پاسخ : چگونه شبکه تلویزیون ماهواره ای تاسیس کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
be099
@ dj aban
این چیزا چیه اول صبی پخش میکنی ؟ چرا منو تو این موقعیت قرار میدی ؟ :d
make the girl dance baby baby baby baby baby ...
جناب معروفی در مورد این سایت های چت ویدئویی هم میشه یک مقدار توضیح بدید که چطور فقط با فلش و بدون نیاز به چیز دیگه ارتباط دوطرفه صدا و تصویر برقرار میکنن مثل livejasmin و ...
ممنون
این هم چیزی نیست یک اسکریپته که روی سیستم طرف پیاده میشه . این اسکریپت بالافاصله بعد از دانلود بصورت خودکار توی سیستم کاربر دنبال دیوایس وب کم میگرده و به محضی که شناساییش کرد روشنش میکنه. ( این اسکریپت داخل خود فلش پلیر تعریف شده است )
وقتی که پیداش کرد وب کم رو روشن میکنی و اطلاعات به سرور اصلی لینک میشه
توی اون سرور عملیات پردازش انجام میشه و مثلا اگر شما در ایران وبکم رو روشن کردی با یک اقایی در انگلیس چت میکنی تصاویر شما رو برای اون اقا ارسال میکنند.
همین.
البته نظر شخصی من برای این کار:
بحث شما و کار شما نیست کلا نظر من این هست که این ارتباط از طریق وب سایت یک کار بی ارزشی هست دلیل دارم.
دقیقا همین ارتباط توی یاهو مسنجر به صورت پیشرفته تر با امکانات بیشتر موجود هستش توی کل دنیا هم یاهو مسنجر رو میشناسن ( ضمن این که قابلیت سینکورنایز و ارتباط با msn مسنجر رو هم داره ( لایو مسنجر )پس خرج کردن برای چت تصویری به نظر من بی اساس هستش .
البته این نظر شخصی من هستش.
چون صرفه اقتصادی برای سایت و سرور نداره اگر خوب بود توی فیس بوک و مای اسپیس اینو تعریف میکردند. وقتی که خود یاهو مسنجر این قابلیت رو با امکانات بیشتری داره به نظرتون بهتر نیست این همه خرج و هزینه رو به زخم دیگری بزنیم ؟
مخارج
1- خرید و نصب اسکریپت مسنجر به قیمت حداقل 600 دلار به بالا
2- خرید حداقل یک سرور اختصاصی ( چون خود چت روم فشار زیادی به سرور وارد میکنه حالا چت تصویری هم اضافه بشه فشار بیشتری وارد میکنه) حداقل ماهی 150 دلار .
خوب این همه هزینه رو به رایگان توی یک یاهو مسنجر انجام بدید و تموم :)
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
به به خسرو چه بحث شیرینی راه انداختی واجب شد یه قرار بزاریم هم دیگه رو ببینیم یه بحثی در این موارد بکنیم من حوصله خوندن این نوشته هارو به صورت حرفه ای ندارم ولی این طور که دیدم بچه خیلی خوب توجیه شدن خسته نباشی:x
مرسی عزیز. قدم روی چشم. تشریف بیار اینورا :)
سلام
دوستان منو جو گرفت !
میخوام یدونه از همین شبکه های تصویری بزنم
فقط امکاناتی که وی پس اس ویندوز باید داشته باشه رو بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faratools
سلام
دوستان منو جو گرفت !
میخوام یدونه از همین شبکه های تصویری بزنم
فقط امکاناتی که وی پس اس ویندوز باید داشته باشه رو بگید
ویندوز مدیا سرویس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.B.A.N
ویندوز مدیا سرویس
مقدار رم مورد نظر و نسخه ویندوز ؟
میشه از این حالت ؛ ایمپورت گرفت تو سایت گذاشت؟ یعنی مدیا پلیر باز نشه و مستقیم تو خوده سایت باز شه
حداقل 256 رم.
من گفتم ویندوز مدیا سرویس (نه ویندوز مدیا پلیر) برنامه ای که میتونید باش کنترل ویدیوها ها رو انجام بدید.
بله که میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A.B.A.N
حداقل 256 رم.
من گفتم ویندوز مدیا سرویس (نه ویندوز مدیا پلیر) برنامه ای که میتونید باش کنترل ویدیوها ها رو انجام بدید.
بله که میشه.
میدونم عزیزم
جوابم رو گرفتم . منظورم این بود که مدیا پلیر باز نشه و تو همون پیج html مثلا بمونه
این ویندوز مدیا سرویس رو از کجا گیر بیارم ؟
واسه نصب از Start >Ctrl Panel > add or remove programs > add/ remove windows components
سی دی ویندوز رو توی درایو داشته باشید و windows media sevice رو نصب کنید.
فرکانس های S2 گرون تر هستند که رو فرکانس های S2 چنل بیشتر جا میگیره و حتما باید دستگاهت ساپورت s2 باشه و بیشتر رو این فرکانس ها شبکه ای اچ دی و پولی هستند و به همین دلیل که بیشتر فرکانسه های ایرانی رو s1 هستند
و کپی رایت مهمه بدیش اینه که باید سریال هار بخری بعد پخش کنی اینطور نیست که دانلود کنی بعد بزاری پخش شه و باید پول بدی برات دوبله کنند
دوستان منم جو گرفته میخوام
باید چیکار کنم:52:
برام پیام خصوصی بدید بدونم برای شروع