پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shafaghi99
سلام مشکلی با راه اندازیییی وییییی پیییی ان روی سرور هلند نیست؟
با سلام
خیر دوست من مشکلی نخواهد داشت!
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب | تحویل اتوماتیک | قابلیت سفارشی سازی مناب
آقا حداقل هر چند ساعت یه بار این تیکتهارو چک کنید، دو ساعته منتظر یه ریست ساده ایم...
با سلام
دوست من بزودی پنل سرویس راه اندازی خواهد شد و دیگر مجبور به انتظار برای کارهایی که واقعا نیاز به انتظار ندارند نخواهید بود
سلام
اکثر شرکتهایی که وی پی اس میفروشند آی پی اختصاصی میدهند . این آی پی عمومی که شما نوشتید به چه معناست ؟
با تشکر
دوست من وقتی ما می نوسیم ای پی عمومی منظور ای پی پابلیک هست یعنی از طریق اینترنت قابل دسترس هست
برخی از ای پی ها ، ای پی های خصوصی هستند و از طریق اینترنت قابل دسترس نیست وگرنه به هر وی پی اس یک ای پی اختصاصی و پابلیک ارائه می شود
چرا vps ما بعضی وقتا در دسترس نیست ؟
C:\Users\Sorat System>ping 50.7.8.111
Pinging 50.7.84.111 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehriz
چرا vps ما بعضی وقتا در دسترس نیست ؟
C:\Users\Sorat System>ping 50.7.8.111
Pinging 50.7.84.111 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
با سلام
1- بهتون پیشنهاد می کنم که هیچ موقع ای پی تون رو به شکل عمومی منتشر نکنید. طبعات امنیتی بسیاری داره
2- اینجا جای پیگیری نیست قربان ، از طریق تیکت باید پیگیر باشید تا بررسی بکنیم ولی در حالت کلی موردی در سرور اصلی و وضعیت وجود ندارد
آیا ترافیک نامحدود یا مثل بعضی ها تو پنل مینویسن نا محدود ولی بعد از ارایه میبینید 20 ترابایت هستش.؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vlad
آیا ترافیک نامحدود یا مثل بعضی ها تو پنل مینویسن نا محدود ولی بعد از ارایه میبینید 20 ترابایت هستش.؟
با سلام خدمت شما دوست گرامی
ما از دیتاسنتر حداقل اسما نامحدود خریداری کردیم. ولی برای این که شما به مشکل برنخورید بهتره اول از طریق تیکت با ما در تماس باشید تا نوع کسب و کار شما مشخص بشه سپس از دیتاسنتر به شکل کامل در این مورد پرس و جو بشه تا شما نیز به مشکل بر نخورید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
1- بهتون پیشنهاد می کنم که هیچ موقع ای پی تون رو به شکل عمومی منتشر نکنید. طبعات امنیتی بسیاری داره
2- اینجا جای پیگیری نیست قربان ، از طریق تیکت باید پیگیر باشید تا بررسی بکنیم ولی در حالت کلی موردی در سرور اصلی و وضعیت وجود ندارد
ای پی اصلی نیست.یع ای پی همین جوری زدم:-p
- - - Updated - - -
یه نمونه ای پی هلندتون و پ خ کنید