سلام جوابتون رو دادن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای قاسمی من از شما سرویس خریداری کردم و واقعا راضی نیستم
لطفا مبلغ را به حسابم من برگشت بزنید هنوز 1 روز نمی شود سرویس خریداری کردم
لطفا
چون سرویس شما داخل ایران نمی توانم وصل شوم
دوستان شما قضاوت کنید
فایل پیوست 41369
فایل پیوست 41370
سلام و عرض احترام
بله به دلایل زیادی این روز ها خیلی درگیر هستیم. ولی تیکت ها رو زودتر و در اولویت بالاتری بررسی میکنیم.
چند دقیقه پس از ارسال تیکت رفع گردید.
سلام و عرض احترام
جناب مهندس متاسفانه در شرایط فعلی کشور به هیچ وجه نمیتونیم تضمین بدیم که سرویس روی اینترنت شما درست کار بکنه.
کیفیت سرور کاملا اکی هست و میتونین بررسی کنین. اما اینکه اختلال از داخل کشور بوجود آمده واقعا مقصرش ما نیستیم. ما ماهانه هزینه زیادی برای سرور ها داریم میدیم و بیش از شما متضرر شرایط فعلی کشور هستیم.
بودن کسانی که سرویس براشون کار نکرده براشون برگشت وجه حتی به حساب زدیم. ولی تو شرایط فعلی کشور نمیتونیم متاسفانه چنین کاری بکنیم. اگر سرویس موردی داشت و امکان رفعش رو نداشتیم حتما براتون انجام میدادیم.
به هر حال همانطور که در تیکت خدمتتون عرض کردم شرایط که نرمال بشه با وجودی که مشکل ابدا از سمت ما نبوده و نیست، برای تمامی افرادی که به همین منظور مشکلی در سرویس داشتن، طی یک فراخوان آفر و پیشنهاد ویژه ای خواهیم داشت تا رضایتشون رو جلب کنیم.
امیدوارم به زودی شرایط نرمال بشه.
در خدمتتون هستیم.
سرویس از جای دیگر من خریداری کردم و مشکلی ندارد فقط شما مشکل دارید متاسفانه
خوب وقتی سرویس را در ایران نمی توانید تحویل دهید لطفا بازگشت وجه بزنید
متاسفانه امکانش رو نداریم، در قوانین هم ذکر شده که چنین امکانی نداریم، با این حال زیاد پیش آمده که برگشت زدیم. اما دیتاسنتر های هتزنر و او وی اچ در حال حاضر اختلال زیادی دارن و این اختلال از سایر دیتاسنتر ها بیشتر هست.
اما سرویس غیر قابل استفاده هم نیست، مشتریان زیادی داریم که با رضایت کامل از سرویس استفاده میکنند.
لطفا ادامه بحث رو اینجا انجام ندیم
داخل تیکت بفرمایید در خدمتیم.
بیش از 3 ماهه از ایشون سرور تهیه کردم.
بدون هیچ مشکلی بودند ا الان.
شاید این مشکل روی یک رنج آی پی خاص برای شما پیش اومده.
ولی در کل بنده طی این 3ماه مشکلی از ایشون و سرویس هاشون ندیدم
حالا بگوید مشکل من را برطرف کنند
شما که سه ماه هست از ایشان راضی هستید
بگوید من پول دادم برای سرویس که استفاده کنم نه اینکه بلا استفاده باشد
شما باشید چکار می کنید ؟
سلام و عرض احترام.
این که اختلال روی سرویس ها هست غیر قابل انکار هست.
خودتون شرایط اینترنت کشور رو میبینین و متوجهش هستین. شرایط فعلی کشور مقصرش ما نیستیم. ما وظیفه مون فراهم کردن سرویس با کیفیت بوده و انجامش دادیم. اینکه دسترسی به سرور از داخل ایران با اختلال همراهه، راهکار هایی داره که در تیکت هم خدمتتون عرض کردم. لطف بفرمائید ادامه بحث رو در تیکت انجام بدین و از موضوع تاپیک خارج نشیم.
در خدمتیم.