بی توجه هستید!
کلا هفته ای چند بار اینترنت شما قطع میشه؟!!
قبلا از شما سرویس داشتم از این حرفا هفته یه بار میزدید...
من موندم شما از کجا سرویس میگیرید که اینطوری قطعی داره؟!!!
حداقل دلیل جواب ندادن رو عوض کنید که ...!!
پاسخ : VDS-VPS HDD:50 GB | RAM:256 | CPU:Xeon Westmere 5620 | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 12000 تومان اروپا-سوئیس
فرزاد جان
ما دلیلی نداره دروغ بگیم ، ما صادقانه داریم میگیم این مشکلات بوده حالا شاید 100 بار دیگر چنین اتفاقی بیفته و ما 100 بار دیگر هم میگیم این مشکل اتفاق افتاده.
اینجا شرجی حرف اول رو میزنه و با توجه به طوفانی حاره ای که رخ داده ، اختلالاتی رو فراهم کرده که باعث شده حتی در حال حاضر که دارم تایپ می کنم همچنان پابرجا هستش و هیچ یک از پروایدر های isp جوابگو ما نیستند ، و ما با gprs در حال حاضر وصل هستیم.
لطفا خودتون که جاهای مختف ایران هستید مخصوصا که شما اصفهان هستید و بهترین شرایط از لحاظ اینترنت دارید با ما مقایسه نکنید.
در نظر داشته باشید هرچه سرویس دیرتر تحویلتون داده بشه ، به ضرر ما هستش چون ما مجبوریم فاکتور رو از روزی تنظیم کنیم که سرویس شما شروع شده ! در نتیجه ما برای ماه های بعدی هزینه تمدید رو دیرتر از مشتری دریافت می کنیم در حالی که دیتاسنتر سر هر ماه پول شارژ سرور هارو از ما میخواد !
پس این وسط ما ضرر می کنیم !
مشتری قبلی که هم پست زدند مشکلشون حل شده.
شما هم اگر مشکل خاصی دارید شماره تیکتتون برای بنده ارسال کنید تا بررسی شود هرچند شما
93d 16h 34m روز پیش مشتری ما بودید.
در غیر این صورت تیم فنی جدید رو زیر سوال نبرید چون همگی عوض شدند.
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
قصد خراب کردن تاپیک رو ندارم ولی شما هم دیگه خیلی بی توجه هستید!
کلا هفته ای چند بار اینترنت شما قطع میشه؟!!
قبلا از شما سرویس داشتم از این حرفا هفته یه بار میزدید...
من موندم شما از کجا سرویس میگیرید که اینطوری قطعی داره؟!!!
حداقل دلیل جواب ندادن رو عوض کنید که ...!!
دقیقا
آقای عباس زاده من 3 ماه مشتری شما هستم
3 تا سرور دارم ازتون
تا اینجا مشکلی نداشتم
سرور ها خوب بوده و قطعی نداشته
ولی آخه جون من اینم شد پشتیبانی ؟؟؟؟
سرور من دچار مشکل شده 3 روز خودما کشتم این هم تیکت زدم ، شما شبی 1 جواب میدید تازه اونم یه جوابایی میدید نه ربطی به موضوع داره ، گنگ هم هست
آخه چرا
چرا پشتیبانی شما اینقدر بده
اگه شما پول میگیرید چرا به تعهدات پشتیبانی شما عمل نمیکنید
چقدر باید از دست شما حرص بخورم که هی میام میبینم نه جوابی میدید نه سرور رو درست میکنید
خداییش این شد انصاف ؟
تایید میکنم.همین 2 روز پیش کل وی پی اس ها قعط شده.این همه تیکت دادم تازه ساعت 3 4 درست شد!
من از همه چیزشون راضیم ولی پشتیبانی اصلا! آقای عباس زاده لطفا تیم پشتیبانیتون رو قوی تر کنید و شماره ای چیزی بذارید.
با احترام
خداییش کیفیت خوبه
پشتیبانی واقعا بد
سلام
انتقادات شما مورد بررسی قرار میگیره فقط خیلی خیلی کوتاه نکته رو بگم امیدوارم افراد مورد نظر مورد توجه قرار بدهند.
