پاسخ : درخواست سرور مجازی مناسب میزبانی سایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سلام
سروری که عنوان کردم برای مکانی دولتی هست و میخوام برای 5تا سایت با بازدید متوسط مناسب باشه
دیتاسنتر OVH و مکان فرانسه + IP برای پینگ + پنل ، دسترسی و ... + مشخصات سرور اصلی + مجازی ساز
کانفیگ کامل cP - لایت اسپید - کلود لینوکس هم نیاز دارم ، البته با قیمت منصفانه ، الکی قیمت ندید 500 - 600
اگه اورسل وجود داشته باشه و کیفیت سرور پایین باشه من تو این تاپیک اعلام میکنم که دوستان نخرن
پس دوستانی که سرورهاشون اورسل هست یا کیفیت نداره آفر ندن لطفا
خواهش میکنم همه ی موارد بالا رو بخونید و بعدش لطف کنین آفر بدید ، ممنون میشم
باسلام
از OVH فرانسه سرور با قيمت هاي زير قابل ارايه هست
مجازي ساز vmware هست
سرور اصلي سي پي SP64 ديتاسنتر OVH فرانسه هست
كانفيگ سرور با مشخصات درخواستي شما رايگان انجام خواهد شد
در كل دوره همكاري پشتيباني فني رايگان دريافت خواهيد كرد
هارد بر روي اين سرور فقط SATA3 قابل ارايه مي باشد
https://xzn.ir/vps/vps-europe
UVPS1
۲۷۰۰۰ تومان
- ۵۱۲ مگابایت RAM
- CPU یک هسته
- هارد : ۵۰GB یا ۱۰گیگSSD
- Port : 1000Mbs
- پهنای باند نامحدود
- سیستم عامل Linux/windows
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۲۷۰۰۰ تومان
- سالیانه ۲۷۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
UVPS2
۳۵۰۰۰ تومان
- ۱ گیگابایت RAM
- CPU یک هسته
- هارد : ۱۰۰GB یا ۲۰ گیگSSD
- پهنای باند نامحدود
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۳۵۰۰۰ تومان
- سالیانه ۳۵۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
UVPS3
۶۰۰۰۰ تومان
- ۲ گیگابایت RAM
- CPU دو هسته
- هارد : ۱۵۰GB یا ۳۰گیگSSD
- پهنای باند نامحدود
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۶۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۶۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
UVPS4
۱۰۰۰۰۰ تومان
- ۴ گیگابایت RAM
- CPU دو هسته
- هارد : ۲۰۰GB یا ۴۰گیگSSD
- پهنای باند نامحدود
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۱۰۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۰۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
UVPS5
۱۵۰۰۰۰ تومان
- ۸ گیگابایت RAM
- CPU چهار هسته
- هارد: ۳۰۰GBیا ۵۰گیگSSD
- پهنای باند نامحدود
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۱۵۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۱۵۰۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سلام
سروری که عنوان کردم برای مکانی دولتی هست و میخوام برای 5تا سایت با بازدید متوسط مناسب باشه
دیتاسنتر OVH و مکان فرانسه + IP برای پینگ + پنل ، دسترسی و ... + مشخصات سرور اصلی + مجازی ساز
کانفیگ کامل cP - لایت اسپید - کلود لینوکس هم نیاز دارم ، البته با قیمت منصفانه ، الکی قیمت ندید 500 - 600
اگه اورسل وجود داشته باشه و کیفیت سرور پایین باشه من تو این تاپیک اعلام میکنم که دوستان نخرن
پس دوستانی که سرورهاشون اورسل هست یا کیفیت نداره آفر ندن لطفا
خواهش میکنم همه ی موارد بالا رو بخونید و بعدش لطف کنین آفر بدید ، ممنون میشم
مکان دولتی نباید سرورش خارج از ایران باشه
سلام
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 4Core x 1200 Mhz
رم: 16 گیگ
هارد: 60 گیگ SSD یا 120 گیگ ساتا
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل ویژه
پلسک رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 159 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
2 سوال از شما دارم تا بتونم بهتر راهنمایی کنم شما رو:
1 ( سوال مهم تر ): چرا لایت اسپید؟ قدرت اپاچی + انجین ایکس به شرط کانفیگ حرفه ای چندین برابر لایت اسپید هست!
2: چرا ovh؟ مشکل خاصی با سایر دیتاسنتر ها وجود داره؟
در ادامه اعلام نکردید مصرف فعلی منابع چقدر هست.
ضمن اینکه طبیعتا برای کار اصولی و درست می بایست لایسنس هایی تهیه کنید. لایسنس سی پنل 80 تومان حدودا، حدود 55 تومان هزینه کلود لینوکس.
اگر لایت اسپید هم بخوایید 4 پردازنده ای، حدود 300 تومان... یعنی تا همین جا فقط نزدیک 450 تومان پول لایسنس هاتون شده... بعد یک سرور خوب با مشخصات خوب و قوی میخوایید با 50 هزار تومان؟ عملی نیست مگر اینکه برید سمت لایسنس اشتراکی و اینجور حرفا که مشخصه همه چیز.
در صورت تمایل امکان سرویس دهی با قیمت مدنظر شما یا پایین تر وجود دارد چون پیشنهاد ما همیشه انجین ایکس + آپاچی هست. در ارتباط باشید.
با احترام.
من برای خودم نمیخوام و ی مکانی هست دولتی!!!!!
سوال اول : خودتون گفتید ب شرط کانفیگ حرفه ای ، خب وقتی همه لایت اسپید استفاده میکنن ینی کسی که بتونه آپاچی و انجین ایکس کانفیگ کنه نیست(من ندیده بودم) و لطف کنید شما قیمت کانفیگ کامل رو اعلام کنید
سوال دوم : خوشم میاد از این دیتاسنتر :دی
در مورد لایسنس ها من به اون اشخاص گفتم و خودشون میدونن
من در مورد قیمت سرور نگفتم 50 - اگه شما با اون 500-600 که گفتم حساب کردید ، اون برای کانفیگ بود
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
من برای خودم نمیخوام و ی مکانی هست دولتی!!!!!
سوال اول : خودتون گفتید ب شرط کانفیگ حرفه ای ، خب وقتی همه لایت اسپید استفاده میکنن ینی کسی که بتونه آپاچی و انجین ایکس کانفیگ کنه نیست(من ندیده بودم) و لطف کنید شما قیمت کانفیگ کامل رو اعلام کنید
سوال دوم : خوشم میاد از این دیتاسنتر :دی
در مورد لایسنس ها من به اون اشخاص گفتم و خودشون میدونن
من در مورد قیمت سرور نگفتم 50 - اگه شما با اون 500-600 که گفتم حساب کردید ، اون برای کانفیگ بود
ممنون از شما
سلام،
۱- تخصصی کانفیگ انجین ایکس انجام میدیم ما دقیقا و لایت اسپید استفاده نمی کنیم هیچوقت... قیمت در حالت عادی برای کانفیگ های عمومی و نه خاص، از ۵۰ الی ۲۰۰ هزار تومان متغیر هست.
۲- دیتاسنتر خوبی هست بدون شک ولی اگر تمایل داشتید از دیتاسنتر دیگر با کیفیت بالاتر درخدمتیم.
بودجه دقیق فقط برای سرور ( لایسنس های اورجینال قیمت مشخصی دارند ) اعلام بفرمایید تا براتون آفر ارسال کنم بنده.
با خرید سرور، کانفیگ شما هم تخفیف داردخواهد بود.
با احترام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
سلام،
۱- تخصصی کانفیگ انجین ایکس انجام میدیم ما دقیقا و لایت اسپید استفاده نمی کنیم هیچوقت... قیمت در حالت عادی برای کانفیگ های عمومی و نه خاص، از ۵۰ الی ۲۰۰ هزار تومان متغیر هست.
۲- دیتاسنتر خوبی هست بدون شک ولی اگر تمایل داشتید از دیتاسنتر دیگر با کیفیت بالاتر درخدمتیم.
بودجه دقیق فقط برای سرور ( لایسنس های اورجینال قیمت مشخصی دارند ) اعلام بفرمایید تا براتون آفر ارسال کنم بنده.
با خرید سرور، کانفیگ شما هم تخفیف داردخواهد بود.
با احترام.
سروری میخوان برای میزبانی 5تا سایت (بازدید متوسط و آپتایم بالا)
متغیر بودن هزینه کانفیگ بستگی به چیا داره؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستانی که میگن سایتهای دولتی باید رو سرور داخل باشه درسته اما این مکان که نمیتونم اسمش رو ببرم میتونه مستقل باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mostafa95
سروری میخوان برای میزبانی 5تا سایت (بازدید متوسط و آپتایم بالا)
متغیر بودن هزینه کانفیگ بستگی به چیا داره؟؟؟
- - - Updated - - -
دوستانی که میگن سایتهای دولتی باید رو سرور داخل باشه درسته اما این مکان که نمیتونم اسمش رو ببرم میتونه مستقل باشه
سلام،
نمیشه روی تعداد سایت گفت چه منابعی نیازه. اصول حرفه ای کار نشون میده یک سایت نه جندان پربازدید می تونه به تنهایی و به راحتی ۱۶-۲۰ گیگ رم رو ( حتی بیشتر ولی من بهش برنخوردم ) مصرف کنه... باید میزان منابع مصرفی فعلی مشخص بشه.
متغیر بودن تفاوت هایی داره مثل میزان بهینه بودن، تایم مانیتورینگ پس از تحویل، ماژول های مختلفی که نصب می شوند، میزان کار روی امنیت سرور و بسیاری موارد دیگر دارد. مهم ترینشون ولی بهینه بودن و امنیت و مانیتورینگ هست.
در صورت تمایل، راه ارتباطی پ.خ بفرمایید تا بیشتر شما رو راهنمایی کنم و البته سریع تر.
با احترام.
درو و احترام
درصورتی که نیاز به سرور با کیفیت دارید از دیتا سنتر سوئد قابل ارائه هست
میزبانی بر روی دیسک ssd
درصورت نیاز دقیقا منابع مورد نظر خودتون رو بگید یا از طریق پیتشبانی انلاین در ارتباط باشید
www.host-net.ir