سلام
شما که از نظر پشتیبانی و پاسخ گویی صفر هستید
نه وقت مشتری برایتان ارزش دارد
تعجب میکنم چرا در این تاپیک دارید مشارکت میکنید
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی لطفا آماری به سابقه یک سرویس دهنده نگاه کنید
اپل هم حتی شاکی داره
نمیشه گفت الزاما خوبه یا بنده
وقتی یکی بعد از۹ سال فعالیت ۳۰ کاربر ناراضی هم داشته باشه
حساب کنید هر ماه چند نفر میشه
بعد مشخص میشه که کارنامه موفقی داشته یا خیر
مشکل از اون سرویس دهنده بوده یا اون ۳۰ نفر...
موفق باشید
سلام
وقت همه دوستان بخیر
1-من به قدر کافی از سرویس دهنده های مختلف ضربه خورده ام لذا ترجیح می دهم روش انتخاب هاست با ایجاد تاپیک در بخش درخواست نباشد.(وسواس نیست این حق هر کسی هست که یک سرویس خوب دریافت کند)
2-بررسی روند بسیار عالی هست و عمر یک هاستینگ را نشان می دهد شاید این آیتم بعدی باشد که در بین سرویس دهنده بررسی کنم.
3-وجود چند ناراضی طبیعی هست ولی همه نباید ناراضی باشند، متاسفانه ما در انجمن قسمتی برای نوشتن تجربیات کاربر نداریم مگرنه خیلی خوب بود که نظرات کاربران را بخونیم و بدونیم وضعیت اون سرویس دهنده به چه صورت است.
الان نکته ای که من دقت کردم فقط چند سرویس دهنده در تاپیک معرفی شده اند و حتی کسی اسم سایر شرکت هایی که همه می شناسنشون را نیاورده، این موضوع واقعا جای تامل دارد.
سوال دیگر اینجاست که اساسا سرویس دهنده های برتر و قوی در انجمن حضور دارند و این تاپیک را دیده اند؟ اونا مشتری های خودشون را چطوری جذب می کنند؟
نظر شخصی بنده اینه که این تاپیک از بنیان ایراد داره!
شما هیچوقت با همچین سوالی به جواب درست نمی رسی! (چند تا پست تبلیغاتی و خود تعریفی گیرت میاد)
رسما پشتیبانی 24 ساعته برای هاستینگ یه دروغ شاخداره !
- البته مستثنی هم داریم البته در مورد تلفن صدق میکنه، پشتیبان واسه خودش خوابیده یهو گوشی زنگ میخوره، یه صداشو صاف میکنه پا میشه جواب میده که اگه کار پیچیده و پردرسری داشته باشین شیفت میکنه واسه فردا
- در مورد تیکت هم دوستان اشاره کردن Status رو زیر پتو با گوشی عوض میکنه و شما ذوق می کنی که داره کارت انجام میشه بعد واسه خودش راحت میخوابه
به جای پشتیبانی، دنبال سرویس درست و با کیفیت بگردین، که برای کاربر همه شرایط رو محیا کردن تا دستش باز باشه هر مشکلی رو که مواجه میشه بتونه خودش حل کنه
اینجوری کارتون به پشتیبانی به ندرت میوفته و نگران این که چند ساعت در روز سرویس میدن نیستین
البته با نگاه امیدوارانه که همه دوستان حداقل یکبار در روز به تیکت هاشون رسیدگی کنن
موفق باشین
سلام
ممنون از نظر شما.
ولی همین که بفهمیم پشتیبانی 24 دروغ هست خودش یک نتیجه هست دوست عزیز و فکر نمی کنم بی فایده باشد اتفاقا این تاپیک می تواند به سایرین نیز کمک کند تا اونا به این موضوع که پشتیبانی 24 ساعت وجود دارد یا ندارد پی ببرند.
ضمن اینکه یافتن شاخص های انتخاب یک سرویس دهنده درست و حسابی حق همه دوستان هست و هدف اصلی این انجمن همین هست پس اگر این تاپیک بی فایده باشه عملا کلا انجمن بی فایده است.