هر دو طرف دارین زیاده روی می کنید!یکم آروم تر
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس رو که گفتم!!
www.seedbaz.ir
چندبار بگم؟!
چشاتو باز کن ببین!
خوب این سایت دوستت که مشکل دی ان اس داشت به قائم هاست گفتم براش درستش کرد
حالا سایت خودت چی ؟ (این 50 دفعه)
با سلام مجدد
قبل از هر چيزي از تمامي دوستان متشكر كه نظراتشونو گفتم و خواهشم اينه كه ديگر دوستان هم كه خبر دارن نظر بدن
تا جايي كه يادمه گفتم اگر چيزي به ضرر ايشون هست تو اين تاپيك نگيد و برام پيغام خصوص بفرستيد چون شخصا دوست ندارم كاري بكنم به ضرر كسي تموم بشه
در ضمن خدمت دوست عزيزمون iranashiyane بايد بگم كه اولا قبل از خريد بايد از خدمات كسي مطئمن شد و دوما من اين تاپيك را زدم تا همه دوستان در جريان كيفيت خدمات قائم هاست باشند و نمي دونم منظور شما از اين حرف ((( طرف اومده این پست رو زده رفته این یعنی چی؟ ))) چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي من تاپيكي مي زنم كه بدونم خدمات يك ميزبان چطوره و فقط مي خواهم نظرات دوستان را بشنوم ديگه چه لزومي داره بيام خودم تو تاپيك پست غير ضروري بدم
بازم از همه دوستان متشكرم
كسي ديگه اي نيست كه قائم هاست را بشناسه
اگر كسي مي شناسه خواهشا نظرشو بديد
ایشون رو میشناسم و سرویس هاشون رو تست کردم ! چند تا سرویس بهم داد که تست کنم واقعا عالی بود! هاست ویندوز-هاست لینوکس-ریسلر لینوکس-سرور مجازی لینوکس-سرور مجازی اختصاصی و ...! آپتایم سرور های مجازی سازشون بدون شک 100% هست و هاست لینوکس و ریسلر بالای 99% هست و ویندوز هم تا وقتی که من داشتم داون نشد! آپ لینک سرور های اختصاصی مجازی شون رو که تست کردم روی 25 مگ بود و پینگ 180! در برابر قیمت بهترین و عالی ترین سرویس رو میدن! شک نکنید!
ببخشید دیگه! :d - دیدم خیلی نامردیه این تاپیک رو تمومش نکنم! لطفا دیگه ادامه ندید ثابت شد قائم هاست توپه!:71:
میگم هنوزم نظر دوستان اینه که قائم هاست بهترینه!؟
:-b