پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ایران ، آلمان ، فنلاند ، آفرتابستانه نیک کلاد!
سلام
ما از خریدمون از ایشون پشیمون شدیم
الان یک ده روزی هست یک وی پی اس سفارش دادیم هنوز تحویل نشده
داخل بخش کاربری هم نوشته:
Down for Maintenance (Err 3)
با سلام سیستم ناحیه کاربری دارای مشکل میباشد در حال بررسی هستیم درصدرت هرگونه سوال با ایدی زیر تماس بگیرید
کلیه سفارش ها امروز تحویل خواهند شد
@niccloud
09211314294
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazdserver.ir
سلام
با سلام سیستم ناحیه کاربری دارای مشکل میباشد در حال بررسی هستیم درصدرت هرگونه سوال با ایدی زیر تماس بگیرید
@niccloud
09211314294
یک سوال:
مدیران این انجمن که میبینند niccloud.net (نیک کلود یا هر اسمی که داره )داره کلاه برداری میکنه چرا اجازه فعالیت بهش میدن؟
الان به تلفن ثابتشون هم زنگ زدم کسی جواب نمیده
1 فایل پیوست
من هم حدود 1 ماه پیش برای اطمینان از اینکه فروشنده معتبر هستن یا کلاه بردار یا بچه مدرسه ای درخواست سرور تست کردم (توی همین تاپیک نوشتن ارائه می کنیم رایگان) و تو سایتشون تیکت زدم بعد از 1 ماه هیچ پاسخی داده نشد و از طریق تلگرام بهشون پیام دادم گفتن تا اخر شب اما بازم خبری نشد
سیستم تیکت سایتشون هم جوری تنظیم کردن که وقتی 1 ماه قبل هم تیکت بزنی وقتی مجدد وارد بشی زمان و تاریخ رو همون روز میزنه که قطعا برای موارد سوء از این مورد استفاده می شود....
امیدوارم برچیده بشن هم خود این افراد هم کسب و کارشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yazdserver.ir
سلام
@niccloud
09211314294
- - - Updated - - -
یک سوال:
مدیران این انجمن که میبینند niccloud.net (نیک کلود یا هر اسمی که داره )داره کلاه برداری میکنه چرا اجازه فعالیت بهش میدن؟
الان به تلفن ثابتشون هم زنگ زدم کسی جواب نمیده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shyton021
من هم حدود 1 ماه پیش برای اطمینان از اینکه فروشنده معتبر هستن یا کلاه بردار یا بچه مدرسه ای درخواست سرور تست کردم (توی همین تاپیک نوشتن ارائه می کنیم رایگان) و تو سایتشون تیکت زدم بعد از 1 ماه هیچ پاسخی داده نشد و از طریق تلگرام بهشون پیام دادم گفتن تا اخر شب اما بازم خبری نشد
سیستم تیکت سایتشون هم جوری تنظیم کردن که وقتی 1 ماه قبل هم تیکت بزنی وقتی مجدد وارد بشی زمان و تاریخ رو همون روز میزنه که قطعا برای موارد سوء از این مورد استفاده می شود....
امیدوارم برچیده بشن هم خود این افراد هم کسب و کارشون
سلام ، سابقه کاری این کلاه بردار خیلی زیاده و اکانت قبلی ایشون از اینجا بن شد امید وارم مدیران این انجمن تاپیک هارو هی حذف کنند ، ایشون رو هم بن کنند |:
د*ز*د*ی تا کی ؟؟؟؟