پاسخ : راهنمایی برای بازگشت پول
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syki0714
د ز د که شاخ و دم تداره..د ز د یی همینه... دوست عزیز بهتره از طریق پلیس پیگیری کنید ..متاسفانه اخلاق داره نابود میشه و ایشون هم یک 200 تومنی پول مفت اومده تو حسابش میگه نمیدم..این پولها خوردن نداره و همش میشه پول دارو و بیمارستان...چوب خدا صدا نداره..از طریق پلیس پیگیری کنید
به خدا این پول برای هزینه عروسیم بود و گر نه اصلا شخصیتم این طوری نیست که بخواهم بیام این مسائل و بگم واقعا نیازش دارم :((
جالبه اینجا هر روز شاهد مشکلات عجیبتر هستیم !
برگشت ندادن وجه دیگه چه صیغه ایه
دوستمون یه جوری میگن تاوان اشتباهتونو باید خودتون بدید که انگار یه خرابکاری بزرگی اتفاق افتاده و ایشونم معلم اخلاق هستن
جدیدا هرکسی اینجا شاکی زیاد داره در عین حال، درس اخلاق هم میده
من موندم واقعا برگشت زدن وجهی که اشتباهی واریز شده چقدر کار سختیه که حاضرید این همه وقت بذارید و اینجا حرفای اخلاقی بزنید ولی یک دکمه برگشت وجه رو نزنید
سیاست کاری یا قوانین، هرچیزی که اسمش هست، اسم اصلیش اینه : سوءاستفاده از اعتماد دیگران در چارچوب قوانین (:|
کد:
ما به هیچ عنوان مبلغ ایشون رو بلوکه نکردیم
متاسفانه ما توان اشتباهات دیگران رو نمی دیم
وقتی کاربر تمایل به ادامه همکاری نداره و مبلغش برگشت نمیشه این یعنی بلوکه کردن مبلغ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
ramin n جان؛
من در جریان مشکلتون نیستم، فقط خلاصش رو دیدم که نوشتید به اشتباه یه مبلغی واریز کردید و برگشت نمیدن براتون ...
مدارکتون رو کامل کنید، مستقیم برید پلیس فتا
رسید پرداختها، اسکرینشات، ایمیل و ...
حق با شما باشه، ۱۰۰٪به حقتون میرسید :)
نکته اخر بسیار عالی بود
حق با شما باشه، ۱۰۰٪به حقتون میرسید!
و ایشون الان داره با تخریب بی خود (بیشتر تمجید هست) فکر می کنند به جایی می رسند در حالی که اینطور نیست !
اگر ما قراره با 200 تومن و یک یوزر تخریب بشبم , ادامه کار ما فایده ای نداره و همون بهتر که کلا تخرییب شده و از بین بریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgt1234
جالبه اینجا هر روز شاهد مشکلات عجیبتر هستیم !
برگشت ندادن وجه دیگه چه صیغه ایه
دوستمون یه جوری میگن تاوان اشتباهتونو باید خودتون بدید که انگار یه خرابکاری بزرگی اتفاق افتاده و ایشونم معلم اخلاق هستن
جدیدا هرکسی اینجا شاکی زیاد داره در عین حال، درس اخلاق هم میده
من موندم واقعا برگشت زدن وجهی که اشتباهی واریز شده چقدر کار سختیه که حاضرید این همه وقت بذارید و اینجا حرفای اخلاقی بزنید ولی یک دکمه برگشت وجه رو نزنید
سیاست کاری یا قوانین، هرچیزی که اسمش هست، اسم اصلیش اینه : سوءاستفاده از اعتماد دیگران در چارچوب قوانین (:|
قوانین الکی البته...
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
خیر نیازی نیست
مثل همیشه شما 10 روز دیر پرداخت کردید سرویستون خاموش شد
ای پی به کس دیگه ای داده شد .
ای پی جدید براتون ست شد ولی شما فرمودید ای پی قبلا برای کس دیگری بوده که دایرکت ادمین قبول نمی کنه که ای پی لایسنس عوض بشه
و بعد منتظر ای پی بودیم که براتون ای پی ست بشه !
