پاسخ : جمعیت بیچاره ای بنام هاستینگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
شما جزئی از این جامعه نیستید نه؟!
فرض مثال هم که شما اینجا راه حل پیدا کردین!! یا دلار 1000تومانی پیدا کردین برای تمدید سرورهاتون
وقتی مردم یا جامعه مشکل داره، وقتی نون ندارن بخورن، وقتی آب ندارن رفع تشنگی کنن
آخه تجارت الکترونیک کیلویی چنده؟
تا زمانی که مردم مشکل دارن دوست من، شما هم مشکل داری، اقتصاد مشکل داره
اوضاع پیچیده تر از اونیه که چندتا شرکت جمع شن از وب هاستینگ تاک بیان راه حل پیدا کنن
یا خودتون رو به خواب زدین، یا واقعا نمیتونید درک کنید چه خبره!
- - - Updated - - -
در ضمن تاسف واقعا عمیقی میخورم به حال اونایی که زیر پست شما تشکر زدن!
باز هم حرف شما كاملا صحيح و متين هست .
بنده هم جز اين جامعه هستم .
ولي مطرح كردن مشكلات جامعه در فرومي كه اعضاي آن فقط جمعي از افراد مشغول در يك حيطه كاري خاص هستند نه كار درستي هست نه جواب و نتيجه درستي ميده
مثال بارز اين كار بحث سياسي هر روزه مردم در تاكسي ها هست . تا الان اين كار دردي از مردم دوا كرده است ؟
اگر ميخواهيد براي مشكلات اساسي مردم كاري بكنيد به نظر تريبوني خيلي خيلي بزرگتر از يك تاپيك در وبهاستينگ تالك پيدا كنيد . ( حداكثر بازديدي كه اين تاپيك ميگيره 1000 تا 2000 هست . كه بيشترش هم افراد تكراري هست )
موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
باز هم حرف شما كاملا صحيح و متين هست .
بنده هم جز اين جامعه هستم .
ولي مطرح كردن مشكلات جامعه در فرومي كه اعضاي آن فقط جمعي از افراد مشغول در يك حيطه كاري خاص هستند نه كار درستي هست نه جواب و نتيجه درستي ميده
مثال بارز اين كار بحث سياسي هر روزه مردم در تاكسي ها هست . تا الان اين كار دردي از مردم دوا كرده است ؟
اگر ميخواهيد براي مشكلات اساسي مردم كاري بكنيد به نظر تريبوني خيلي خيلي بزرگتر از يك تاپيك در وبهاستينگ تالك پيدا كنيد . ( حداكثر بازديدي كه اين تاپيك ميگيره 1000 تا 2000 هست . كه بيشترش هم افراد تكراري هست )
موفق باشيد
ممنون از نظر شما،
البته ما می دونیم که تاپیکی که اینجا مطرح میشه به لحاظ اطلاع رسانی در ابعاد بزرگی نیست،
این تاپیک هم بیشتر جنبه ابراز نارضایتی و درد دل داره وگرنه خیلی بزرگتر از ما هیچکاری از دستشون بر نمیاد،
شاید این وسطا یه بحث مفیدی بشه و یه نتیجه ای هم حاصل بشه، ولی کلا بحث و تبادل نظر کردن که کار بدی نیست :)
حالا با این وضعیت انصاف نیست خیلی از مشتری ها به دلیل بالا بردن قیمت سرویس توسط هاستینگ میزبانی شون سرویس شون رو کنسل و عوض می کنن! (البته هاستینگ های پدر و مادر دار...)
