پاسخ : توقف فروش هاستنیگ میهن نیک ( توسعه سامان ) !
میهن نیک و ایران سرور هر دو شرکت معتبری هستند و اینکه چرا میهن نیک خدمات هاستینگ و مشتریانش رو به ایران سرور واگذار کرده ، برمیگرده به سیاست کاری خودشون، و نیازی به دعواهای زرگری نیست هر کسی خواست میتونه با ایران سرور بمونه و از خدماتش استفاده کنه و یا نخواست میتونه به جایی که فکر میکنه براش بهتره نقل مکان کنه، ولی اینکه بیاد یک شرکت معتبری رو بدون دلیل فنی و منطقی در یک انجمن عمومی سرزنش کنه واقعا جای تاسف داره ...
باسلام
دوست عزیز و بزرگوار و بینا "VPS"
در صفحه ای که آدرس آن را داده بودید و برخی مشتریان ایران سرور قرار داشت توجه و چشمان بینایتان را بدین نکته جلب می نمایم:
تا آنجایی که من می دونم مشتری یک شرکت بایستی به نحوی از خدمات آن شرکت استفاده کرده باشد مثلا مشتری ایران سرور یا دامنه خود را آنجا ثبت کرده و یا هاست خود را از آنها گرفته باشد و طراحی سایت خود را بدانها سپرده باشد اما :
مشتری شماره 7 صفحه مشتریان ایران سرور "دانشگاه پیام نور مشهد" اگر وارد می بودید و از آن whois می گرفتید (مثل سایت whois.sc) متوجه می شدید این مشتری! دامنه خود را در میهن نیک ثبت کرده بوده و جزء مشتریان میهن نیکی است که به ایران سرور منتقل شده است (مستدلات PnUm.ac.ir - Error) و اگر به سایتش سری بزنید (جهت اطلاع دانشگاه پیام نور مشهد - مرکز آموزشی استان خراسان رضوی) با چشمان زیبایتان می بینید که طراحی آن توسط طراحی وب سایت توسط پورتال فراتک صورت گرفته است.
ویا مشتری شماره 8 "سازمان آموزش و پرورش استان مازندران" اگر مراحل بالا را طی نمائید نه هاست ، نه دامنه و نه سایت توسط ایران سرور صورت نگرفته (مستدلات MeDu.ir - پورتال وزارت آموزش و پرورش یا من با چشمان ناقص خود نمی توانم رابطه را ببینم چون چشم بصیرت دوستان ایران سرور رو ندارم.
ای کاش ما چشمانی بینا می داشتیم
ای کاش فهمی بیشتر می داشتیم
ای کاش منطقی مستدل تر
و ای کاش .....
این مشتی بود نمونه خروار و قضاوت رو به دیگران (البته نه دوستان عزیز ایران سرور) واگذار می کنم
باتشکر از همگی
دوست عزیز بند کردی به این چیزا که چی؟
یعنی میگین این همه مشتری طبق آمار webhosting.info همه مشتریان الکی هستند؟ یا سایتشون بازدیدی نداره؟
خوب که چی؟
والا ما که ازشون سرویس داریم خیلی هم راضی هستیم شما گویا مشکل دیگه ای دارین...
ضمنا سایت آموزش \رورش که لینک مستنداتش رو دادین ns اختصاصی داره از کجا میگید مشتری ایران سرور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abasi
باسلام
دوست عزیز و بزرگوار و بینا "
VPS"
در صفحه ای که آدرس آن را داده بودید و برخی مشتریان ایران سرور قرار داشت توجه و چشمان بینایتان را بدین نکته جلب می نمایم:
تا آنجایی که من می دونم مشتری یک شرکت بایستی به نحوی از خدمات آن شرکت استفاده کرده باشد مثلا مشتری ایران سرور یا دامنه خود را آنجا ثبت کرده و یا هاست خود را از آنها گرفته باشد و طراحی سایت خود را بدانها سپرده باشد اما :
مشتری شماره 7 صفحه مشتریان ایران سرور "دانشگاه پیام نور مشهد" اگر وارد می بودید و از آن whois می گرفتید (مثل سایت whois.sc) متوجه می شدید این مشتری! دامنه خود را در میهن نیک ثبت کرده بوده و جزء مشتریان میهن نیکی است که به ایران سرور منتقل شده است (مستدلات
PnUm.ac.ir - Error) و اگر به سایتش سری بزنید (جهت اطلاع
دانشگاه پیام نور مشهد - مرکز آموزشی استان خراسان رضوی) با چشمان زیبایتان می بینید که طراحی آن توسط طراحی وب سایت توسط پورتال فراتک صورت گرفته است.
