پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف ماه اول سرور ایران - 20 درصد تخفیف دائمی سرور خارج از کشور - ۹ سال تجربه - هارد SSD - دارای DDos protection
سلام
نیاز به vps 1 روزه دارم هزینه اش بفرستید
پاسخ : پشتوار سرور - 30 درصد تخفیف ماه اول سرور ایران - 20 درصد تخفیف دائمی سرور خارج از کشور - ۹ سال تجربه - هارد SSD - دارای DDos protection
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adsclick.click
سلام/ وقت بخیر
کد تخفیف ها فقط بری ماه اول هست؟سرور مجازی ایران
بعد از استارت با پلن های اولیه امکان ارتقا به پلن های بالاتر هم هست؟
ایپی برای ستت پینگ میفرستین/ سرور مجازی ایران
ممنون
با آرزوی شادمانی
کد تخفیف ایران برای ماه اول و خارج از کشور دائمی هست.
بله امکان ارتقا هست.
آی پی هم با بخش فروش هماهنگ کنید یا چت انلاین سایت ارسال میکنند.
با سلام دوستان عزیز
ازشون سرویس خریدم از لحاظ کیفیت بسیار مطلوب تر از سرور های انگلستان که با سرویس پهنای باند محدود میدن هستش.
از لحاظ فنی هم بسیار با حوصله و متین هستن و متخصص.
بخش فروش کمی بیحوصله هست اما سخت نگیرین بالاخره شلوغه سرشون. :d
امیدوارم کیفیت سرور پایین نیاد. در هر صورت سرویس 1 ماهه اس اگر مورد خاصی بود حتما خدمت دوستان میگم
و در جمع بندی شدیدا راضی ام:69:
تنها چیز بدی که پیدا کردم|:b-) :))
دامینشون 4 ماه دیگ تمام میشه باید تمدید کنن!
با سلام
کسی از دوستان vps آذربایجان ارائه میده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
worldpic2
با سلام
کسی از دوستان vps آذربایجان ارائه میده؟
درود بر شما
نه متاسفانه موجود نیست.
سلام وقت بخیر
اولین خرید اطلاعات شما تائید میشود و بعد سرور ارسال میشود.
سلام
من متوجه نمیشم. تعداد محصولاتتون خیلی زیاده چرا؟ دارم گیج میشم.
این آفر شما دقیقا کجا سایت هست؟
این بقل کلی سرور و محصول دارید و البته کشورهای دیگه که انتخاب میکنم رم های پایینتر از یک گیگ داره. میشه بهتر راهنمایی کنید برای یکی از این محصولات آفر خارج از کشور.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
سلام
من متوجه نمیشم. تعداد محصولاتتون خیلی زیاده چرا؟ دارم گیج میشم.
این آفر شما دقیقا کجا سایت هست؟
این بقل کلی سرور و محصول دارید و البته کشورهای دیگه که انتخاب میکنم رم های پایینتر از یک گیگ داره. میشه بهتر راهنمایی کنید برای یکی از این محصولات آفر خارج از کشور.
باتشکر
درود بر شما
شما دو کد تخفیف دارید طبق این تاپیک یکی برای ایران و دیگری برای خارج از ایران محصول را انتخاب میکنید و کد را وارد میکنید .
کد برای محصولات 1024 مگابایت رم به بالا کارایی دارد و تمام کشور ها فعال و موجود هستند.
مهندس موجودی سرور ایران اضافه نمیشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
world.empire
مهندس موجودی سرور ایران اضافه نمیشه؟
درود بر شما
سرور ایران رم 1 تا 8 گیگ موجود شده است.