پاسخ : ▆▇ مشکل با mizbansv.com برنامه نویسی اسکریپت ▇▆ شرکت کنید
با عرض سلام و احترام
از اونجایی که به عنوان برنامه نویس قبلا با مشکلی که الان برای این پروژه اتفاق افتاده روبرو شده ام، لازم دیدم دیدگاه خودم رو در این باره بیان کنم.
این مشکل راه حلی استاندارد داره که معمولا همه جا مورد استفاده قرار میگیره...
در هر پروژه ای طبق توافق نصف یا یک سوم هزینه برآورد شده برآورد شده توسط برنامه نویس برای انجام پروژه قبل از شروع به کار دریافت میشه
در صورتی که پروژه انجام بشه ولی کارفرما در مرحله آخر، نیمه دوم هزینه توافق شده رو واریز نکنه یا به نحوی پروژه رو کنسل کنه، برنامه نویس میتونه هم پول و هم سورس رو نگه داره
در صورتی که برنامه نویس به هر دلیل از پس انجام تعهدات پروژه برنیاد باید دو / سوم هزینه پرداخت شده و سورس نیمه کاره رو به کارفرما تحویل بده
حالا با توجه به پست های اولیه کارفرما متوجه شدم خودشون این مسئله رو عنوان کردن که برنامه نویس میتونه از یک میلیون و پانصد هزار تومان، پانصد هزارتومان اون رو پیش خودش نگه داره و مابقی رو به کارفرما برگردونه.
ولی این مورد رو متوجه نمیشم که برنامه نویس چرا مقاومت میکنه، وقتی که میدونه کارفرما رضایت نداره.
به شخصا در صورتی که کارفرما به هر دلیلی از انجام کار رضایت نداشته باشه، یا سعی میکنم به نحوی رضایتش رو جلب کنم یا پول رو بهش برگردونم و جبران خسارت کنم.
با توجه به شرایطی که وجود داره، کاملا مشهوده که این پول رو خرج کرده و امکان بازگرداندنش دیگه براش وجود نداره.
بنظرم اگه ایشون، میتونه یه سایت شرکتی با وردپرس بزنه، بدون اینکه توش حرفو مثال ماشینی، ساختمون سازی باشه توش، اگر از پسش برمیاد، استارتر یه پروژه ی سایت شرکتی بش بده بیاره بالا، برنامه نویس هم پول اون پروژه رو بجای اینکه دریافت کنه، استارتر تاپیک، پولش رو برداره و هردو از این ماجرا، رهایی پیدا کنن. البته حالا این نشه که باز یه سفارش بش بدن، مجدد همون سایت شرکتی رم، نتونن بزنن کلا قوز بالاقوز بشه.
تو این مورد واقعا دیگه جای هیچ حرفی حدیث و مثالی هم نیستش.
بدبخت اون کسی هم که پول داده وو هیچی تحویل نگرفته، حق الزحمه ی چهل روز از دست رفته شم پرداخت کرده، باید بیاد ثابت کنه که یخ سرده. برنامه نویس هم میگه که نخیر. یخ سرد نیست. اگه راست میگی برو شکایت کن.
کی رفته برا یک میلیون شکایت کرده؟(این رو معمولا همه ی کاسبای این مدلی خوب میدونن که کسی برا یک میلیون نمیره شکایت کنه.)
جالب اینجاست که راست یا دروغ، کاربرایی هم اومدن گفتن که بابا پول مارم گرفتی خوردی. سند هم ارایه کردن.
لطفا اعلام کن اگه میتونی یه سایت وردپرسی با قالب آماده بزنی، استارتر یه پروژه این شکلی بهت بده. ولی یه بررسی کن یه نمونه قبلش بیار بالا که دوباره استارتر نیاد تاپیک بزنه بگه بابا، من اعتبارمو گذاشتم یه سفارش گرفتم برا تو، اینم نتونستی تحویل بدی گفتی مشکل از اینترنت ایرانه وو اینا.
یه بررسی کن نگران دادن پروژه هم نباش. یکاریش میکنیم. بالاخره این همه آدم، هستن که پروژه وردپرسی بشون بخوره وو حوصله سردرداشو نداشته باشن بخان بدن به استارتر برای حل مشکلش.
بعد اینا هیچ. خداوکیلی کی تو این کرونا میره شکایت کنه؟
ببین خیلی باید زیرک باشه یه فرد بتونه این شکلی پول رو اول کار بگیره بعدش بگه برو بخاطر یک میلیون شکایت کنا.
