پاسخ : خدمات مهر هاست چطوره ؟
@ آفاق دیتا : دوست عزیز {شما شاید یکی از چند صد مشتری مهر هاست باشید و از شاید از چند ده نفری باشید که از سرویس ها ناراضی هستید} این جمله شما میزان رابطه شما با مهر هاست و میزان بی طرفی شما را نشان میدهد ...
یاد آور میشوم نارضایتی مشتری دو دسته است ... دسته اول مشتری نسبت به پول پرداختی و صحبت ها و قول های اولیه خدمات متناسب دریافت نکند و دوم اینکه مشتری اصلاً خدمات دریافت نکند.... شما زمانی که یک هاست میگیرید از آن چه استفاده ای میکنید؟
آیا جز این است که دوست دارید سایت شما آپ باشد و یا سرعت آن خوب باشد؟ اما اگر هر روز مدتی را دان باشید ، دو بار در سال هک شوید و در صورت اعتراض جمله "نمیخواهید سرویس خود را منتقل کنید" را بشنوید ، چه نظر دارید آیا باز هم میگوئید چند ده نفر ناراضی ، ... بد نیست حال مشتریان مهر هاست را در هفته گذشته بپرسید ... دوست دارم بدانم بازهم نظرتان روی چند ده نفر است ... ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
دقیقا ما مشتری هاست وارز مهر هاست هم بودیم.ولی وقتی مشکل برای سرور پیش اومد و دیگه قادر نبودند سرویس رو ارائه بدند هزینه ها رو برگشت زدند بدون هیچ حرفی.
همیشه هم چه اینجا چه توی سایت مزاحمشون شدیم با روی باز جوابمون رو دادند
بله ما هم مشتریشون بودیم روی سرور وارز و پول رو برگشت دادند ولی سیستم سایت رو ویروسی کردند بعد تحویل دادند و یعنی پس از دریافت بک آپ از اونها روی سیستم Gumbrel worm مشاهده شدکه با تلاش های پشتیبان جدیدمون تونستیم مشکل رو برطرف کنیم
متاسفانه سایتشون بالا نمیاد برای پشتیبانی
دوستان من یه هاست اشتراکی دارم چیزی که من دیدم :
حرفه ای در ضمینه لینوکس ولی چندان در ویندوز وارد نیستن
جوابگو به همه سوالات
آپتایم واقعا بالا
تعداد سایت های روی سرور فکر کنم الان دور بر 100 تا ( البته ویندوز)
در کل من که راضی هستم به زودی باید یه سرور هم بگیرم
با سلام.من از این هاست یک فضای وارز خریدم . آپتایم سایتشون بالاست
2 فایل پیوست
اسفندماه 89 ازشون هاست گرفتم و حدود 3 ماه روی سرورشون بودمو هیچ مشکلی نداشتم.
احساس میکنم مدتی هست در کارشون خللی وارد شده.
امیدوارم که هرچه زودتر مشکلاتشون حل بشه. مطمئن باشید شرکتی نیستند که پول شمارو بالا بکشن.
موفق باشید.
با سلام
متاسفانه به دلیل مشکل whmcs که اکثر دوستان باهاش این چند روز دست به گریبان هستند ما هم مجبور شدیم چند روزی بخش پشتیبانی و فروش را از دسترس و به روز شدن خارج کنیم
که باعث تاخیر شد تا به نسخه جدید آپدیت شود. هنوز هم سایت های بعضی از دویتان به خاطر این مشکل دان هست متاسفانه
به این کاربر هم توضیح دادیم موضوع را ولی مثل اینکه ایشون متوجه نیستند ما هم طبق قوانین سایت در صورتی که موضوعی قبل از پیگیری در سایت به موارد عمومی کشیده بشه توسط وکیل شرکت باید پیگیری شود و در ادامه جرائم رایانه ای.
موفق باشید.