ویا مشتری شماره 8 "سازمان آموزش و پرورش استان مازندران" اگر مراحل بالا را طی نمائید نه هاست ، نه دامنه و نه سایت توسط ایران سرور صورت نگرفته (مستدلات
MeDu.ir - پورتال وزارت آموزش و پرورش یا من با چشمان ناقص خود نمی توانم رابطه را ببینم چون چشم بصیرت دوستان ایران سرور رو ندارم.
ای کاش ما چشمانی بینا می داشتیم
ای کاش منطقی مستدل تر
و ای کاش .....
این مشتی بود نمونه خروار و قضاوت رو به دیگران (البته نه دوستان عزیز ایران سرور) واگذار می کنم
باتشکر از همگی
دوست احتمالا روشن دل و آرزو بر دل!
آیا می دانید که ایران سرور خدمات سرور اختصاصی ارائه می کند ؟ هم در داخل و هم در خارج؟
آیا می دانید که اکثر نهاد و سازمان های دولتی سرور اختصاصی دارند نه هاست اشتراکی؟!
آیا می دانید سرور اختصاصی چیست؟!
آیا می دانید سرور چیست؟!
آیا می دانید اختصاصی یعنی چی؟!
آیا می دانید وقتی اختصاصی است مشخصاتی از ایران سرور در آن نیست؟!
آیا می دانید که این سازمان ها علاوه بر سایت که شما آن را می بینید سیستم های درون سازمانی دارند که مبتنی بر وب است و نیاز به سرور دارد؟!
آیا می دانید که ایران سرور علاوه بر خدمات هاستینگ خدمات دیگری مانند مدیریت سرور و این قبیل نیز انجام می دهد؟!
آیا شما کلا می دانید؟!!!
دوست عزیز ، مهربان و با فهم و کمال "VPS"
اگر شما می دانستید که کلیه سازمانها ، وزارت خانه و نهادهای دولتی اصلی (همانند وزارت آموزش و پروش ) دارای بخشی با عنوان خدمات کامپیوتری(ویا اسمی مشابه این) که موظف به راه اندازی سرور و پشتیبانی سروری هستند(گویا شما کلا از بخش دولتی اطلاعی ندارین ولی نمی دونم چگونه در این مورد اظهارنظر می کنید!) و در صورتی عدم توانایی بایستی از بخشهای دولتی (و نه از شرکتهای خصوصی) کمک بگیرند.
برای فهم بیشتر شما دوست عزیز عرض می کنم:
اگر از دامنه MeDu.ir - پورتال وزارت آموزش و پرورش در کامپیوتر خود ping بگیرید (البته اگر یاد دارید!) IP که به شما داده می شود از این قرار است : 87.107.45.200 و اگر این IP را در سایتهایی مانند whois.sc چک کنید (87.107.45.200 IP Address WHOIS | DomainTools.com) خواهید دید این IP ، برای Soroush Rasaneh است و اگر در گوگل (آدرس برای شما : www.google.com) اسم Soroush Rasaneh را سرچ کنید (برای فراگیری نحوه سرچ در گوگل آموزشها زیاد است) به آدرس Soroush Resaneh Institute می رسید که متعلق به صدا و سیما می باشد؛ طبق دستورالعمل دولت باید وزارتخانه ها در صورت عدم توانایی در ایجاد و یا نگهداری سرور و ... ، سفارشات را به این شرکت ارائه دهند.
ای کاش منطقی مستدل تر
و ای کاش .....
امیدوارم حال فهمیده باشید.(البته نرود میخ آهنین بر سنگ)
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VPS
دوست احتمالا روشن دل و آرزو بر دل!
آیا می دانید وقتی اختصاصی است مشخصاتی از ایران سرور در آن نیست؟!
آیا می دانید که این سازمان ها علاوه بر سایت که شما آن را می بینید سیستم های درون سازمانی دارند که مبتنی بر وب است و نیاز به سرور دارد؟!
آیا می دانید که ایران سرور علاوه بر خدمات هاستینگ خدمات دیگری مانند مدیریت سرور و این قبیل نیز انجام می دهد؟!