انصافا مهارت این دوستمون تو بازاریابی و زدن مخ مشتری خیلی بیشتر از برنامه نویسیه. سینا لیزارد، بازاریاب و مخ زنه قویی هستش. استارتر انصافا بگو چطوری بدون اینکه چیزی بت تحویل بده یک میلیون و پونصد رو راضیت کرده بگیره؟ انصافا استخدامش کن به دردت میخوره. بجای برنامه نویسی تو کارای بازاریابی به دردت میخوره اگه همکاری کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
با توجه به شرایطی که وجود داره، کاملا مشهوده که این پول رو خرج کرده و امکان بازگرداندنش دیگه براش وجود نداره.
بنظرم اگه ایشون، میتونه یه سایت شرکتی با وردپرس بزنه، بدون اینکه توش حرفو مثال ماشینی، ساختمون سازی باشه توش، اگر از پسش برمیاد، استارتر یه پروژه ی سایت شرکتی بش بده بیاره بالا، برنامه نویس هم پول اون پروژه رو بجای اینکه دریافت کنه، استارتر تاپیک، پولش رو برداره و هردو از این ماجرا، رهایی پیدا کنن. البته حالا این نشه که باز یه سفارش بش بدن، مجدد همون سایت شرکتی رم، نتونن بزنن کلا قوز بالاقوز بشه.
تو این مورد واقعا دیگه جای هیچ حرفی حدیث و مثالی هم نیستش.
بدبخت اون کسی هم که پول داده وو هیچی تحویل نگرفته، حق الزحمه ی چهل روز از دست رفته شم پرداخت کرده، باید بیاد ثابت کنه که یخ سرده. برنامه نویس هم میگه که نخیر. یخ سرد نیست. اگه راست میگی برو شکایت کن.
کی رفته برا یک میلیون شکایت کرده؟(این رو معمولا همه ی کاسبای این مدلی خوب میدونن که کسی برا یک میلیون نمیره شکایت کنه.)
جالب اینجاست که راست یا دروغ، کاربرایی هم اومدن گفتن که بابا پول مارم گرفتی خوردی. سند هم ارایه کردن.
لطفا اعلام کن اگه میتونی یه سایت وردپرسی با قالب آماده بزنی، استارتر یه پروژه این شکلی بهت بده. ولی یه بررسی کن یه نمونه قبلش بیار بالا که دوباره استارتر نیاد تاپیک بزنه بگه بابا، من اعتبارمو گذاشتم یه سفارش گرفتم برا تو، اینم نتونستی تحویل بدی گفتی مشکل از اینترنت ایرانه وو اینا.
یه بررسی کن نگران دادن پروژه هم نباش. یکاریش میکنیم. بالاخره این همه آدم، هستن که پروژه وردپرسی بشون بخوره وو حوصله سردرداشو نداشته باشن بخان بدن به استارتر برای حل مشکلش.
بعد اینا هیچ. خداوکیلی کی تو این کرونا میره شکایت کنه؟
ببین خیلی باید زیرک باشه یه فرد بتونه این شکلی پول رو اول کار بگیره بعدش بگه برو بخاطر یک میلیون شکایت کنا.
انصافا مهارت این دوستمون تو بازاریابی و زدن مخ مشتری خیلی بیشتر از برنامه نویسیه. سینا لیزارد، بازاریاب و مخ زنه قویی هستش. استارتر انصافا بگو چطوری بدون اینکه چیزی بت تحویل بده یک میلیون و پونصد رو راضیت کرده بگیره؟ انصافا استخدامش کن به دردت میخوره. بجای برنامه نویسی تو کارای بازاریابی به دردت میخوره اگه همکاری کنی.
دوست عزیز شکایت چیه ؟
پای هر 2 ـشون گیر هست، هم طراح و هم تاسیس کننده سایت شرطبندی، مگر اینکه برن جلو افسر پرونده راست راست دروغ بگن ک قرار نبوده این اسکریپت واسه شرطبندی باشه و پول رَد و بدل بشه... اون افسر یا کارشناس هم خَر نیست، قیافه و حرف زدن اینارو ببینه میفهمه داستان چیه و یک کاری هم میکنن که ب کار های نکرده ـشون هم اعتراف کنند... مگه اینکه اینقدر پاشون ب اینجا ها باز شده باشه ک بتونن راحت جلوی افسر پرونده و قاضی دروغ بگن.
@pc.rootall
مشکل اول از خودت هست ک بجا اینکه بری ب برنامه نویس پول بدی رفتی به کسی ک برنامه نویس نیست پول دادی(سرکیسه شدی) البته حقت هست چون ب یکی از دوستان من هم اسکریپت کرش فروختی بعد خودت بلد نبودی ران کنی و مشکلات رو حل کنی (برنامه نویس و اینکاره نبودی اما وانمود کردی ک اینکاره هستی)... الان این بلا سر خودت اومد ;)
چه اوضاعی شده تو این تاپیک همه از هم شاکین !
5 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_lizard
شما چرا کاسه داغ تر از آش شدین ؟ البته سر این موضوع نمیگم مشتری که شما میگین حتی از ما سرور از هتزنر هم خریده بود ایا راضی نبود ؟
من به ایشون وان ایکس بت با دامنه
http://onexbet.co/ گفتم این کارا درست نیست که خودتو نخود هر آش میکنید یکم پایین تر از این پیامایی که اسکرین گذاشتین موجود هست دامین فرستادم میتونی اونم اسکرین بگیری بزاری
با کاه کوه نسازین دوستان من به تایید این جمع نیاز ندارم اصلا شما هر چیزی دوس داری حساب کن تا نسوزی :)
اینم اخرین جواب من بود توی این تاپیک اگر من میخواستم پول کسی رو بخورم اینجا صد تا یوزر داشتم دامین ir نداشتم ادرس به کسی نمیدادم شماره به کسی نمیدادم
پول اونایی میخورن که اسکریپت زیپ رو میفروشن فلان قدر بهتون هیچ شماره تماس و چیزی هم ندارین بعدشم مثل این دوستمون میاره میده ما که ویرایش کنیم میبینه اع سورس ایراد داره
اول اینکه شما مختار هستین هر کاری انجام بدین هیچ هزینه ای به خاطر ایراد داشتن اسکریپت ایشون بهشون برنمیگرده میتونن شکایت کنن بدن اسکریپتشونو کارشناس انالیز کنه
راجب اسکرین شاتی که گذاشتی بهتره یکم پایینتر که من دامین گذاشتم هم میزاشتی عیب نداره من میزارم
بعد شما اقای طراح بزرگ و همه چی دون !
وقتی دوستتون نمیتونست secure guardian و ioncube روی سرورش نصب کنه من براشون نصب و راه اندازی میکردم شما کجا بودی ؟
خوبه موقع سرک کشیدن به کار اینو اون حاظر هستین ؟ موقع کار غیب بودین ؟ ایشون حتی بعد از حرف های بالا از ما سرور داشتن ما اگه کلاه بردار بودیم پول اونم میخوردیم دیگه !
این چند روز گفتار بودم نشد جواب بدم.
خب باشه طبق حرف های خودت تو اسکرین میرم جلو
فایل پیوست 40297
فایل پیوست 40298
فایل پیوست 40299
فایل پیوست 40300
فایل پیوست 40301
طبق حرف خودت تو گوگل زدم "وان ایکس بت" اینم نتیجه جستجو.
نقل قول:
بعد شما اقای طراح بزرگ و همه چی دون !
وقتی دوستتون نمیتونست secure guardian و ioncube روی سرورش نصب کنه من براشون نصب و راه اندازی میکردم شما کجا بودی ؟
خوبه موقع سرک کشیدن به کار اینو اون حاظر هستین ؟ موقع کار غیب بودین ؟ ایشون حتی بعد از حرف های بالا از ما سرور داشتن ما اگه کلاه بردار بودیم پول اونم میخوردیم دیگه !
برنامه نویسی هیچ وقت ادعا نداره هر روز خدا ی چیزی واسه یاد گیری هست. پس کاری درستی که میتونم بکنم اینکه هیچ وقت پروژه ای که توش تجربه ندارم و واسم تازگی داره و اونقدر مطمئن نیستم رو قبول نمیکنم این حداقل کاری که میتونم بکنم. در مورد اینکه واسه کسی کار انجام نمیدم بخاطر اینکه اونایی که منو میشناسن میدون هم وقتشو ندارم هم اجازه نمیدم کسی مشکلات سیستم و سرور یا سایتش رو واسم بیاره.... کافیه 1 بار انجام بدی دیگه تموم تمام کاراشون رو باید انجام بدی ...
.
.
.
.
متاسفانه این تاپیک به نتیجه ای نمیریسه هزار تا برنامه نویس هم بیان ...
کد PHP:
مثل این دوستمون میاره میده ما که ویرایش کنیم میبینه اع سورس ایراد داره
:))
sina_lizard
کد PHP:
اینم اخرین جواب من بود توی این تاپیک اگر من میخواستم پول کسی رو بخورم اینجا صد تا یوزر داشتم دامین ir نداشتم ادرس به کسی نمیدادم شماره به کسی نمیدادم
پول اونایی میخورن
کاش پولو میخوردی جواب نمیدادی تا اینکه بخای با پرووی کامل بیای اینطوری جواب بدی !
