تشکر . من برم شب بیام :)
نمایش نسخه قابل چاپ
من فرصت نکردم یک نمونه جدید براتون آماده کنم، ناچارا باید یکی از نمونه کارهای قبلی رو بهتون نشون بدم... وبسایتی که لینکش رو در زیر آورده ام فقط 50% روی امنیت اش مخصوصا امنیت HTML و تصاویر و گرافیک های استفاده شده در اون کار شده (و تمام صفحه نیز اینکریپت نشده)، ولی جای کار بیشتر و بهتر هم وجود داره. ما فقط به دلایلی خاص و البته سازگاری بیشتر، از درجه اینکریپتشن کم کردیم...
کد:w w w . v p n s e r v 2 4 . n e t
با پسوند های دیگه امتحان کن، مثل us ... هر چی بزنی ختم میشه به همین :دی باید دید کدومش پیلتر نیست....
فقط کلیک راست رو بستی بقیش رو هم جاوا کردی که کار ریپ زدن رو واسم راحتر میکنه :دی
نه داداشی، الگوریتم هاش و روش کار با اون چیزی که فکر می کنی خیلی تفاوت داره و تقریبا یک روش اختصاصی هست.... تمامی عکس ها و اطلاعات از هر لحاظ کاملا Protect شده اند، تازه اینی که اینجا میبینی دو سه درجه کمتر از حد نهایی اش هست، شما ریپ بزن بعد بیا صحبت کن ;)
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
پانویس: ریپ زدن به معنای استخراج کد تمامی صفحات اصلی قالب یک وبسایت به همراه تمامی تصاویر، js ها و css های اون هستش... به اینصورت که قابلیت تغییر و دوباره سازی رو داشته باشه...
لینک دانلود Visual Studio 2010 رو بده کد ها رو برات باز سازی و تکفیف کنم
تمام فایل های قالب تو پیوست هاست
یه وقت خسته نشید شما!! اینا چیه ضمیمه کردی ;;) این ها که همون فایل های کد شده است که تو خود مرورگر هم نمایش داده میشه...
Vs هم میخوای یه سرچ ساده فارسی بکنی هستش برای دانلود... برو ببینم چه می کنی...
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
پانویس: عکس ها رو هم میتونم یکاری کنم Cache شده اش به کارت نیاد ولی اینجا اجرا نکردیم...
احتمالا باید ریپ شده باشه البته من چیزی بلد نیستم ولی می گن کد در دنیای امروز مفهومی نداره
دو مورد رو توجه نکردین.
1- حتی اگه اصلاً نشده ریپ کرد(...) میشه مشابه طراحی کرد! پس این همه جدل واسه چیه ؟ :دی
2- کد کردن سورس فایل ها تو موتور های جستجو تأثیر خیلی بدی داره... ما نتیجه ی کد ها رو میبینیم و seها سورس رو !
پس کلاً بیخیال انکریپت کردن قالب بشین.
دلایل دیگه هم به جز این هست .