آیا شما کلا می دانید؟!!!
شایدم دفتر ریاست جمهوری هم جزء مشتریان ایران سرور هست:113: و البته با چشم دل هم نتونستم این مورد رو ببینم:39:
دوست عزیز آب سرد بدم خدمتتون؟!
شما چرا اینقدر عصابی هستید؟! ریلکس باشید داریم باهم بحث می کنیم :71:
من خودم به شخصه تجربه کار در همین واحد های فنی آوری اطلاعات یکی از نهادهای دولتی رو دارم!
و می تونم بهت اطمینان خاطر بدم که در ادارات و شرکت ها از این خبرا نیست! تو وزارت خونه قضیه فرق داره! و من هم ندیدم جایی گفته باشن وزارت خونه ای مشتریشونه!
بعدشم شما چرا اینقدر هیستریک برخورد می کنی؟ پست من و کامل بخون... شاید سرویس های داخلیشون از خدمات ایران سرور استفاده می کنه... شاید یکی از نهادهای وابستشون خدمات میگیره...شاید اصلا هاستینگ ندارن مثلا از خدمات مدیریت سرورشون استفاده می کنن! و هزار تا از این شاید های دیگه... به هر حال شما نمی تونی تنها به این دلیل که آیپی سایتشون در فلا دیتاسنتره بگی اینا مشتری ایران سرور نیستن و دارن دروغ میگن! مگه میهن نیک گفته فلان جا و فلان جا مشتری منه کسی گفته نه نیست؟!
هر کسی نحوه دفاع شما و پاسخ هاتون بخونه به راحتی می تونه تشخیص بده که چقدر مغرضانه داری با کوبیدن ایران سرور مهین نیک و مطرح می کنی مثلا!
ضمنا دلت و هم زیاد به این دستورالعمل ها و غیره هم خوش نکن... انگار تو این مملکت زندگی نمی کنی تو... چند تا سایت دولتی معرفی کنم که ایران نیستن؟!! چندتا؟!!!
واقع گرا باش!
در باب اون جمله آخر که ذوق زده شدی باید به استحضارت برسونم که دفتر ریاست جمهوری (o:-)) و نمی دونم اما بیت رهبری و می دونم که مشتریشونه تو هم بدونی بد نیست :77:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
در نهایت کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو زده به خواب...خیر!
بحث من شما به نتیجه ای نمیرسه بنابراین ادامه ندیم بهتره...
شما حرفای راستتو زدی من دروغامو گفتم!
قضاوت با اذهان عمومی!
:103:
دوست خوب ، گرانقدر و فهیم و بهتر از جان
من ناراحتی ندارم چون طبیعی خیلی ها اطلاعات کمی دارن و فکر می کنن عالم و فیلسوف شدن (اونهم یک شبه) ، ولی تاسف می خورم که وضعیت برخی افراد به این شکل هستش. واقعا جای تاسف داره.
همونطور که همه می تونن ببینن من تو هر پاسخی که دادم حرف ها مو با مدرک نشون دادم نه با شاید و اگر .
اینطور که شما گفتین "من خودم به شخصه تجربه کار در همین واحد های فنی آوری اطلاعات یکی از نهادهای دولتی رو دارم!" وا اسفا.
و به قول شما قضاوت رو می سپاریم به کاربرانی که پست ها رو با هم قیاس می کنن و موضوع را در می یابند.
چون مرد سخن نگفته باشد ، عیب و هنرش نهفته باشد؛ منهم به شما پیشنهاد می کنم بهتره ادامه ندین.
امیدوارم که همه از خواب بیدار بشیم
ممنون
سلام
فکر کنم لازمه من یکمی شفاف سازی کنم و به این بحث ها خاتمه بدم.
من از موسسین میهن نیک بودم و الان هم عضو هیئت مدیره شرکت هستم.
اولا در مورد علت اصلی واگذاری میهن نیک باید بگم که علت اصلی این بود که یکی دو سالی بود که دیگه تمرکز شرکت روی کار هاستینگ نبود و دیگه مثل سابق روی این بخش سرمایه گذاری نمیکرد و این باعث شده بود که میهن نیک روند رو به رشدی نداشته باشه و حتی این موضوع بعضا توی کیفیت خدمات هم تاثیر گذاشته بود.
