پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آسیاتک برج میلاد پورت 1 گیگابیت + 30 درصد تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
بله حرف شما کاملا درست است نه بیان کل خروجی ترافیک رو ببرن به خارج از کشور و وی پی ان بفروشن بنده سرویس ایشون رو بخاطر تهدید و استفاده از سرویس وی پی ان بستم وگرنه بین این همه مشترک چرا فقط من با ایشون بحث کنم سر چی باشه مگه بدی ازش دیدم وقتی میاد مثل یک ادمی که هیچ چیزی رو قبول نداره رفتار میکنه منم جواب درست بهش میدم
کسی که راحت پول مردم رو بالا میکشه یقینا از دروغ گفتن هم واهمه ای نداره
اولا ترافیک سرور خریداری شده به خودم مربوطه ..ثانیا اینکه شما میگید کل ترافیک رفته روی تونل کذب و مزخرفه.. نکنه شما میشینید مانیتور می کنید ترافیک یوزرها کجا میره..اگر واقعا چنین کاری کردید حتما نشو.ن بدید ترافیک سرور من روی کدوم سرور خارجی رفته .. ثانیا اینکه میگید بنده فروش وی پی ان راه انداختم مزخرف تر از همشون ...بعد جملاتتون رو بخونید ..ببینید خودتون معناشو می فهمید
شما با هر دلیل و مدرکی که دارید اثبات کنید ..همه که هیچی ..بیشتر ترافیک من رفته روی تونل خارج از کشور..من همینجا از شما معذرت خواهی می کنم
سلام
نمیدونم اینچا بگم یا نه ولی این مال چند ماه پیشه ما هم سرور ازشون گرفتیم یکی آمریکا یکی ایران آمریکا که روز بعدش کلا قطع شد ویندوز 2008 بود میگفتن رم کافی نیست با اینکه من حدود چند سالی هست ویندوز سرور 2008 روی 512 تحویل گرفتم هیچ مشکلی نداشتم برای سرور ایران هم پورت ها لیمیت شده بود که درخواست بازگشت وجه کردیم اما گفتن از دیتاسنتر هست دست ما نیست یعنی دیتاسنتر پورت های هر سرور رو محدود میکنه اصلا هم به بعدش استفاده نکردم از جای دیگه سرور گرفتم خداوشکر نه پورت محدوده هم کیفیت عالیه همین شاید برای ما این مشکل بوده یا ... خدا داند اون دوست عزیز هم که برای وی پی انن استفاده میکرده کلا استفاده از سرور بر عهده خریداره و حقشو داره هرجور استفاده کنه حالا اگه مورد خلافی هم انجام شد و دیتاسنتر اعلام مسدودی کرد کلا باید تمامی مدارک که خود دیتاسنتر اعلام میکنه به رویت کاربر برسه ما هم قصد تخریب نداریم بنظر اصلا فکر کردن به همچین مواردی کار خوبی نیست و ذهنتون رو درگیر ماجرا نکنید فراموشی بهتر از هر چیزی هست ما خواهان موفقیت و سلامتی تمام عزیزان هستیم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
باسلام خدمت کلیه کاربران گرامی
» شروع فروش ویژه سرور های مجازی اقتصادی امریکا با کیفیت بالا و آپتایم ۹۹ درصد
» سرور های مجازی ایران در دیتاسنتر محبوب آسیاتک برج میلاد می باشد.
» شروع قیمت ها از ماهیانه 45 هزار تومان می باشد. + 30 درصد تخفیف مادام العمر
» امکان ارائه سیستم عامل ویندوز / لینوکس / میکروتیک می باشد.
» نماد اعتماد
» پشتیبانی 24 ساعته
» تضمین کیفیت و آپتایم بالا
» کد تخفیف : 30OFF
نمونه تست سرعت
فایل پیوست 38979
...........................
CPU 1 Core
Memory 512MB
Space 20GB
Traffic Unlimited
VMware Virtualization
Connection 1Gbit
ایران45.000 تومان
سفارش ایران
CPU 1 Core
Memory 1GB
Space 30GB
Traffic Unlimited
VMware Virtualization
Connection 1Gbit
ایران75.000 تومان
سفارش ایران
CPU 2 Core
Memory 2GB
Space 60GB
Traffic Unlimited
VMware Virtualization
Connection 1Gbit
ایران95.000 تومان
سفارش ایران
CPU 2 Core
Memory 4GB
Space 80GB
Traffic Unlimited
VMware Virtualization
Connection 1Gbit
ایران 180.000تومان
سفارش ایران
جالبه بنده رفتم از ایشون توی ای نماد شکایت کردم.. حالا برداشتن پست اول رو سریع ویرایش کردن و بازگشت وجه تا 7 روز رو هم پاک کردن..فکر نمی کنند بنده قبلا ازش شات برداشتم
..
جالب تر اینه که توی این انجمن نمیشه پست اول رو ویرایش کرد به نظرتون ایشون چطور چنین کاری کردند؟
اینم گواه مطلب
https://content.screencast.com/users...11-03_1029.png
مدیر محترم درصورت امکان دو پست آخری بنده در اینجا حذف بشه.
چون ایشون همون ایام پول بنده رو کاملا پس دادند.. فقط یه کم بیخود کش پیدا کرد