پاسخ : 90 درصد تخفیف !!!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hdland
سلام مجدد
خوب پلن دوم هاست پربازدید5 گیگی ماهبانه ثابت چه قدر می شود . که فردا منتقل کنیم سایت رو ؟
در صورت خرید پلن 5 گیگ ماهانه 50 درصد تخفیف قابل ارائه میباشد! هزینه تقسیم بر دو!
در صورت خرید پلن 5 گیگ به بالا ، به صورت سالانه 60 تا 70 درصد تخفیف قابل ارائه میباشد
خوش حال میشیم میزبان شما دوست عزیز باشیم!:53:
پاسخ : 90 درصد تخفیف !!!! |میزبانی وب لینوکس فرانسه cPanel با امکانات SSD + Litespeed + Cloudlinux + CXS | نیک کلاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
در صورت خرید پلن 5 گیگ ماهانه 50 درصد تخفیف قابل ارائه میباشد! هزینه تقسیم بر دو!
در صورت خرید پلن 5 گیگ به بالا ، به صورت سالانه 60 تا 70 درصد تخفیف قابل ارائه میباشد
خوش حال میشیم میزبان شما دوست عزیز باشیم!:53:
من ثبت نام کردم در سایتتون . کد تخفیف بهم می دهید یا با اطلاعات کاربریم خودتون فاکتور می زنید ؟
فقط می خوام امروز حتما سایتم منتقل بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hdland
من ثبت نام کردم در سایتتون . کد تخفیف بهم می دهید یا با اطلاعات کاربریم خودتون فاکتور می زنید ؟
فقط می خوام امروز حتما سایتم منتقل بشه
سلام وقت بخیر . ایمیلتون رو اعلام کنید . مشکلی با انتقال نییت امروز سایت شما منتقل خواهد شد
یک سفارش هاست پربازدید ثبت شد . انشالا که کیفیت همانطور که فرمودن مثل برخوردشان خوب باشد و همنیجا بعد از چند وقت اطلاع رسانی کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hdland
یک سفارش هاست پربازدید ثبت شد . انشالا که کیفیت همانطور که فرمودن مثل برخوردشان خوب باشد و همنیجا بعد از چند وقت اطلاع رسانی کنم .
با سلام خدمت شما ، پیوستن شمارو به جمع کاربران تبریک میگم ، بک اپ شما ریستور شد وسایت بدون مشکل بالا میاد
امیدوارم از کیفیت سرویس راضی باشید! موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NicCloud
سلام برای ماه اول و ب صورت سالانه بله ۹۰ درصد قابل ارائه هست
همکارتون توی سایت به من گفتن که آفرهای انجمن به اتمام رسیده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
همکارتون توی سایت به من گفتن که آفرهای انجمن به اتمام رسیده!
آفر های قبلی بله . تاپیک اپدیت شده و مجدد تخفیف ها فعال میباشند که در تاپیک قابل مشاهده میباشد
سلام من تازگی از ایشون سه تا هاست گرفتم انصافا همکاری خیلی خوبی باهام داشتن و برام وقت گذاشتن.
سلام
لطفا هزینهی سالانه سرویسهای زیر رو به طور جداگانه بفرمایید: (به همراه تخفیف)
IrSSD-020
FrSSD-010
FlSSD-01
با تشکر
پ.ن: درحال حاظر یک سرویس به طور سالانه اجاره کردم. یک سرویس جدید نیاز دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
سلام
لطفا هزینهی سالانه سرویسهای زیر رو به طور جداگانه بفرمایید: (به همراه تخفیف)
IrSSD-020
FrSSD-010
FlSSD-01
با تشکر
پ.ن: درحال حاظر یک سرویس به طور سالانه اجاره کردم. یک سرویس جدید نیاز دارم.
هر کاربر یک سرویس با تخفیف های اعلام شده میتونن سفارش بدن
ما بقی تخفیف هایی ک نیاز دارید رو سرویس به صورت رندم توسط ما اعمال میششه قیمت ها پ.خ شد
سوالی بود در خدمتیم