movabletype هم برای وبلاگدهی مناسبه. ولی فکر کنم تجاری باشه نسخه بلاگ دهیش. و همچنین فکر کنم از منابع هم زیاد استفاده کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
movabletype هم برای وبلاگدهی مناسبه. ولی فکر کنم تجاری باشه نسخه بلاگ دهیش. و همچنین فکر کنم از منابع هم زیاد استفاده کنه.
دروپال دیده نمی شه اصلا پیش جوملا قابل مقایسه نیستند
جوملا یه چیز دیگست
http://up.iranblog.com/images/0l0konlvv3xqsbm2ch2e.gif
مدتی پیش مطلبی در سایت قرار داده شده با عنوان جوملا همچنان پیشتاز، رکورد 6000 تایی امکانات! نمی دانم چرا نویسنده این مطلب چنین تیتری را انتخاب کرده در حالی که مثلا دروپال 7218 ماژول یا امکانات چنین ادعایی مبنی بر پیشتازی نداشته.انصافا حق دروپالی نیست ،که چنین در کشورمان ضعیف باشد بد نیست بدانید البته در صفحه اصلی سایت دروپال تمامی این آمار ها امده هست. تعداد افرادی که در سایت دروپال ثبت نام کرده اند 719001 نفر می باشد که متاسفانه در سایت جوملا چنین آماری را ندیم که بتوانم بین جوملا و دروپال مقایسه کنم..این 719001 از 228 کشور دنیا هستند که به 182 زبان زنده دنیا صحبت می کنند. اگر به این آدرس بروید می توانید لیست کاربرانی ایرانی که در سایت ثبت نام کرده اند را ببینید حدودا 3180 نفر کاربری در سایت دروپال عضو هستند که کشور خودشان را ایران انتخاب کرده اند.
ببین به هیچ وجه سراغ e107 نرو
وردپرس : امنیت و سهولت و مخصوصا جایگاه در موتورهای جستجو
جوملا : انعطاف و اسفتاده های فراوانی که میشه ازش کرد.یعنی به شکل هر سایتی که بخوای میشه درش بیاری
دروپال : خیلی خیلی تعریفشو شنیدم اما هنوز فرصت نکردم خودم تست کنم
این سایت امروز دیدم ، IranApps.ir | بزرگترین مرجع برنامه های موبایل با دروپال ایجاد ، خوب درامده.
به نظر من html واسه قشنگیش و دیتالایف واسه مدیریت و امنیتش
به نظر من بهتره روی یه گزینه تکیه نکنید
چون اگر بخواهید نگاه تخصصی به کار داشته باشید برای هر زمینه گسترده ای به صورت تخصصی یک پکیجی مناسب هست و پورتالی مثل جوملا حالت global داره
جوملا کار حرفه ای هست من یه سایت فروش راه انداختم با هاش
کلا یا جوملا برا سایت های کوچک فروم همه که معلومه وبلوتین