خیلی از مشترکین اصلا همکاری لازمه رو انجام نمیدند و باعث اتلاف وقت کامل پشتیبانان تیم میشوند. مثلا از روی عدم توانایی فنی سبب خرابی سرویسشون میشن که وقتی ازشون می پرسیم مشکل چیست و کجا رو دستکاری کرده اید ، اعلام بی اطلاعی می کنند. درحالی که بارها گفتیم دوست عزیز ما مجازاتتون نمی کنیم که ، بگید کجارو فلان تنظیمات فایروال رو مثلا دستکاری کردید بگید تا ما تنظیماتش را حذف کنیم و سرویستون فورا انلاین بشه ، ولی وقته نگن در این وضعیت امتحانات که مدت زمان کمتری پشتیبانان حضور دارن ، مجبورن روی این قبیل سرویس ها زوم کنند که شاید 4 ساعت هم وقتشون گرفته بشه. در بین این 4 ساعت طبیعتا تیکت های زیادی میاد از بین بالای 374 مشتری که الا حضور دارن تحت سرویس های ما ، و باعث میشه تیکت هاشون با تاخیر جواب داده بشه !
و نکته دوم اینکه ممکنه دلیل ارش مینی استار و دوست دیگرمون هم باشه : به تازگی بعضی از مشترکین تخلفات سنگینی مرتکب شدند که دیتاسنتر ایپی سرویسشون فورا بلاک کرده و باز کردن ایپیشون چند روزی به گفته ی دیتاسنتر به طول خواهد انجامید.
و در طول این مدت این دسته مشترکین عزیز و محترم با همه الفاظ مارا مورد حمله قرار می دهند ، ولی واقعا دست ما نیست که با یک کلیک سرویس مذکور را فورا باز کنیم حتی دیتاسنتر هم ظاهرا به راحتی نمی تونه ایپی رو باز کنه چون به گفته ی خودش 3 الی 5 روز به طول خواهد انجامید ! تا ایپی abuse ازاد بشه.
حرف های زیادی هست که خارج از حوصله ی این پست میباشد.
و در نهایت اعلام می کنم که ، انتقادات شما وارد میشه. و حتما در این مورد بررسی لازمه به عمل خواهد رسید
با تشکر
اقای عباس زاده عزیز بزگوار شما خودتو بزار جای اون بابا وقتی سرور 5 روز قطع باشه و روزی چند باز شارژ گوشیش تموم بشه از بس بهش زنگ می زنن روز ی هم 2 تا امتحان داشته باشه خدایش قاطی نمی کنی برادر پس یه مقدار هم به اون طرف حق بده
من قبلا هم گفتم کیفیت کارت اوکی هست ولی منم مثل دوستان از پشتیبانی فعلی زضایت ندارم حالا شما دلایل خودتو می گی منم می گم حق با شما ولی خوب به من و امثال من هم حق بده
به هر حال کیفیت از نظر من اوکی هست انشالله پشتیبانی هم اوکی بشه
نمی دونم چند وقت هست دارم باهات کار می کنم ولی خوب تازه کار نیستم و فکر کنم این حق رو دارم که یه انتقاد کوچیک ازت بکنم
امیدوارم که باعث ناراحتیت نشه
یه بزگواری هم بکن رو سرویس من پورت هایی که به هر دلیل باعث می شه ای پی شما بره زیر سوال رو ببندن تورنت اسپم و غیره
بازم ممنون
انتقاداتون کاملا سازنده هستش
ممنون از همگی
حتما بررسی خواهد شد
سلام مجدد
افر زیر به مدت 24 ساعت فعال می باشد
رم: 512
هارد: 150 گیگ!!!!
سی پی یو: 4 هسته Xeon Westmere 5620
پهنای باند:نامحدود!!!!!!!!!!!!!
پورت: یک گیگابیت
پنل: ریبوت رایگان
قیمت: 17000 تومان
سفارش
افر فوق به علت درخواست زیاد فقط به تعداد 4 عدد ، تا 24 ساعت دیگر تمدید شد.