پاسخ : بدون نیاز به شرح !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
حرف شما کاملا صحیح است... ولی خوب :106:
از دوستانی که لطف کردند و آی دی یاهو مسنجر بنده رو هم نمیدونم به چه دلایلی دی اکتیو کردند کمال تشکر رو دارم!!!:x:x
زرشک! اگر تو میادین و جنگ سایبری هم بچه ها این سرعت عمل رو داشتن امروز ما پیش مقام معظم رهبری رو سفید بودیم!
خیلی جالبه که تو فوتر سایتش اینم زده
Powered By Wordpress All Right Reserved , Designed by Irmoon Team ©
تمامی حقوق مطالب و طرح قالب محفوظ می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع است !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.bahram
به اسم خودتون یا شرکت ثبت کنید
اینجوری هر اتفاقی بیفته می تونید پدر طرف رو در بیارید
این بهترین راه حله :113: - البته فکر کنم اونقدر باید برای چنین کاری دوندگی انجام داد که آدم رو از انجام چنین کارهایی خسته کنند.. ولی چاره ای نیست ;)
اما ای کاش میشد قالب ها و همه مواردی که دوستان براش زحمت می کشند نیز یه چیزی بعنوان کپی رایت داشت ... اما فکر نمی کنم مواردی مثل قالب و اسکریپت های شخصی و غیره رو بشه به این راحتی جلوی ریپ شدنش رو گرفت. :(
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
تایتل سایت رو بیین نوشته بزرگترین سایت سرگرمی و عاشقان و دانلود!! :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafiei7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranwebwork
خیلی جالبه که تو فوتر سایتش اینم زده
Powered By
Wordpress All Right Reserved , Designed by
Irmoon Team ©
تمامی حقوق مطالب و طرح قالب محفوظ می باشد و هر گونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع است !!!!
جالب بود! پس معنی کپی رایت رو هم میدونند :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
باشه 2-3 روز صبر کن بهت میدم جایزت رو;)
سلام خدمت دوستان این یکی از یوزرهای من هست.دلیلی نیست که مال بنده باشه.ایشون یک یوزر هست من بهشون تیکت دادم لینک اینجا رو هم دادم خواستن بیان جواب بدن.
موفق باشید...
فرانتورک
والا یوزر که نیست چون تو v..b ایران دقیقا تاپیکاتون هست اقدام به فروش هاستینگ شما هم میکنه یوزر کجا بوده
=================
حواسم نبود امیر اونجا هستی=))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
والا یوزر که نیست چون تو v..b ایران دقیقا تاپیکاتون هست اقدام به فروش هاستینگ شما هم میکنه یوزر کجا بوده
=================
حواسم نبود امیر اونجا هستی=))
عزیزم ما به یوزرهامون درصد میدیم.بخش بازاریابی داریم.ایشون میفروشه صودش رو میگیره.
حالا شما p30vel و......... رو ول کردین به این گیر دادین.متاسفم واسه بعضی ها که آیدی اقای مسعوی رو دی اکتیو کردن..شماها اگه راست میگین برین درست کار کنین.چرا آیدی دی اکتیو میکنین.خوشحالم که یکدونه هاست هم از این جا نفروختم که منتی رو سرم نباشه.چیکار تون کنن..ایرانی هستین.جون به جونتون کنن چشم تنگ.چشم دیدن پیشرفت بقیه رو ندارین.دیگه این تاپیک رو جواب نمیدم.موفق باشین
جهان سوم جایی است که افراد بر سر یک پوسته با هم دعوا دارند !!!
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
عزیزم ما به یوزرهامون درصد میدیم.بخش بازاریابی داریم.ایشون میفروشه صودش رو میگیره.
حالا شما p30vel و......... رو ول کردین به این گیر دادین.متاسفم واسه بعضی ها که آیدی اقای مسعوی رو دی اکتیو کردن..شماها اگه راست میگین برین درست کار کنین.چرا آیدی دی اکتیو میکنین.خوشحالم که یکدونه هاست هم از این جا نفروختم که منتی رو سرم نباشه.چیکار تون کنن..ایرانی هستین.جون به جونتون کنن چشم تنگ.چشم دیدن پیشرفت بقیه رو ندارین.دیگه این تاپیک رو جواب نمیدم.موفق باشین
من حرفی ندارم حتما ایشون یوزر شما هست.فقط نمیدونم چه طور یوزری هست امضاش دقیقا امضا شما هست.شماره تلفنش بالا سر سایت شما هست.به سایت دسترسی داره آدرس مشتریها رو ادیت میکنه
یک سری عکس پیوست کردم مشاهده کنید+ این لینک ها/:)
کد:
http://www.vbiran.ir/thread4450.html
http://www.vbiran.ir/thread5127.html
http://www.vbiran.ir/search.php?searchid=16451
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RezaFH
:))