تنظیمات کانکشن و پهنا هم نامحدود قرار دادم... لطفا یکی جواب بده
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-web22-jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
تنظیمات کانکشن و پهنا هم نامحدود قرار دادم... لطفا یکی جواب بده
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%AF-web22-jpg
هیچ کس نیست این مشکل مارو حل کنه برنامه wamp رو هم نصب کردم اونم مشکل داشت موقع دانلود ارور میداد HTTP:/1.1 403
سلام
دوست عزیز ا کلا شما باید بیاید این کانکشن ها رو محدود کنید... اگه کنترل پنل داشتید راحت بود..
اما اگه سرور لینوکس بود که با کنترل پنل میشه.. اما اگه ویندوز هست.. همچی بر میگرده به سخت افزار و پورت سرورت که تا یک مقدار خاص محدود هست که اونم با نرم افزار میتونی سرعت دانلود رو واسه هر کلاینت محدود کنی...و این طوری تعداد بیششتری افراد بتونن فایل رو دانلود کنند
.و............
پهنای باند نامحدوده برادر پشتیبانی هم گفت هیچ ربطی به سرور نداره باید تنظیمات مدریت بررسی بشه.
سلام... فایروال رو سرورت نصب نکردی...؟؟
از لحاظ کانفیگ عکسی که گذاشتی اوکی هست و باید کار کنه اما چرا کار نمیکنه ؟؟؟
جوابت این هست که دوست عزیز من در تاپیک قبلی موقع تایپ به اشتباه پورت رو نوشتم پهنای باند...که اینجا اصلاح می کنم....
ببین دوست شما باید ببینید روی سرور با دانلود منیجر یک فایل رو از سرور مایکروسافت یا یک سایت معنبر با چه سرعتی میتونید دانلود کنید..
اون مقداری که میتونید دانلود کنید میشه سرعت دانلود شما که اگه اون رو در عدد 8 ضرب کنید میشه پهنای باند روی سرور شما.. اوکی ؟؟
یا میتئنید از سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test مقداری دانلود و آپلود سرورتون رو ببینید .و اون مقادیر نشون دهنده قدرت سرور شما در امر سرویس دهی به دیگران هست یعنی کلا مقدار سند سرورت رو به سمت کلاینت ها به صورت ماکزیمم نشون میده هر چه این مقدار بالا تر باشه پورت سرور شما اختصاصی تر و عالیتر هست... از اونجایی که سرور شما مجازی هست پورت روی سرور شما شیر شده به شما تحویل داده میشه و معمئلا دانلودی که میده 7-8 مگا بیت بیشتر نیشت یا شاید هم یکم بیشتر البته در حالت اینکه سرویس دهنده شما خوب باشه و اورسل نکنه... ...
اگه سایت دانلود و سایتهای پر بازدید دارید پیشنهاد من به شما سرور اختصاصی هست..
یکبار هم تنظیمات ماگزیمم کانکشن رو یک عدد خیلی بزرگ قرار بدید و مقدار دانلود رو هم لیمیت کنید ببینید ... این مشکل دوباره بوجود میاد ...
بعد نتیجه رو اطلاع دهید
اونی که شما میگی نا محدود هست ترافیک سرورت هست نه پهنای باند.( سرعت پورت)
با دانلود منیجر یه تست کردم البته سایت معتبر پیدا نکردم یه سایت دانلود فیلم لینک مستقیم بود یه فایل دان کردم حداکثر سرعت 3مگ و 300 , 400 کیلوبایت
maximum bandwdth رو روی 300 گذاشته بودم connection tiimeout هم 120 درست شده بود تا 2 روز کار میکرد اما همه کاربرا میگفتن سرعت افتضاح الان باز ارور میده واسه دانلود همون اررور بالا
سلام...
من به شما گفتم که از سایتهای معتبر مثلا ماکروسافت یک ایزویی چیزی بزارید دانلود...
در هر حال به این سرعت دانلودی که شما با دانلود منیجر گفتید و من هم نمیدونم اون سایت فیلم برای دانلود محدودیتی گذاشته یا نه... یک جواب 100% نمیتونم بدم...
اما اگر سرعت دانلود شما 3 مگ باشه.. واسه هاست زیاد این سرور مناسب نیست.. و از این قبیل مشکلات امکان داره پیش بیاد.. اگر در حالت خوب من سرعت آپلود شما رو همون سرعت دانلودتون فرض کنم که میشه به عبارتی 3 مگ هم آپلود... در این صورت شما اگه تمام کابراتون در نظر بگیریم اینترنت 1 مگ واقعی داشته باشند.. و هر کدوم 128k سرعت دانلودشون باشه میشه به عبارتی
1024*3=3072
3072/128=24
یعنی 24 نفر اگر در آنه واحد با اینترنت سرعت 1 مگ از سرور شما یک لینک رو بزارند دانلود ..پهنای باند سرور شلوغ و این نتیجه عدم کانکشن فرد بعدی رو در پی خواهد داشت..و اون اررو رو میبینید..
راه هایی که به نظرم میرسه این موارد هست...
از سالم بودن سیستم عامل سرورتون از لحاظ ویروس و آلودگی مطمئن شوید..
از ادمین سرورتون بپرسید آیا در روتر رولی مبنی بر دراپ کردن تعداد زیاد کانکشن به سمت سرویس هاش استفاده نکرده باشه..
ویندوز آپدیت و ویندوز فایروال رو خاموش کنید...مطمئن شوید نرم افزار دیگهای روی سرورتون از اینترنتتون بصورت مداوم استفاده نمیکنه
در انتها هم تغییر سیستم عامل با یک ایزوی درست درمون از سایت ماکروسافت رو به شما پیشنهاد میکنم.....
همچنین این گزینه مهم هست که شما این تست دانلودی که از سایت معتبر کفتم رو در طول یک روز 4-5 بار انجام بدید تا مطمئن بشید در طول شبانه روز این 3 مگ دانلود تقریبا ثابت باشه و افت چندانی نداشته باشه...
موفق باشید
ممنون دوست عزیز یکی از دوستان تنظیمات رو چک کرد گفت iis دیگه بالا نمیاد ظاهرا سرور مرخصه brwose directory رو فعال میکنم نمیاره
دو تا برنامه هم هست که همیشه بازه ntt و ccpr ox y
اگه سرورو ارتقا بدم به رم بالاتر ممکنه مشکل حل شه ؟ بعد برای کانکشن ها و پهنا محدودیت تعریف کنم
مشخصات سرور
win2003
CPU Usage: 237 MHz Ram Usage: 58 MB out of 256 MB