من حتی یک دونه از همکلاسی های دختر رو نمیشناسم ! 6 ماه با هم بودیم ولی هنوز از 22 تا دختر 21 تاشون رو شاید نشناسم !
نمایش نسخه قابل چاپ
من حتی یک دونه از همکلاسی های دختر رو نمیشناسم ! 6 ماه با هم بودیم ولی هنوز از 22 تا دختر 21 تاشون رو شاید نشناسم !
به یکی از دوستات که میشناسه هماهنگ کن تا اونارو بیاره!
پستها رو دیدم یک نکته ای رو یادم رفت..
چند دقیقه پیش مورد مشابه شما رو یادم افتاد
همه احتمالات رو گرفتیم که شما به خوبی از پس این قضیه بر بیای ولی یک درصد هم به نبود اعتماد به نفس اختصاص میدیم. اگر دیدی اوضاع قمر در عقربه با همون دوستی که گفتم در ردیف جلو نشسته میتونی هماهنگ کنی که جو رو یک جوری به هم بریزه. خیلی وقت پیش سر کلاس همین اتفاق برای یکی از دوستام افتاد و یکی از بچه ها از ته کلاس استاد رو سئوال پیچ کرد و در حین جواب دادن استاد این دوست من که کنرفانس داشت فرصت پیدا کرد که نفسی تازه کنه و با تسلط بیشتری ادامه بده.
به هرحال تجربه خوبی بود بعدا فهمیدم که با همون دوستش هماهنگ کرده بود.
داستان هم از این قرار بوده که به طرف گفته اگر من شروع به تپق زدن کردم شما استاد رو سئوال پیچ کن و بحثهای منو به چالش بکش اخرش هم استاد مجبور میشده یا جوابشو بده یا اینکه بگه ساکت تا اخر کلاس.
این هم روش خوبی بود و جواب داد.
بازم میل خودته
موفق باشی:115:
من الا
اتفاقا به دخترا نگاه کن! باعث آرامشت می شه!!!
:))
دوستان کنفرانس رو دادم
خدا رو شکر اونجوری که فکرشو میکردم نبود ( یعنی پاهام میلرزید ولی زیاد هم بد نبود ) توی خونه که تمرین کردم حدود 6 دقیقه کنفرانس دادم ولی وقتی کنفرانس رو تو کلاس دادم 3 دقیقه بیشتر نشد :d
واقعا از تک تکتون ممنونم خیلی مطالب مفیدی گفتید و واقعا هم کمکم کرد :67: