پاسخ : فروش تیشرت با طرح programming و ...
این چاپها که با پرینتر و دستگاههای چاپ تبلیغاتی روی تیشرت ها زده میشن خیلی زود پاک میشن !
فرق اینجور تیشرت ها با تیشرت های دیگه در نوع چاپ هست ........
من فقط تجربه خودم رو بخاطر اینکه برای تبلیغات از اینجور تیشرت ها زیاد دادیم بیرون گفتم . در واقع بیشتر جنبه ی زینتی دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
خوب اخه خیلی ضایع هست! یک عکس فقط جلوش باشه میشیم بچه سوسول!! :d اما طرح بشه داد چند تیکه مثلا از رو آستین تا زیر ته لباس یک مار خوش خط و خال کشیده شده باشه و یک چند تا مارک فشن بقلهاش بیفته لباس خفنی در میاد :d
دلتا جان بچه های بالا مگه میزارن؟:d
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 04:02 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iacbook
این چاپها که با پرینتر و دستگاههای چاپ تبلیغاتی روی تیشرت ها زده میشن خیلی زود پاک میشن !
من فقط تجربه خودم رو بخاطر اینکه برای تبلیغات از اینجور تیشرت ها زیاد دادیم بیرون گفتم . در واقع بیشتر جنبه ی زینتی دارند.
کامدین جان مهراد تظمینی میفروشه هم جنس تیشرت رو تظمین میده هم چاپش رو:67:
[/color]
کامدین جان مهراد تظمینی میفروشه هم جنس تیشرت رو تظمین میده هم چاپش رو:67:[/quote]
ایشالاااااااا :67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
خوب اخه خیلی ضایع هست! یک عکس فقط جلوش باشه میشیم بچه سوسول!! :d اما طرح بشه داد چند تیکه مثلا از رو آستین تا زیر ته لباس یک مار خوش خط و خال کشیده شده باشه و یک چند تا مارک فشن بقلهاش بیفته لباس خفنی در میاد :d
قبلا گفتم شما هر طرحی بدی با هر اندازه ای ما چاپ میکنیم ولی اگر یه طرح هم برای پشت تیشرت بخواید هزینه اضافی باید بدید
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iacbook
نقل قول:
نکته : چاپ تیشرت ها با دستگاه های دیجیتال چند میلیونی که فقط مخصوص این کار هست انجام میشود و از کیفیت بالایی برخوردار هست و تیشرت یکبار مصرف نیست که با یکبار شستشو طرح نابود ش
شما تیشرت هایی که دادید بیرون براتون چاپ کردن به چه روش و یا با چه دستگاهی بوده ؟ ...
نقل قول:
کامدین جان مهراد تظمینی میفروشه هم جنس تیشرت رو تظمین میده هم چاپش رو:67:
در صورتی که به روشی که ما میگیم بشرون مشکلی پیش نمیاد برای طرح ها ولی من جایی نگفتم تظمین میدم که شما هر مدلی بشروی پاک نشه
----------------------------------------
سوال دیگه ای داشتید میتونید به شماره تلفنی که تو سایت داده شده تماس بگیرید و سوالاتتون رو بپرسید
از عمد حالا تیشرت و میگیرن میندازند وایتکس میگن بیا دیدی رنگش رفت!!/:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
از عمد حالا تیشرت و میگیرن میندازند وایتکس میگن بیا دیدی رنگش رفت!!/:)
واقعا بعضی هارو میشناسم که امکانش هست همچین کاری بکنن و از وقتی که تاپیک رو هم زدم کم حاشیه سازی نکردن واسمون 8-}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
قیمت کلی به چه صورت هست؟
بازاریاب نمیخوای؟ :دی
اهِههم :62:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M-Soltani.ir
اهِههم :62:
:d:d
قیمت کلی منظور عمده هست ؟ اگر زیاد میخواید تخفیف خوبی میدیم (تماس بگیرید)
بازاریاب هم نمیخوایم یه مسئول فروش دارن به نام مهراد داره مسه بنز فروش عمده میکنه :d
سلام
توی os ها اندروید نیست
میخواستم بدونم اونو باید اختصاصی بزنید ؟
سلام
بله هر طرحی که تو سایت نیست رو باید اختصاصی سفارش بدید