سلام جناب. بخش کاربری بالا نمیاد لطفا چک کنید
https://my.niccloud.net/cart.php?a=add&pid=153
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام جناب. بخش کاربری بالا نمیاد لطفا چک کنید
https://my.niccloud.net/cart.php?a=add&pid=153
رو هاستش نمیشه زنفورو نصب کرد! ارور میده که بلد نیستند فیکس کنند! درخواست برگشت دادم
گفتم بدونید وقتتون گرفته نشه (:|
سلام وقت بخیر
سرور مجازی چه قیمتی دارید؟؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=198816&page=4
در این لینک افر ها موجوده
سلام
من یه هاست پربازدید از نیک کلود گرفتم که اوایل خوب بود بعد کاملا بی دلیل کیفیت هاست افت کرد
و هاست من رو ساسپند کردن. تیکت فرستادم که چرا ساسپند شده هاست من تا دیشب خودم چک کردم هیچ مصرف بیش از حد نداشته
برخورد کاملا دور از مشتری مداری کردن. بعد بهم گفتن سریع انتقال بدین جای دیگه
جالب اینجاست که من سایت اصلی و تمام زیردامنه هارو غیرفعال کردم ولی بازم مصرف سی پی یو با یک درخواست روی 100 درصد بود
که اصلا مشخص نبود به چه دلیلی بود
همون بک آپ رو روی یه هاست معلولی انتقال دادم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه و مصرف منابع کمترین حد ممکن هستش
و سایت خیلی سریع تر از هاست پربازدید ایشون باز میشه
اولین باره می بینم جایی رو که بجای حفظ مشتری بهش میگن همینه ک هست ناراحتی برو جایی دیگه.بدون اینکه مشکلش رو پیگیری کنن ک شاید برطرف شه
درضمن هاستشون ورودی خروجی 4 گیگ تبلیغ کردن که بعد از تحویل 1024 بود که بعد از پیگیری گفتن همینه که هست بیشتر امکان نداره
من که اصلا راضی نبودم. اینجا هم واسه این نظر دادم.چون از طریق این آگهی هاست تهیه کردم ازشون
الان اول خواستم تیکت بزنم که سایت خودشون هم زده ساسپند شده.خیلی جالبه انگار مصرف منابع سایت خودشونم خیلی بالا رفته خخخ
یک بکاپ 70 مگی رو من ده روز منتظر بودم ایشون منتقل کنن .اطلاعات هاست مبدذا داده شد فول بکاب به پوشه پابلیک هاست مقصد نیک کلود انتقال داده شد باز هم نتونستن یا نکردن . هی بارهات میگفتن منتقل شد در صورتیکه اصلا منتقل نشده بود به دروغ میگفتن منتقل شده در صورتی که اصلا دیتابیس نداشتیمو حتی دست نزده بودن. بعد تمام ماجرا که گفتم ادرس هاست مبدا و بکاپ میگن تا لینک مستقیم نباشه نمیشه دیدم دارن سر میدوئن بی خیال شدم خودم یجور رفتم منتقل کردم.کسی که دو سرویس میخره و همه جا منتقل میکنن نکرد .تا اینکه یک تحقیق کردم و دیدم اوه اوه سابقه بشدت خوبی دارن ایشون در ovh-web.با امید موفقیت شما در شغل شریف اینروزها که درامد خوبی هم داره اما عاقبت خوبی نه.با تشکر . در اخر متاسفم برای این انجمن که واقعا اگر انجمن ***** بشه جلوی بسیاری کلاه برداری ها گرفته میشه و متاسفانه این انجمن انقدر کلاه بردار درش فعالیت میکنن و کردن که شاید جمع مبالغش بشه اندازه یک اختلاس بزرگ کشور و باید برخورد بشه با این انجمن. کلا بهتره جمعی ریشه درخت رو قطع کنن تا شاخه های کوچیک که هی روز بروز بیشتر میشن
با عرض سلام خدمت شما جناب ملک شاهیان
با توجه به دوری کردن ما از هرگونه حاشیه و درگیری با همکاران خواهش مندیم این پست را حذف نمایید تا گروه اکسین دیتا و سایت های زیر مجموعه ما درگیر حاشیه نگردد ...
به هر حال به نظر بنده اگر مشکل و یا نارضایتی در زمان سرویس گیری از ایشان داشتین بهتره به صورت خصوصی در تلگرام و یا پیام خصوصی انجمن رفع نمایید و اگر حقی از شما ضایع شده به مراجغ زیر صلاح مراجعه نمایید ... از دیدگاه بنده این کار کاملا حرفه ای و در شان یک وب مستر میباشد و نه ایجاد تاپیک یا بهم ریختن تاپیک فروش شخصی ...
باز هم عاجزانه از شما خواهش مندیم تا پستی که در باره مجموعه ماگذاشتین ( دقیقا همان پست فروارد شده ) را حذف نمایید :53:
با عرض سلام خدمت شما جناب سعید
شاید شما بنده رو نشناسید اما خب جهت اطلاع باید خدمتتون عرض کنم مجموعه ما نیازی به چند هزار تومان ندارد که به خاطر آن همکاران خود را مورد تخریب قرار دهد ...ما همیشه رقابت سالم را سر لوحه خودمان قرار داده ایم :53:
-----------------
با عرض پوزش از جناب یوسفی ( استارتر تاپیک ) بابت ارسال پست در تاپیک فروش شما.
تا حداکثر 24 ساعت اینده این پست را حذف مینمایم ...
با ارزوی موفقیت برای تمامی همکاران و وب مستران گرامی - امینی
دوستان نیک کلود NicCloud.net همون محسن یوسفی که قبلا کلاهبرداری های زیادی کرد و اکانت قبلیش بن شده توسط مدیران انجمن
سایت قبلی ایشون ovh-web.in و همچنین در تلگرام بهشون پیام بدید خودشون هستن
لطفا اطلاع رسانی بشه و خرید نکنید