پاسخ : Equinx - Swiss - Privatelayer داون شد
حمید جان سرور شما داون شده نمیتونی بگی Equinx - Swiss - Privatelayer داون شد . چند نفر گفتن سرور هاشون بالاست . شما هی حرف خودتو میگی . یعنی میگی همه دروغ میگن دیگه ؟
و شما دوست عزیزr3z4 با پست دادن تو wht سرورم داون شد . مشکل حل نمیشه . وقعا خنده داره !! در مورد حرفهای که زدین کاملا صحیح هستش . الان نه حمید مشتری من هستش نه شما پس ربطی به هم نداره. اگه برخورد من با مشتری خوب نبود الان این همه مشتری نداشتم. و شما رو دعوت میکنم به مشارکت در پستی که امروز تو Wht خواهم زد. موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
حمید جان سرور شما داون شده نمیتونی بگی Equinx - Swiss - Privatelayer داون شد . چند نفر گفتن سرور هاشون بالاست . شما هی حرف خودتو میگی . یعنی میگی همه دروغ میگن دیگه ؟
و شما دوست عزیزr3z4 با پست دادن تو wht سرورم داون شد . مشکل حل نمیشه . وقعا خنده داره !! در مورد حرفهای که زدین کاملا صحیح هستش . الان نه حمید مشتری من هستش نه شما پس ربطی به هم نداره. اگه برخورد من با مشتری خوب نبود الان این همه مشتری نداشتم. و شما رو دعوت میکنم به مشارکت در پستی که امروز تو Wht خواهم زد. موفق باشید.
هادی جان
ببین من توی خونه اینترانت دارم
برای اینکه به اینترنت دسترسی پیدا کنم باید به یک دیتاسنتر داخل ایران چیز پی ان بزنم
تا وقتی که با چیز پی ان افرانت وصل بودم سرور ها داون بود (علت: در مسیر ارتباطی من با دیتاسنتر یکی از hop ها دچار مشکل میشد و اون Hop چیزی نبود جز پرووایدر اصلی دیتاسنتر)
اما وقتی به چیز پی ان پارس وصل شدم رنج آی پی من از 178 به 91 تغییر پیدا کرد و سرور آپ شد (علت: مسیر های شبکه به گونه ای هست که همیشه کوتاه ترین مسیر و بهترین مسیر -البته با توجه به ارتباط بین پرووایدر ها- طی میشه و ایندفعه ارتباط من با دیتاسنتر بر قرار میشد به این دلیل که از یکی از پرووایدر ها دیگر اون دیتاسنتر پکت هام رد و بدل میشد)
به گفته ی دیتاسنتر ارتباط یکی از پرووایدر ها که بیشترین بار روش بوده کامل قطع شده
به نوشته ی دیتاسنتر دقت کن
We are working to bring all of our servers back online as son as possible.
دیتاسنتر به من نگفته your servers گفته Our servers که نشون دهنده ی این هست که مشکل سراسری بوده و شما هم چنین مشکلی داشتی
و اینکه متوجه اون نشدید ضعف فنی خودتون بوده
همونطور که دوستان میدوند آی پی که به عنوان nameserver انتخاب میشه باید همیشه آپ باشه
من از آی پی نیم سرور در جاست پینگ , پینگ گرفتم و متوجه شدم حدود 80% دنیا داون هست سرور ها
نتیجه هم اینجا قرار دادم
http://www.webhostingtalk.ir/f34/247...tml#post237228
سوالی دارید بگید تا با مدارک بیشتر توضیح بدم
حمید تو این پست اسم چه کسی هست؟
سلام
ديروز سرور من هم Down بود:(
با سلام.
ممنون از Hamihost به خاطر اطلاع رسانی و توضیحات ایشون در این مورد.
@ irnicz :
لزومی نداره شما بی جهت از دیتاسنتر دفاع کنید در صورتی که کاربران اعلام میکنند سرور داون هست و شما برای اینکه لطمه ای به فروشتون وارد نشه بی جهت
دفاع میکنید و بدون هیچ اطلاعی مدعی هستید که تمام سرور ها بالا هستند.
خود شخص شما رفتار های ناهنجار زیادی دارید که بیان آنها در این انجمن درست نمیباشد.
همچنین بیان مشکلات تخصصی و عیب های دیتاسنتر در یک انجمن تخصصی مشکلی ندارد و برای کسانی که قصد دارند از این دیتاسنتر خرید کنند بسیار مفید و کاربردی خواهد بود.
موفق باشید.
هر کسی سرور داشته دان شده تیکت کنه به dc و جوابشو اینجا بزاره اینطوری معلوم میشه
بله ظاهرا این بحث ها هیچ وقت به جایی نمیرسه