پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gladiators1980
یک عدد سرور آمریکا رم 1 گیگ سفارش داده شد .با تشکر
سلام
بزودی اطلاعات سرور مجازی شما تیکت خواهد شد.
تحویل سرویس ها به نوبت است...
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی ارزان | 50 درصد تخفیف دائمی | رم 1 گیگ 15 هزار تومان | رم 2 گیگ 25 هزار تومان | ابرسرور
سلام
سرور آلمان 2 گیگ رم با هارد اینترپرایز موجود دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohseen
سلام
سرور آلمان 2 گیگ رم با هارد اینترپرایز موجود دارید ؟
سلام
بله یکدونه قابل ارائه هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
سلام
بله یکدونه قابل ارائه هست.
کد تخفیف کار میکنه؟
http://client.abarserver.net/cart.php?a=confproduct&i=0
تو سایتتون ثبت نام کردم اما افر مورد نظر رو بعد از انتخاب که دکمه ادامه رو میزنم خطا میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohseen
پلان های رم 1 گیگ و 2 گیگ امریکا پر شده و در حال حاضر فقط رم 2 گیگ المان ssd قابل تقدیم است.
کد تخفیف gr2 فعال است.
1 فایل پیوست
سلام دوستان.
متاسفانه آی پی سروری که از ایشون خریداری کرده بودیم ***** شده و با وجود اینکه من گفتم هزینه آی پی اضافه رو پرداخت میکنم این جواب ایشون هست:
http://uupload.ir/files/tvwf_chrome_...1_20-48-38.png
شما قضاوت کنید!
8 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
سلام دوستان.
متاسفانه آی پی سروری که از ایشون خریداری کرده بودیم ***** شده و این جواب ایشون هست:
فایل پیوست 38085
شما قضاوت کنید!
چه خوب شد که اینو اینجا گزاشتید ، چون باید توضیح بدید که چکار کردید که یکی از آی پی های سرور ما رو روی اینترنت ایران سوزوندید...
ای پی روی اینترنت ایران بلاک شده است و دیگه کارایی نداره و ضرر بسیار بدی به ما زدید و از دادن ای پی جدید به شما معذوریم.
- - - Updated - - -
ایشون فکر میکنن هزینه ای پی فقط برای یکبار به دیتاسنتر پرداخت میشه و البته اگر اینطوری هم باشه بازم حقی ندارن که کاری کنند که ای پی روی اینترنت ایران مسدود بشود و توضیح هم نمیدن که چکار کردن که اینطوری شده و الان طلبکارم شدن و درخواست ای پی جدید دارن ...
متن کامل تیکت ایشون رو اینجا میزارم تا همه ببینن مشکل چیه.
فایل پیوست 38086
فایل پیوست 38087
فایل پیوست 38088
فایل پیوست 38089
فایل پیوست 38090
فایل پیوست 38091
فایل پیوست 38092
فایل پیوست 38093
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
da6276
چه خوب شد که اینو اینجا گزاشتید ، چون باید توضیح بدید که چکار کردید که یکی از آی پی های سرور ما رو روی اینترنت ایران سوزوندید...
ای پی روی اینترنت ایران بلاک شده است و دیگه کارایی نداره و ضرر بسیار بدی به ما زدید و از دادن ای پی جدید به شما معذوریم.
- - - Updated - - -
ایشون فکر میکنن هزینه ای پی فقط برای یکبار به دیتاسنتر پرداخت میشه و البته اگر اینطوری هم باشه بازم حقی ندارن که کاری کنند که ای پی روی اینترنت ایران مسدود بشود و توضیح هم نمیدن که چکار کردن که اینطوری شده و الان طلبکارم شدن و درخواست ای پی جدید دارن ...
متن کامل تیکت ایشون رو اینجا میزارم تا همه ببینن مشکل چیه.
فایل پیوست 38086
فایل پیوست 38087
فایل پیوست 38088
فایل پیوست 38089
فایل پیوست 38090
فایل پیوست 38091
فایل پیوست 38092
فایل پیوست 38093
من نگفتم آی پی جدید از شما طلبکارم! گفتم هزینه آی پی جدید چقدر میشه که پرداخت کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR.S
من نگفتم آی پی جدید از شما طلبکارم! گفتم هزینه آی پی جدید چقدر میشه که پرداخت کنم.
دوست گرامی شما برای همون ای پی قبلی هم پاسخگو نیستید ، بیخودی که ای پی روی اینترنت ایران مسدود نمیشود حتما یه کاری کردید که ای پی رو بستن ...
به غیر از این مساله چه تضیمینی وجود داره که ای پی جدید هم مسدود نشود؟؟
سلام دخالت در موضوعتون نباشه ولی کاربری که از هر سرویسی استفاده می کنه موظف به رعایت قوانین سرویس دهنده هست.
حالا گرچه آی پی سرور ف×لتر شده ولی خب این مشکلی نیست که حل نشه ، امیدوارم مشکلتون دوستانه حل بشه