پاسخ : نرخ ارز سر به فلک کشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kiavaco
حرفتون بی ثبات و بی اساس میباشد چرا که تلگرام هم نیاز به هاست و یا سرور داره مخصوصا برای برنامه نویس ها موفق و پیروز باشید
دیگه همه فکر کانال و گروه نیستن
همون ربات متصل به درگاه خودش هزینه هاست داره بزرگوار
کسیکه که دانشش در حده یه تلگرام پست گذاشتنه به نظرت میاد خودش هاست بخره نه عزیزم امادش هست کافیه یه سرج کنید از ده تومن تا 80 کافیه یه سرج کنید اوقت به ثباتی حرفام می رسید!
اتفاقا الان همه دیگه دارن سایتاشونو میبندن یه نگا به سایتا و فروما کنید فروما که کلا منقرض شدن یه چندتا معروف سرپان سایتا هم با این وضع گرونی تعطیل میکنن میرن رو تلگرام!
میمونه یه عده که واسه اپلود ویدیو فیلم سرور بخرن اونم یه سرور 20 30 تومنی کارشو راه میندازه !
جالبه ! بعضیا میان و میگن گرون بشه هاستینگ های نوپا بسته میشن ! اصلا چنین چیزی نیست !
هاستینگ های کوچک سرور مجازی کوچیکی هم دارند که نهایت گرون شدند 10 هزار تومان هست که اصلا فشاری بهشون نمیاد !
گرون شدن اینچنین اتفاقا به بزرگ ها بیشتر ضربه میزنه که سرور های هاستینگشون اختصاصی و قدرتمند و پر هزینه هست نه کسی که یک ...
در کل گرونی ارز اللخصوص یورو نه فقط بخش اینترنت و هاستینگ و ... دچار دگرگونی میکنه بلکه بازار کشور رو !
مثال در طی این چند ماه : با گرونی ارز تمام گوشی های بازار رو شاهد گرونی بودیم ! همه جای دنیا هرچی بیشتر از مدت عرضه یک دستگاه یا گوشی به بازار میگذره قیمت اون با کاهش مواجه میشه توی ایران با رشد مواجه میشه !
ایران بازارش رو یورو میچرخه بعد دلار ! طرف های ایرانی ها اکثرا اروپایی هستند و ...
متاسفانه برخی سودجو فکر میکنند که گرونی میتونه به اقتصاد کمک کنه بلکه اینطور نیست و فکر میکنند که فقط خودشون به سود میرسند که در اشتباه هستند ...
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=195393
یه نگاه به این تاپیک بندازید و شاهد هاست ssd از نوع " 1000 " تومنیش باشید !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amlaaki
جالبه ! بعضیا میان و میگن گرون بشه هاستینگ های نوپا بسته میشن ! اصلا چنین چیزی نیست !
هاستینگ های کوچک سرور مجازی کوچیکی هم دارند که نهایت گرون شدند 10 هزار تومان هست که اصلا فشاری بهشون نمیاد !
گرون شدن اینچنین اتفاقا به بزرگ ها بیشتر ضربه میزنه که سرور های هاستینگشون اختصاصی و قدرتمند و پر هزینه هست نه کسی که یک ...
در کل گرونی ارز اللخصوص یورو نه فقط بخش اینترنت و هاستینگ و ... دچار دگرگونی میکنه بلکه بازار کشور رو !
مثال در طی این چند ماه : با گرونی ارز تمام گوشی های بازار رو شاهد گرونی بودیم ! همه جای دنیا هرچی بیشتر از مدت عرضه یک دستگاه یا گوشی به بازار میگذره قیمت اون با کاهش مواجه میشه توی ایران با رشد مواجه میشه !
ایران بازارش رو یورو میچرخه بعد دلار ! طرف های ایرانی ها اکثرا اروپایی هستند و ...
متاسفانه برخی سودجو فکر میکنند که گرونی میتونه به اقتصاد کمک کنه بلکه اینطور نیست و فکر میکنند که فقط خودشون به سود میرسند که در اشتباه هستند ...
... ویرایش شد.
علاوه بر همه اینا
دیتاسنتر ovh قیمت هاشو برده بالاتر
و این یکی دیگر از عوامل نابودی ارزون فروش هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
از این مشتری های 300 هزاریتون به ما هم معرفی می کنین لطفا ؟
چیزی که زیاده از مشتری ها دوست عزیز
اگر از این مشتری ها ندارید یعنی دارید جای اشتباهی دنبالش میگردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hoka
احتمالا بچه های بالان . مگر نه شخصی 300 تومن پول پای سرور مجازی نمیده
دوست عزیز من مشتری سرور مجازی ماهیانه یک میلیون دارم.
از بچه های بالا هم نیستم.
- - - Updated - - -
زمانی که همه شرکت ها قیمت رو پایین آوردن و دامنه ثبت می کردن 35 هزار تومان من برعکس قیمت هام رو بردم بالاتر.
یه بازاری رو جنسش حداقل بیست درصد سود می کنه اگر ما نتونیم این کار رو بکنیم پس چرا نشستیم اینجا
همه ما فکر می کنیم که تنها ملاک قیمت هست که مشتری رو میاره سمت شرکت ما. در صورتی که داریم اشتباه می کنیم. قیمت یورو رفت بالا قیمت سرویس میاد پایین.
اگر واقعا دلتون به مشتری سرور مجازی ماهانه 10 هزار تومان خوشه که باید فاتحه این بیزینس رو خوند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
spark3r
دوست عزیز من مشتری سرور مجازی ماهیانه یک میلیون دارم.
از بچه های بالا هم نیستم.
- - - Updated - - -
زمانی که همه شرکت ها قیمت رو پایین آوردن و دامنه ثبت می کردن 35 هزار تومان من برعکس قیمت هام رو بردم بالاتر.
یه بازاری رو جنسش حداقل بیست درصد سود می کنه اگر ما نتونیم این کار رو بکنیم پس چرا نشستیم اینجا
همه ما فکر می کنیم که تنها ملاک قیمت هست که مشتری رو میاره سمت شرکت ما. در صورتی که داریم اشتباه می کنیم. قیمت یورو رفت بالا قیمت سرویس میاد پایین.
اگر واقعا دلتون به مشتری سرور مجازی ماهانه 10 هزار تومان خوشه که باید فاتحه این بیزینس رو خوند.
تا یه حدودی باهاتون موافقم .
اما اگه همه چی واقعی بشه(غیر از صنف خودمون منظورمه) واقعا نا ما مجبوریم به همطونمون قیمت سر گردنه و پایین گرنه بفروشیم نه مجبوریم با همین قیمت فضایی از هموطنمون بگیریم .
یادتون باشه از هر دست بدی از همون دست می گیری .
گرون فروشی کنی یکی پیدا میشه بهت گرون بفروشه ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a1994n1373
داش حرف سیاسی میزنی داستان میشه واسمونا ^_^
خدا نکنه من و سیاست
دیگه تو این چند ساله مردم عادی هر روز ضعیفتر شدن و کسانی که بالاها بودن پولدارتر , اونوقت ما همش دنبال کتاب راز خوندن و کسب موفقیت و راههای جدید برای پولدار شدن هستیم که بتونیم قسط هامون رو پرداخت کنیم
و .................................................. ................................................