بله دوست من ، اصل کار شما بسیار خوب هست و خیرخواهانه! ولی خوب هر جایی یه قوانینی داره و سعی کنید قوانین رو یر پا نذارید!
نمایش نسخه قابل چاپ
بله دوست من ، اصل کار شما بسیار خوب هست و خیرخواهانه! ولی خوب هر جایی یه قوانینی داره و سعی کنید قوانین رو یر پا نذارید!
با سلامی دوبار خدمت دوستان
خوب انگار دوستایی هنوز برا این باورند که ما ایمیل ندادیم
الان میخوام عکسی رو که از سایت گرفتم براتون به نمایش بزارم
دو تا عکس هست چون طی دو مرحله فرستاده شده اگه لازم بود
عکس ایمیل شخصی که تعدادی هم به وسیله اون فرستاده شده واستون میذارم
تا کسی نگه های چرا خبر نکردی که این بلا سر ما بیاد
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...nd-email-2-jpg
این یکی که مرحله ی اول از طریق سایت ارسال شده
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...nd-email-1-jpg
خوب هر کسی میخواد اعلام کنه تا نام کاربریش رو نمایان کنم توی عکس بگه
روی چشم حتما براش به نمایش میزارم
جالب اینجاست یه مدت سکوت کردیم توی تاپیک ببینم که هر کی هر چی خواست بگه
فقط نظاره گر بودم ونگاه کردم تا امروز که تصمیم گرفتم بیام توی جمعتون و گرمایی باشم برای
دلهای سرد و بی مهر بعضی از شما
اگه امری بود به بخش پشتیبانی ایمیل فرمایید
با تشکر از همه فعلا
والا بنده 10 روزه از ایشون پلن 2 رو دارم مشکلی هم ندارم هرچی تیکت هم دادم ایشون جواب دادن و اولین باره از ایشون خرید کردم
آپلود سنتری که عکس قرار داده شده ظاهرا از کار افتاده
منتظر باشید عکس بزرگشو میزارم
ممنون
ظرفیت تمامی سرور های سوئیس تکمیل شد
فعلا سفارش جدیدی تا فردا که سرور جدید احتمالا برسه قبول نمی کنیم
سرور جدید به دست ما رسید ، اما به خاطر رزرور هایی که انجام شده است فقط به اندازه 5 سرویس که در لیست ذکر شده میتوانیم سرویس بدیم
من دو سرویس با رم 256 از آقای عباس زاده دارم که از امروز تاریخش شروع شده.
و نیازی هم ندارم...سرویس از همه لحاظ مورد تایید هست فقط من بدلایلی نیاز به سرویس آمریکا داشتم.
دوستانی که مایل هستند پیغام بدند که با آقای عباس زاده هماهنگ کنیم و سرویس رو تحویل بدم.
قیمت هم 10 هزار تومان واسه هر کدام.
با تشکر.
من الان حدود 5-6 ماهه از نوین وی پی اس سرویس دارم. اول آمریکا بودم الانم سوییس
در کل کیفیتشون خوبه، سرعت خوب و در مقابل این کیفیت و سرعت خوب (هم پورت و هم سخت افزاری) قیمتشونم خیلی خوبه
به طور کلی من راضیم :67:
سلام منم تقریبا دو ماه سرویس داشتم از این شرکت .تا زمانی که آقای نظری بودند در این شرکت هیچ مشکلی نبود.بعد از ایشان این شرکت شروع به کلاه... کرد.تمام اطلاعات بنده را نابود کردند و در یک لحظه سرویس بنده خاموش شد و همه ی زحمات شبانه روزی تیم 3 نفره ما در مدت 6 ماه کلا نابود شد .در قبال روشن شدن سرویس بنده تنها برای یک ساعت درخواست 350 دلار نمودند .
این اتفاق تنها برای بنده نبود.از صفحه 28 تاپیک زیر به بعد را در صورت نیاز مطالعه کنید تا به عمق فاجعه و کلاه... پی ببرید .تعدا شاکیان بالا بود و به هیچ عنوان هم حتی حاضر به پذیرش اشتباه نبودند و با جسارت تمام به دروغ بودن حرف همه و راست بودن صحبت های خودشان اسرار داشتند و در آخر هم شروع به فحاشی ، تهدید، قطع کردن سرویس کسانی که در اینجا پست داده بودند و .... نمودند.
مدارک ، اسناد و گفته ها همگی در تاپیک زیر موجود است .
http://www.webhostingtalk.ir/f15/16114/index29.html
از همین طریق از مدیران محترم فروم وب هاستینگ تالک کمال تشکر را در برخود با نام کاربری این چنین افرادی(بن شدن نام کاربری) و جلوگیری از کلاه برداری بیشتر این افراد دارم.:53:
با آرزوی موفقیت روز افزون:53: