بله زرین پال را دارد و رایگان هم هست . محض اطلاع اونایی که میگن ماژول ها را پولی میدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
بله زرین پال را دارد و رایگان هم هست . محض اطلاع اونایی که میگن ماژول ها را پولی میدید.
با سلامنقل قول:
خیلی حرف باحالی زدی.
مرد حسابی برو ببین همین آقای امیری داره سیستم را میده ۴۰۰ تومن . منم بیام سیستم ۴۰۰ بدم و کامل کامل شما پول میدی؟
داوری جان علی امیری اگر هزینه زیاد هم میگیره حداقل چیزی میده به دست ملت که ارزش داره و میدونی مشکل توش نیست
اگر همون امیری نبود که شما باز هم به فکر ساختن ماژول زرین پال برای ادونیس نبودید
همون را هم اون بنده خدا اولش رایگان میزاشت و برای اینکه تنها به شما لطف کنه و حق شما ضایع نشه گفت تنها کسانی که نسخه اصلی را خرید کردند از خود آقای داوری تهیه کنند
درسته 120 را زورمون میاد بدیم چون سیستم کاملی نیستنقل قول:
شما همین ۱۲۰ تومن را هم زورت میاد بدی.اینجا معلوم میشه کیا اهل اصفهان هستند و کیا اصفهانی بازی در میارند.
چون سرتاپا نقص و ایراد هست
آدم جایی هزینه میکنه که ارزش داشته باشه
وقتی سیستمی بدون نقص و ایراد باشه هزینه حتی 500 تومان با بیشتر هم مشکل نداره ولی به شرط اینکه واقعاً بدون مشکل باشه
خدایی خودت ببین سیستم آدونیس این قیمت می ارزه ؟؟نقل قول:
شما سیستم مارو با همه ی ماژول هاش که حساب کنی میشه ۳۰۰-۳۵۰ !
vBulletin با اون عزمت و امکانات و این همه پلاگین و .... هزینه لیسنسش کمتر از اینی که شما می گی , آدونیس با تمام ماژولهاش درمیاد
شاید دوستان بگم چه ربطی داره این دو تا به هم , منظورمون کلی بود
شما به جای اینکه هزینه لیسنس را 120 بگیری نسخه کامل بده به کاربر
بعد به صورت سالیانه یا ماهیانه از کاربر تا هر زمان که استفاده میکنه هزینه بگیر نه تنها هزینه یک سال را
ماشاالله سیستم لیسنس آدونیس هم طوری هست که هر وقت خودش میخواد یک صفحه سفید میاد رو سایت و میگه با اقای داوری تماس بگیرید
شما اگر برای هر نسخه ماهیانه 30 تومان بگیرید به صورت دائم و تا زمانی که کاربر استفاده میکنه خیلی بهتر هست از هزینه سالیانه و برای یک بار
محسن جان این حرفا چیه میزنینقل قول:
وقتی هر قالب را ۱۰۰ تومن میگرند کاراشو بکنند من چجوری سیستم را با قالب بدم ۱۲۰ تومن؟؟؟؟
فکر کنم اصلا از قیمت ها خبر ندارید.
شما اگر یک گرافیست خوب داشته باشی و چند تا PSD خوب قالب برات بزنه
وقتی تعداد بالا باشه تا 50 تومان هم حساب میکنه
کد کردن قالب هم که با خودت هست
درسته یک بار هزینه کلی میکنی ولی حداقل یک پک کاملتر میدی به کاربرانت
گرافیست هم خواستی من خودم بهت معرفی میکنم که هر psd را با 50 تومان بزنه
قیت را حداقل پایین نمیاری کیفیت را که بالا ببرنقل قول:
به هیچ عنوان قیمت پایین نمیاد . من دیگه کیفیت را فدای قیمت نمیکنم.
مثل برادر امیری سیستم را میزنم ۴۰۰ و همه ی امکاناتی روش میدم و ۲-۳ تا قالب هم براش درست میکنم .اون موقع همه راضی میشند.
ساپورت تلفنی و sms ی و ایمیلی و... هم براش میزاریم که مشتری کیف کنه .
یا نه برای بالا بردن کیفیت هم باید هزینه کرد ؟؟
شما یک پک کامل و بدون نقص و با امکانات جدید از آدونیس ارائه کنید
طوری که خیلی از مشکلات فعلی رفع بشه
مطمعاً باش اگر 400 هم بگی خرید میکنن
در پایان امیدوارم از صحبت هایی که میکنیم دلگیر نشی , هدف تنها و تنها این هست که شما به فکر یک نسخه بهتر باشید , حالا چی با هزینه 120 تومان چی 400 هزار تومان
موفق باشید
آقای داوری در حد پيشنهاد بگم!
من فکر ميکنم بهترين کار اين باشه که ما با يک سايتی که تالار گفتگو هستش (حالا يا اين سايت يا هر سايت ديگه ای که حاضره این سرويس رو بده) هماهنگ کنيم که يک تالاری برای حل مشکلات برای مثال سيستم آدونيس و بقيه سيستم های هاستينگ در نظر بگيرن.
چون خيلی از مشکلات تکراری هستش و اگر کسی يکبار سوال کرده باشه ديگه نياز به جواب دادن مجدد نيست. حالا اگر نظر شما هم همين هستش با مديريت همينجا صحبت کنيم که برای مثال تالار آدونيس، سما و سيگما رو تو سايت قرار بدند. اين هم به نفع ما هستش هم به نفع مشتريان ما و هم به نفع همينجا.
اگر شما موافقيد من هماهنگ کنم ببينم حاضر هستند اين سرويس رو به ما بدند يا خير!
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
آقای داوری بخش سرور اختصاصی وقتی وارد می کنیم اطلاعات در سایت مشکل دار می باشد
و بخش تمدید سرور مجازی و اختصاصی اضافه گردد لطفا
به نظر من اگه بعضی از ماژول ها (همه نه, بعضی هاش) رایگان بشه دیگه حرف نداره
اگه آقای داوری بتونن یه سایت پشتیبانی راه اندازی کنن یا به قول آقای amiri113 یه انجمن مجزا بزنن خیلی عالی میشه
بخش پشتیبانی داریم : سیستم حسابداری ->پشتیبانی
منظور من این نیست آقای داوری, منظورم یه سایت یا انجمن هست که همه ی کاربراتون بتونن مثلا تو یه بحث شرکت کنن, نه اینکه فقط تیکت ارسال کنن
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
در مورد ماژول ها چیزی نگفتید!!!
آقا آموزش ساخت و تبدیل template به آدونیس و می شه کامل آموزش بدید ؟
امیدوارم از این حرفی که می زنم آقای داوری ناراحت نشن.
جسارتا گذشته از بحث کیفیت و هزینه آقای داوری هیچ برخورد خوبی با مشتری ندارن بطوریکه آدم وقتی با ایشون تماس می گیره و برخورد ایشون رو می بینه از خریدی که انجام داده پشیمون میشه.