خود شما درخواست کردین در وب هاستینگ تالک تاپیک بزنیم که همکارا داوری کنن و مشکل از سمت ما بود که هزینه برگشت نمیشه و تا جای که کار شده اسکریپت تحویل میشه
و اگر مشکل از سمت شما بود که هزینه کامل برگشت میشه
اقای محترم من هزینه 1,500 هزار تومان دادم به شما دقیقا تا همین جای که کارو انجام دادی و هزینه بهت دادم ارسال کن کارو اینم نمیتونی :))
با پرویی کامل میای میگی آیی من کلاهبردار نیستم من پول مردم خور نیستم دیگه همکارا متوجه شدن چطور آدمی هستید
توهین به ..گ نشه ولی تو از اونم پست تری :-&
سلام وقت بخیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc.rootall
کاش پولو میخوردی جواب نمیدادی تا اینکه بخای با پرووی کامل بیای اینطوری جواب بدی !
خود شما درخواست کردین در وب هاستینگ تالک تاپیک بزنیم که همکارا داوری کنن و مشکل از سمت ما بود که هزینه برگشت نمیشه و تا جای که کار شده اسکریپت تحویل میشه
و اگر مشکل از سمت شما بود که هزینه کامل برگشت میشه
اقای محترم من هزینه 1,500 هزار تومان دادم به شما دقیقا تا همین جای که کارو انجام دادی و هزینه بهت دادم ارسال کن کارو اینم نمیتونی :))
با پرویی کامل میای میگی آیی من کلاهبردار نیستم من پول مردم خور نیستم دیگه همکارا متوجه شدن چطور آدمی هستید
توهین به ..گ نشه ولی تو از اونم پست تری :-&
هزینه ای که باید پیش از انجام پروژه به برنامه نویس بدین 30 درصد الی 50 درصد هست نهایتا! اینکه چطور بهشون اعتماد کردین خیلی عجیبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina_lizard
تعجب میکنم که برنامه نویس لاراول چطوری سورس گاردن رو سکیور گاردن میگه! مشخصه شما هنوز در ابتدای راه هستین.
اگه اسکریپت کارفرما مشکل داره شما همون اول کار باید تست کنین و بهش اطلاع بدین. کارفرما که دانش برنامه نویسی نداره اون فقط یک پولی میده و یه نتیجه ای میخواد.
اول از همه شما باید با اسکریپت کامل کار کنین با کدنویسیش کامل آشنا بشین بعد شروع کنین به کد زدن. اینکه قبل تست شروع به کد زدن کردین یک کار غیر حرفه ای هست. و برای کار غیر حرفه ای واقعا نباید وجدانتون راضی باشه!
در هر حال اگر واقعا کاری انجام شده تحویل بدین برادر من حتی یه خط! مقاومت در برابر تحویل سورس به معنی عدم انجام کار هست.
اگر نه هم پول رو پس بدین! یا با روش هایی که همکاران عزیز گفتن معادلش رو به استارتر مرجوع کنین! شما چند سال میخواین هنوز فعالیت کنین تو این عرصه اینطوری خودتون رو بد نام نکنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghasemy50
سلام وقت بخیر
هزینه ای که باید پیش از انجام پروژه به برنامه نویس بدین 30 درصد الی 50 درصد هست نهایتا! اینکه چطور بهشون اعتماد کردین خیلی عجیبه
تعجب میکنم که برنامه نویس لاراول چطوری سورس گاردن رو سکیور گاردن میگه! مشخصه شما هنوز در ابتدای راه هستین.
اگه اسکریپت کارفرما مشکل داره شما همون اول کار باید تست کنین و بهش اطلاع بدین. کارفرما که دانش برنامه نویسی نداره اون فقط یک پولی میده و یه نتیجه ای میخواد.
اول از همه شما باید با اسکریپت کامل کار کنین با کدنویسیش کامل آشنا بشین بعد شروع کنین به کد زدن. اینکه قبل تست شروع به کد زدن کردین یک کار غیر حرفه ای هست. و برای کار غیر حرفه ای واقعا نباید وجدانتون راضی باشه!
در هر حال اگر واقعا کاری انجام شده تحویل بدین برادر من حتی یه خط! مقاومت در برابر تحویل سورس به معنی عدم انجام کار هست.
اگر نه هم پول رو پس بدین! یا با روش هایی که همکاران عزیز گفتن معادلش رو به استارتر مرجوع کنین! شما چند سال میخواین هنوز فعالیت کنین تو این عرصه اینطوری خودتون رو بد نام نکنین.
والا تماس گرفتنم با طرف پولی به ما ندادی برو داخل تاپیک پولتو از اونجا بگیر :))
تاپیک کلاهبرداری ایشون ایجاد شد : لطفا به اشتراک بگذارید :53:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...33#post1856233