چون شرکت قصد نداشت دیگه توی این بخش سرمایه گذاری کنه و از اونجایی که رضایت مشتری و کیفیت خدمات برای ما مهم بود تصمیم گرفتیم قبلا از اینکه این روند باعث افول و افت کیفیت خدمات بشه قسمت هاستینگ رو به یک شرکت دیگه واگذار کنیم.
اما در مورد شرکت ایران سرور هم باید بگم که من خودم این شرکت رو از لحاظ فنی تایید میکنم و مطمئنا اگر بهتر از میهن نیک نباشه بدتر نیست. ما حتی پیشنهاد قیمت چند برابر قیمتی که ایران سرور داده بود هم داشتیم ولی از اونجایی که کیفیت خدمات و رضایت مشتری برامون مهم بود ایران سرور رو انتخاب کردیم. و من براشون آرزوی موفقیت میکنم.
جمله آخرم هم این که تخریب یک شرکت به خاطر طرفداری از یک شرکت دیگه اصلا کار خوبی نیست.
واگذاری میهن نیک به ایران سرور
بنده یکی از همکاران شما در بخش پشتیبانی ایران سرور هستم.
به دستور مدیریت من تمام ارسالهایی که در این تاپیک وجود داشت رو بدقت مرور کردم، خیلی از این بابت خوشحال هستم که توانستیم رضایت مشتریان خود را جلب کنیم.
جناب آقا یا خانم abasi با تشکر از زمانی که شما برای بررسی و تحلیل بخشهای مختلف ایران سرور و سایتهای مجموعهی ما گذاشتید، همکاران بخش پیگیری مشتریان منتقل شده به ایران سرور، با تک تک نمایندگان و مشتریان کلان میهن نیک تماس داشته اند، ولی تا این لحظه هیچ گزارشی مبنی بر نارضایتی در رابطه با انتقال وجود نداشته و در صورت نیاز به راهنمایی نیز بسرعت بررسی شده است. همچنین ما همه روزه در حال تماس با مشتریان بصورت رندم هستیم تا بتوانیم با راهنمایی های خود مشکلات احتمالی تمام کاربران را برطرف نماییم و آنها را از خدمات جدید و اخبار شرکت آگاه سازیم. شما نیز در صورتی که با مشکل خاصی مواجه هستید میتوانید با ما بصورت مستقیم در تماس باشید(05117673600)، همچنین توجه نمایید که اعلام مستقیم مشکلات به ما باعث تسریع در رفع و پیگیری آنها میشود.
همانطور که مطلع هستید، گرین وب یک مجموعه ایرانی-کانادایی است و ایران سرور تنها یکی از شاخههای این شرکت میباشد. ایران سرور قصد دارد، تبدیل به یک سرویس دهندهی خدمات میزبانی بصورت بین المللی در خاورمیانه گردد. همچنین ما علی رقم داشتن امکانات دفتری در تهران با توجه به وجود بارگاه ملکوتی حضرت رضا و امکانات موجود شهر مقدس مشهد از جمله وجود برق پایدار از چند پست مختلف کشور، هزینه های پایین سیستم اداری، بالا بودن تعداد نیرو متخصص و متعهد آی تی، استقبال و همکاری نزدیک ارگانهای ذیربط ، در راستای پروژهی ملی کریدور فناوری اطلاعات شرق کشور، پس از کارشناسی های انجام شده شهر مشهد را بعنوان پایگاه مرکزی خود برگزیدیم. ایران سرور در حال برنامه ریزی برای گسترش حوزه فعالیت خود با چشم انداز ارایه خدمات هاستینگ در قالب دیتاسنتری با سطح کیفی بین المللی و نمونه در کشور میباشد و در حال آموزش پرسنل جدید خود ، از دانش آموختگان دانشگاه های مشهد بوده و بزودی اخبار جدیدی از دیگر شرکتهای هاستینگ واگذار شده به ایران سرور منتشر خواهد شد و عزیزانی هم که تمایل به فعالیت در این حوزه را دارند و یا مدیریت مجموعه های کوچک هاستینگ را بعهده دارند میتوانند بصورت نمایندگی با درآمدی فراتر از یک مجموعه کوچک هاستینگ با ما همکاری نمایند ضمن اینکه کلیه حق و حقوق قانونی این عزیزان نیز حفظ خواهد شد.
تشکر از تمام کاربرانی که در این تاپیک پست ارسال کردند.