پاسخ : یک سوال در مورد شروع برنامه نویسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
live
سلام
درسته ولی تجربه این که شخصا داشتم در برخی از زبانهای برنامه نویسی اگر c رو بلد باشی که مادر همه زبانهاست یادگیری زبانهایی مثل php رو راحت میکنه ، از طرقی اگر ++C بلد باشی باز هم مثل زبان سی زبانهایی مثل جاوا سی شارپ پاون که شخصا مطالعه کردم
واقعا ++C تو درک زبانهای سطح بالا مثل پایتون به من کمک کرد پایتونو بهتر درک کنم ، البته خیلیها میگن پایتون راحته اما کسی که زبان برنامه نویسی مادر مثل c و ++C رو درک نکرده تا آخر عمرش متوجه نمیشه برنامه نویسی ینی چی چون با زبان ماشین آشنا نیست ، حتما مستخضر هستید که در برخی مواقع باید از اسمبلی , C و ++C در برخی موارد استفاده بشه
حتما مستخضر هستید که پایتون به همین خاطر مواردی مثل Cpython یا موارد مشابه مثل جاوا جاوا اسکریپت و ... داره
دقیقا منظور من هم همین بود که با درک سی پلاس پلاس یا سی میتونید بهتر زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرید . مثلا شخصی کلاس اول رو میره الفبا رو یاد میگیره و بعد میتونه کلمه بخونه و بعد جمله و بعد بشینه خودش یه کتاب بنویسه در آینده .
منظور این بود که پایه ی کار اگر با این دو زبان باشه فهم الباقی زبان ها راحت تره . مگر نه خود من نه سی خوندم نه سی پلاس پلاس اون اول . مستقیم بدون هیچ سررشته ای اومدم php یاد گرفتم اونم خودخوان که کم کم دارم روی همین php پیشرفت میکنم ولی خب وقتی سی و سی پلاس رو دیدم متوجه شدم اگر اونها رو اول یاد میگرفتم خیلی راحت تر بودم توی یادگیری php
پاسخ : یک سوال در مورد شروع برنامه نویسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
دقیقا منظور من هم همین بود که با درک سی پلاس پلاس یا سی میتونید بهتر زبان های برنامه نویسی رو یاد بگیرید . مثلا شخصی کلاس اول رو میره الفبا رو یاد میگیره و بعد میتونه کلمه بخونه و بعد جمله و بعد بشینه خودش یه کتاب بنویسه در آینده .
منظور این بود که پایه ی کار اگر با این دو زبان باشه فهم الباقی زبان ها راحت تره . مگر نه خود من نه سی خوندم نه سی پلاس پلاس اون اول . مستقیم بدون هیچ سررشته ای اومدم php یاد گرفتم اونم خودخوان که کم کم دارم روی همین php پیشرفت میکنم ولی خب وقتی سی و سی پلاس رو دیدم متوجه شدم اگر اونها رو اول یاد میگرفتم خیلی راحت تر بودم توی یادگیری php
کاملا درسته
هدف من بیشتر پابرجا بودن این تاپیکها برای استفاده از تجربه دوستان قدیمی انجمن از جمله شما هست.
حقیقتش نمیدونم چرا چند شبه تو خواب همش زبان C جلومه ، دو شب پیش که برگشته بودم به دوران مدرسه ولی رفیق دانشگاهیم کنار دستم رو نیمکت دو نفره نشسته بود و من در به در دنبال فیلمای آموزشی زبان C بودم ، حقیقتا نه تو خواب تونستم پیداش کنم نه صبح که از خواب بیدار شدم تو اینترنت گشتم اونجام نتونستم پیدا کنم که آموزش حسابی داده باشن
دیشبم داشتم خواب میدیدم دارم تو همین انجمن درباره زبان C با یک نفر صحبت میکنم و یکسری کدهایی رو بعنوان developer بهش ارجاء میدم
البته زبان C رو تا حدودی تمرین کردم و متوجه شدم که تا struct بیشتر نیست و مثل ++C دارای OOP نیست فقط یک فرقهایی بین i/o و یکسری موارد جزئی هست که من تو C چیزی شبیه به cerr موجود در ++C پیدا نکردم
من فکر میکنم که این خواب من یه حکمتی داره ، چون هرکی زبان C رو بلد باشه و در کنارش assembly رو بلد باشه و در کنار این دوتا ++C رو هم بلد باشه موفق تر از کسی هست که زبانهای دیگه رو بلده ولی یاد گرفتن اینا حداقل 4 سالی زمان میبره تا فرد در این سه زبان استاد بشه
البته از همه عذرخواهی میکنم نباید اینارو میگفتم ولی هر شب دارم خواب برنامه نویسی میبینم :39: