پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
codestan
سلام قبل خرید نیاز دارم tracert آی پی خاصی رو بررسی کنم آیا این امکان وجود دارد؟ ممنون
با درود
لطفا ثبت نام بفرمایید سپس ایپی مدنظر را بفرمایید تا برای شما انجام گردد
- - - Updated - - -
دوستان گرامی
به اطلاع شما میرسانیم از امروز تمامی سرویس ها بر بستر فیبر نوری فرار گرفته و به پورت های 10G متصل شدند.
کیفیت ارتباطی و سرعت تا 10 برابر افزایش یافته است و بالاترین سرعت ممکن را در سرور های داخل کشور تجربه خواهید کرد.
امیدواریم با این تغییرات توانسته باشیم رضایت شما عزیزان را جلب نماییم.
با تشکر
با توجه به حجم بالای سفارشات تحویل سرویس های جدید شنبه میباشند
پاسخ : برای اولین بار **تخفیف ویژه ** سرور های مجازی داخل کشور -برج میلاد- قیمت های باور نکردنی- دارای انتی دیداس-کیفیت بالا- هارد های ssd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanaval
با درود
لطفا ثبت نام بفرمایید سپس ایپی مدنظر را بفرمایید تا برای شما انجام گردد
- - - Updated - - -
دوستان گرامی
به اطلاع شما میرسانیم از امروز تمامی سرویس ها بر بستر فیبر نوری فرار گرفته و به پورت های 10G متصل شدند.
کیفیت ارتباطی و سرعت تا 10 برابر افزایش یافته است و بالاترین سرعت ممکن را در سرور های داخل کشور تجربه خواهید کرد.
امیدواریم با این تغییرات توانسته باشیم رضایت شما عزیزان را جلب نماییم.
با تشکر
با توجه به حجم بالای سفارشات تحویل سرویس های جدید شنبه میباشند
تیکت ارسال شد
یه چیزیم یادم رفت بپرسم ویندوز 2008 ارائه نمیدید؟
از 30 گیگ حجم هارد سرور چقدرش در دسترسه؟
سلام
یک سوال ...
سرور ها دارای swap می باشند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
codestan
تیکت ارسال شد
یه چیزیم یادم رفت بپرسم ویندوز 2008 ارائه نمیدید؟
از 30 گیگ حجم هارد سرور چقدرش در دسترسه؟
با سلام
خیر 2012 به بالا موجود میباشد.
حدود 15 گیگابایت
با احترام
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4danlod
سلام
یک سوال ...
سرور ها دارای swap می باشند ؟
سلام
دوست عزیز اگر منظور شما swap سیستم عامل میباشد بله .
موفق باشید
سلام
بله ، Swap سیستم عامل. چون بعضی مواردی که نصب میکنم نیاز دارند.
بعد پنل برای تعویض OS اینا دارید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
4danlod
سلام
بله ، Swap سیستم عامل. چون بعضی مواردی که نصب میکنم نیاز دارند.
بعد پنل برای تعویض OS اینا دارید ...
با درود
بله swap دارند.
کنترل پنل تقدیم میگردد میتوانید به بخش پشتیبانی بفرمایید iso را برای مونت کنند تا سیستم عامل را تعویض بفرمایید
در غیر این صورت میتوانید درخواست بفرمایید کارشناسان بخش پشتیبانی برای شما انجام دهند.
سلام خسته نباشید
راهی جز پرتال کاربری برای تماس نیست
من به مشکل خوردم پرتال کاربری هم باز نمیشه اصلا برام
ایمیل هم زدم
لطفا جواب بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsentz
سلام خسته نباشید
راهی جز پرتال کاربری برای تماس نیست
من به مشکل خوردم پرتال کاربری هم باز نمیشه اصلا برام
ایمیل هم زدم
لطفا جواب بدین
با درود
ارسال تیکت
ایمیل
شماره تماس
در خدمت شما دوست غزیز میباشد. مشکل شما در کجاست نا بتونم راهنماییتون کنم؟
ممنون بابت پاسخگویی سریع
تست شده ایراد از سیستم بنده بوده و حل شد مشکل
روز خوش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsentz
ممنون بابت پاسخگویی سریع
تست شده ایراد از سیستم بنده بوده و حل شد مشکل
روز خوش
در خدمت شما بزرگوار هستیم