آره .منظورم همون بود.
مطمئنید بعضی ها می گن به ip گیر می دن.
اگر ایجوری بشه یعنی تنها سرورهای داخل ایران تحریم می شن ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیزم اصلابه آی پی سرور در ایران لایسنس نمی دهد .....
منظورم این بود که وقتی با آیپی ایران به کنترل پنلمون لوگین میشیم ربطی به تحریم نداره.
مثلا دامنه ir
نام هاست به نام ir fa pars farsi persian iran از این حرفا باشه
بیشتر اینجور چیزا باعث تحریم میشه
اینکه دقیقا بر چه اساسی سی پنل لایسنس را تحریم می کند برا من به طور کامل نمی دانم . ولی اولین موضوع همون Hostname است که اگر آی آر باشد بلافاصله تحریم می شود گویا
والا ما که خیلی ها رو دیدیم با دامین ir دارند Cpanel :ار می کنند.
توی شرکت های ایرانی که تحریم شدند می شه یک سرچی کرد دید آیا نام هاستشون ir بوده یا نه . برای اطلاع بقیه خوب هست.
بالاخره باید یک الگوریتمی داشته باشه. هیچکس ازشون تا حالا سوال نکرده ؟ یا حدث نمی زنه ؟
یه نکته دیگه اینکه اگه یه ایرونی با دامنه ir بره از یه هاستینگ خارجی که cPanel اونارو تحریم نمیکنه خرید کنه . باید نتیجه بگیریم که اون سرور خارجی هم باید تحریم بشه. اما به نظر شما آیا اینطوره؟
مطمئننا تینطور نیست . برای همین می گم عجیبه. این ها رو چه حسابی می فهمند سرور مال یک ایرانی هست . بدون لوگین از Ip ایرانی . بدوم هویز ایرانی دامنه بدوم بودن نام ایران بر روی سرور . بدوم اتصال Ip اصلی سرور به یک سایت با مشخصات ایرانی و حتی اینکه مثلا دوستی که از طرف اون خرید انجام گرفته هم یک شخص حقیقی و هم حقوقی هست .
نمی شه شکایت کرد ازشون ؟
من اینا رو می پرسم چون بتازگی سرور گرفتم . اگر وضع به این شوروایی هست که از همین اول کار Lxadmin رو نصب کنم .
از نظر کارایی و خوشگلی و باب بودن اینا میخوای برو cPanel
اما اگه امنیت و آسایش و بدون دلهرگی میخوای برو دنبال پنلهای دیگه که یکیش همونLXA هستش. من که قراره کارمو با LXA شروع کنم.
سلام
دوست عزیز من عرض کردم تنظیم Hostname با دامنه ir. چیزی که من از دوستانی که لایسنس سی پنل آنها دچار اشکال شده بود پرسیدم گویا اولین موضوع همین است.
در ارتباط با اینکه کسی آیا این موضوع را از خود سی پنل سوال نکرده هم باید عرض کنم چون هیچ شرکت ایرانی ریسلر سی پنل نیست این امکان وجود ندارد چون سی پنل فقط گویا به کسی که لایسنس را ازشون گرفته جواب می دهد
با تشکر