پاسخ : سوال درباره نحوه ثبت دامنه ir در نیک هندل خودمان و پرداخت توسط نماینده
يعنی اينکه نماينده بالا دست شما حسابش به اندازه 12.8 شارژ هستش.
متاسفانه بعضی نمايندگان over sale ميکنن و باعث بروز اين مشکلات ميشن. الان شما 18 واحد داريد در حالی که نماينده بالادستتونت کلا 12.8 واحد داره و خريد شما محدود به 12.8 هستش.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
مرسی از راهنمایی
من الان 18 واحد دارم. چگونه می توانم با این 18 واحد دامنه موجود در هندل دیگران را تمدید کنم یا اینکه دامنه تازه ثبت شده (در هندل دیگر) را پرداخت کنم؟
شما 18 یونیت دیگر در پنلتان باقیست اما پنل نماینده اصلی 12 یونیت شارژه بنابراین فعلا می تونید تا 12 یونیت دامنه های خودتون رو ثبت و یا تمدید کنید
آخه بدبختی همین هم نمیشه. یعنی تتمه نماینده را هم نمیشه مصرف کرد. مثلاً نماینده ای که خود من ازشون شارژ خریدم هر روز یک پیغام و موجودی مسخره میزنه یه میزنه نیم. یک روز میزنه 6.5 و الی آخر و من هم نمیتونم حتی با همین موجودی کم یک دامنه یکساله ثبت کنم.
یک توصیه هم دارم که تجربه تلخ خرید من از تک وب را تکرار نکنید که پدر شما رو درمیارن. الان مدتی هست که شارژ من مونده تو پنل ولی نمیتمونم خرج کنم. در ضمن سایتشون هم ثبت آنلاین نداره و هی امروز و فردا میکنن. و همین قضایایی که بند بالا گفتم.
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
اگر بتونید از api فراسو سامانه پاسارگاد استفاده کنید فکر میکنم خوب باشه. قیمت هاشون هم خوبه. یعنی بسیار عالی. فقط کافیه هزینه api را پرداخت کنید. دامنه ها رو با قیمت بدون سود ثبت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidreza_s
اگر بتونید از api فراسو سامانه پاسارگاد استفاده کنید فکر میکنم خوب باشه. قیمت هاشون هم خوبه. یعنی بسیار عالی. فقط کافیه هزینه api را پرداخت کنید. دامنه ها رو با قیمت بدون سود ثبت کنید.
سايت رد ريسلر api رايگان ميده
همچنين ماژول whmcs و برنامه ها رو هم رايگان منتشر ميکنه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiri113
سايت رد ريسلر api رايگان ميده
همچنين ماژول whmcs و برنامه ها رو هم رايگان منتشر ميکنه.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
درود بر شما
ولی قیمت ثبت شما با فراسو تفاوت دارد، درسته؟
برای مثال قيمت ثبت دامين ir الان 3650 هستش.
يعنی 50 تومان اختلاف با فراسو.
ولی در عوض ماژول رايگان هستش. بر خلاف فراسو
فراسو ماژول رو 8000 تومان ميده. اگر 8000 تومان رو بر 50 تومان تقسيم کنيد 160 ميشه.
يعنی کسی که بخواد با فراسو کار کنه، اگر بخواد دامين براش 3650 تومان تموم بشه بايد ماهی 160 دامين ثبت کنه و اگر نکنه قيمت دامين براش بالاتر از 3650 ميفته.
برای مثال کسی که بخواد به کمک اون ماژول ماهی 50 دامين ثبت کنه هر دامين براش 3760 ميفته.
يا اگر بخواد 20 تا ثبت کنه هر دامين براش 4000 تومان تموم ميشه.
بنابراين رد ريسلر فعلا در بهترين موقعيت قرار داره :113:
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
ضمن اينکه سايت رد ريسلر پذيرنده درگاه زرين پال هم هستش که خيلی از فروشندگان پول رو از مشتريهاشون در زرين پال ميگيرند و بنابراين اگر داخل زرين پال هم خرج کنند ديگه درصدی ازشون کسر نميشه.
التماس دعا
با تشکر
ممنون از توضیحاتتون! جدیدا که فراسو درصد اشتباهاتش خیلی زیاد شده همینطور سرعت...