كي گفته پشتيباني نميكنن
همين هادي
هر مشكلي باشه كمك ميكنه تو برطرف كرنش
نمایش نسخه قابل چاپ
كي گفته پشتيباني نميكنن
همين هادي
هر مشكلي باشه كمك ميكنه تو برطرف كرنش
با سلام
full managed واقعی را من فقط از دیتاسنتر liquidweb.com دیدم. چرا؟ چون تمام موارد را مثلا حتی ایجاد اکانت, دیلیت اکانت, نصب نرم افزار, رفع مشکل نرم افزار, انتقال یک اکانت از یک سرور دیگه به این VPS و یا سرور, مشکلات بک آپ گیری,مشکلات سیستم عامل, مشکلات امنیتی و ... را انجام می دهند. از VPS ها هر شب به صورت اتوماتیک بک آپ تهیه می کنند و در صورت درخواست ریستور می کنند و ... هر چیزی که فکرش را بکنید انجام می دهتد و درخواست هزینه اضافی نمی کنند . اما هزینه هاشون را فکر می کنم کمتر کسی در ایران حاضر بشه پرداخت کنه. یک نگاه بندازید:
VPS | VPS Hosting | Virtual Private Server | Virtuozzo VPS | Liquid Web
حالا چرا کسی پشتیبانی نمی ده؟ چون مشتری پول نمی ده می خواد با 10-20 حداکثر 30 تومن یک VPS داشته باشه و یک نفر که 24 ساعته مشکلاتش را حل کند.
Liquid web حداکثر 30 دقیقه بعد جواب هر تیکت را می دهد اما در ایران VPS سرور اختصاصی فقط اگر در ساعتی باشه که فروشنده بیداره اونم با تخیر جواب داده می شود و خیلی از کارها انجام نمی شود. چرا؟ چون هزینه هاشو کسی حاضر نیست بدهد.
یکی از مواردی که شرکت شما رو حرفه ایی می کنه همین استفاده از دیتاسنتر با کیفیت هست ، شما برادر مدیر عامل هستید ؟
واقعا دیتاسنتر حرفه ایی هست ، نزدیک به 14 ماه هست 2 سرور داریم برای مشتریان
پ.ن : البته برای کسی مناسب هست که هیچ سر رشته ایی نداره ، و الا دیتا سنتر ها ارزان تر و با کیفیت هم هست
این حرف تقریبا صحیح است. هر چی پول بدی آب می خوری. اما به کی بدی هم مهم است. مجموعه با شخص فرق داره. یک شخص هیچ موقع نمی تونه 24 ساعته پشتیبانی کامل بده. اما مجموعه می تونه. به نظر من به عنوان یک کاربرشون جالبه این پشتیبانی و هزینه ای که دریافت می کنند به نسبت پشتیبانی از نظر من کم هم است. البته هر کسی نظری داره و یا VPS را برای کاری می خواهد. اما کسی که data براش مهم باشه هزینه می کنه.
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
حرف من این نبود که این دیتاسنتر را معرفی کنم. این نمونه ای برای پشتیبانی بود. منظور من در کل این بود که انتظار پشتیبانی کامل (چیزی که اکثر مشتریان VPS دارند) با هزینه های پایین چیز صحیح نیست. rackspace دیتاسنتری است که در پشتیبانی و حرفه ای بودن بسیار بالاتر از Liquidweb است اما هزینه های بیشتری نسبت به liquidweb بر روی سرور ها اخذ می کنه. SLA در تعویض سخت افزار و ... مسائل زیادی هست که باید مد نظر باشد. به قول دوست دیگمون هر چی پول بدی آش می خوری.