مشکل شما, مشکل ما نیست ! شما نمی تونی سر موقع پرداخت بکنی مساله من نیست ! البته ایراد از ماست که 10 روز سرویستون رو بدون هیچ هزینه اضافه نگه داشتیم و باعث متوقع شدن شما شدیم
شما داری صرفا بلوف خالص می زنید ! شما میلیونی هزینه می کنی الان لنگ 200 تومنی ؟ تازه همون موقع هم که به شما گفته می شد بیا جان مادرت هزینه رو واریز کن می گفتی بزار حقوقم رو بریزند !
شما اول سر موقع هزینه رو واریز کن ! بعد اگر ما در طی دوره سرویست رو خاموش کردیم بیا اینجا با هم حرف بزنیم.
تازه مساله اصلی سر اون دو هفته نیست - سر اون 200 تومن هست !
یادتون بیاد هزینه را که ریختم فرداش قطع شد کاری به دیرکرد نداشت مهندس
فایل پیوست 38475
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
syki0714
د ز د که شاخ و دم تداره..د ز د یی همینه... دوست عزیز بهتره از طریق پلیس پیگیری کنید ..متاسفانه اخلاق داره نابود میشه و ایشون هم یک 200 تومنی پول مفت اومده تو حسابش میگه نمیدم..این پولها خوردن نداره و همش میشه پول دارو و بیمارستان...چوب خدا صدا نداره..از طریق پلیس پیگیری کنید
اقا مگه من گفتم بریزند
مگه من باعث ریختنش شدم
مگه ایشون بلانسبت کور تشریف دارند
سه جا مبلغ رو نمی دیدند
مگه اونجا نمی دیدند که نوشته شده قابل برگشت نیست !
بعد ما شدیم *** ؟
چرا اشتباه ایشون رو ما باید تاوانش رو پس بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اقا مگه من گفتم بریزند
مگه من باعث ریختنش شدم
سه جا مبلغ رو نمی دیدند
بعد ما شدیم *** ؟
کجا نوشته شده قابل برگشت نیست این و برا من بیار
مگه می خواهی پول از جیبت بدی یه پولی اومده تو حسابت برگشت بزن به جای پانصد تومان هزار تومانشا نریز دو هزار تومانشا نریز پنج هزار تومانشا نریز تو مسلمونی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ramin n
یادتون بیاد هزینه را که ریختم فرداش قطع شد کاری به دیرکرد نداشت مهندس
فایل پیوست 38475
دوست عزیز یادتون رفته ؟ از روزی که پرداخت کردید نه فرداش !!!
روزی که پرداخت کردید 5 روز بعد از تاریخ سررسید سرویستون بوده !
دقیقا بعد از اینکه شما اطلاعات روت رو دادید 2 روز بعدش ای پی جدید ست شد که بازم مشکل شما با دایرکت ادمینش بود !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اقا مگه من گفتم بریزند
مگه من باعث ریختنش شدم
سه جا مبلغ رو نمی دیدند
بعد ما شدیم *** ؟
تاوان چی؟ پول اشتباهی بخاطر یک صفر زیاد اومده تو حساب شما و شما راحت می تونید برگشت بزنید که اخلاق و قانون همین عنوان میکنه نه اینکه بگید نه میخواست نریزه حالا ریخته نمیدمش..این ***یه پس چیه! پول مال این اقاست نه شما ..در ضمن خیلی از مردم در پرداخت ها در مورد ریال و تومان اشتباه میکنن اگه قرار باشه گیرنده پول اینجوری حق خوردی کنه که مملکت به هم میریزه..
- - - Updated - - -
ماده ۳۰۱ قانون مدنی بیان میدارد: «ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻋﻤﺪاً ﯾﺎ اﺷﺘﺒﺎﻫﺎً ﭼﯿﺰی را ﮐﻪ ﻣﺴﺘﺤﻖ ﻧﺒﻮده اﺳﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﮐﻨﺪ ﻣﻠﺰم اﺳﺖ ﮐﻪ آن را ﺑﻪ ﻣﺎﻟﮏ ﺗﺴﻠﯿﻢ ﮐﻨﺪ»
دوست عزیز بر اساس همین ماده برید شکایت کنید.