مشکل ما هاستینگ ها هست که قیمت خیلی پایین میدیم همه قیمت رو باید افزایش بدن
خارج که اصلاً دیگه نمصرفه سرور ها
ایران هم کیفیت میخوای باید پول بریزی
اصلاً عادلانه نیست معمولاً باید برعکس باشه
سرور اختصاصی و کولو خارج گرون و ایران ارزون
ولی ی حرکت میشه زد فقط هاستینگ فعالیت نکنیم پایه هاستینگ باشه ولی بخشی از سرور رو در زمینه های دیگه مثل گیم میزبانی وب و ... کار کنیم به طور کلی (همه کاره باشیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehdiSele
مشکل ما هاستینگ ها هست که قیمت خیلی پایین میدیم همه قیمت رو باید افزایش بدن
خارج که اصلاً دیگه نمصرفه سرور ها
ایران هم کیفیت میخوای باید پول بریزی
اصلاً عادلانه نیست معمولاً باید برعکس باشه
سرور اختصاصی و کولو خارج گرون و ایران ارزون
ولی ی حرکت میشه زد فقط هاستینگ فعالیت نکنیم پایه هاستینگ باشه ولی بخشی از سرور رو در زمینه های دیگه مثل گیم میزبانی وب و ... کار کنیم به طور کلی (همه کاره باشیم)
همین الان هم که دلار حدود 11 تومن هست باز سرور خارج از سرور ایران ارزونتر در می یاد . سرورهای داخلی خیلی ها را بیچاره کردند (کیفیت افتضاح )
i
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sazsaz
همین الان هم که دلار حدود 11 تومن هست باز سرور خارج از سرور ایران ارزونتر در می یاد . سرورهای داخلی خیلی ها را بیچاره کردند (کیفیت افتضاح )
i
نمیخوام تبلیغ کنم ولی من از بیشتر دیتاسنتر ها سرویس داشتم هیچ کدومشون به فراسو نمیرسن
فایروال ای که داره
پشتیبانیش
و حتی خودم به شخصه چک کردم مثلا ممکنه با متودی جدید اتک بخوره ولی بعد چند ساعت سریع انگار فایروال رو کانفیگ میکنن که جلو متود جدید هم میگیرن
البته مشتری های هر هاستینگی فرق میکنن
من مشتری گیم سرور دارم برای همین اتک زیاد میخورم
ولی اگر منظورتون از نظر سخت افزار هست صد در صد خارج بهتره
ولی تو ایران کلا اجاره نمیصرفه فقط کولو یا مشتری قدیمی دیتاسنتر ها باشید اجاره براتون ارزون تر حساب کنن
اوضاع که اصلا خوب نیست
دلار پیپال که رسیده به 8500 و یورو پیپال رسیده به 10200 تومن
واقعا من نمیتونم درک کنم بعضی از همکاران سرور از کجا تهیه میکنن که در این شرایط سرور رم 2 گیگ میدن 15 تا 20 هزارتومن . به هر حال همه موفق باشن .
دوستی میگفت 30% هساتینگها برشکست میشن . اما بنظر من درصد خیلی بیشتر از حرفها هست
بیشتر هاستینگها هاست سالاینه فروختن . الان نمیتونن سرور کنسل کنن و نمیتونن برای سرویس های قبلی افزایش قیمت بزارن. و فقط سرویس جدید باید گرون کنن که به لطف دوستان ارزون فروش و مشتری ارزون بخر کسی ازشون خرید نمیکنه
فرهنگ ما کلا بیماره . و در بخش هاستینگ و it خیلی بیشتر . مشتری برای 1000 تومن ماهاینه حاظر سرویس بی کیفت بگیره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
اوضاع که اصلا خوب نیست
واقعا من نمیتونم درک کنم بعضی از همکاران سرور از کجا تهیه میکنن که در این شرایط سرور رم 2 گیگ میدن 15 تا 20 هزارتومن . به هر حال همه موفق باشن .
دوستی میگفت 30% هساتینگها برشکست میشن . اما بنظر من درصد خیلی بیشتر از حرفها هست
بیشتر هاستینگها هاست سالاینه فروختن . الان نمیتونن سرور کنسل کنن و نمیتونن برای سرویس های قبلی افزایش قیمت بزارن. و فقط سرویس جدید باید گرون کنن که به لطف دوستان ارزون فروش و مشتری ارزون بخر کسی ازشون خرید نمیکنه
فرهنگ ما کلا بیماره . و در بخش هاستینگ و it خیلی بیشتر . مشتری برای 1000 تومن ماهاینه حاظر سرویس بی کیفت بگیره .
آقا آی گفتی. کلا این مشکل ارزون فروشی بزرگترین مشکل اقتصادی این مملکته. تمام اصناف رو همین موضوع زمین زده.
طرف میاد سرویس ارزون میخره و طبیعتا سرویس خوبی هم دریافت نمیکنه. هم با نخریدن از سرویس دهنده درست و حسابی ضرر زده هم بعدا میره پشت سر کل صنف میگه اینا ***ن.
الانم که باز تابستون شروع شده هاستهای سه ماهه یواش یواش درمیان. حالا الان خوبه بیشتر میرن پیج اینستا و کانال تلگرام میزنن قبلا همشون میومدن بهترین هاست ایرانو میزدن :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k-pax
اوضاع که اصلا خوب نیست
سلام
بسیار واضح و ساده است حتی خریدار با یک ضرب و تقسیم بسیار ساده می تواند متوجه شود که این سرویس دهنده اورسل شده است یا خیر .
نه سرور ها خود را را از دورانی که دلار ۴۰۰۰ تومان بود یکساله یا ۲ ساله تمدید کرده اند و نه دلار دولتی شامل حال انها شده است
بلکه با اورسل جبران می کنند.
که نتیجه ان هم مشخص است ;)
اگه مدیران انجمن لطف کنن و کسانی که قیمت پایین میدن رو بلاک کنن یا بهشون اخطار بدن اکثر این مواردی که میفرمایین حل میشه .
حتی ما حاضریم تایمی که آنلاین هستیم رو به مانیتور این مورد بپردازیم تا فشار روی مدیران محترم نیاد .