پاسخ : گوگل آنالیز شما هم بسته شده!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomix
این پاسخ دادن !!
کد:
We regret to inform you that this Google Analytics account has been cancelled due to Terms of Service violations
من دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم ببینم ما چکار اشتباهی کردیم که کنسل کردن .
این همون پیام ایمیل اولی هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
این همون پیام ایمیل اولی هست!
این پاسخ همون کسی داد که قبلا اکانت ریکاوری کرد . من گفتم که اکانت دوباره پاک شده که این پاسخ دادن
دوستان قید اکانتتون رو بزنید!
کد:
Hi Saeed,
Hope you are doing well. This is Rohit from AdWords support team. I am replying to you on behalf of Tanmay.
We regret to inform you that this Google Analytics account has been cancelled due to Terms of Service violations.
I’m afraid, the accounts can not be restored, as they have been terminated indefinitely. I'm sorry to say I do not have much information on the reason for the suspension of the account, as it had been reviewed by our policy team.
For further information, you can visit the Help Center (https://support.google.com/analytics/?hl=en#topic=3544906) . However, if there’s any information that would be released in future, you could be notified via email.
I hope this helps.
Have a nice day.
Sincerely,
Rohit
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed.mihan
دوستان قید اکانتتون رو بزنید!
کد:
Hi Saeed,
Hope you are doing well. This is Rohit from AdWords support team. I am replying to you on behalf of Tanmay.
We regret to inform you that this Google Analytics account has been cancelled due to Terms of Service violations.
I’m afraid, the accounts can not be restored, as they have been terminated indefinitely. I'm sorry to say I do not have much information on the reason for the suspension of the account, as it had been reviewed by our policy team.
For further information, you can visit the Help Center (https://support.google.com/analytics/?hl=en#topic=3544906) . However, if there’s any information that would be released in future, you could be notified via email.
I hope this helps.
Have a nice day.
Sincerely,
Rohit
بله ، ما هم زدیم ، من دوباره درخواست داده بودم که مجدد پاسخ قبلی بهم دادن گفتم توضیح بیشتر بدید که جوابی ندادن.
دیگه با این پیام شما هم که دیگه مطمئنا نباید منتظر پاسخ یا راه حلی باشیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Nomix
بله ، ما هم زدیم ، من دوباره درخواست داده بودم که مجدد پاسخ قبلی بهم دادن گفتم توضیح بیشتر بدید که جوابی ندادن.
دیگه با این پیام شما هم که دیگه مطمئنا نباید منتظر پاسخ یا راه حلی باشیم .
اما متوجه نشدیم چرا اون تیمشون پاک کرده! که این ها هم خبر ندارن.
واقعا اگر فرضا برای دیجی کالا چنین اتفاقی می افتاد چه کاری میکردن، اطلاعاتی که سالها یکجا جمع آوری شده به این راحتی پاک شد!!
الان دیگه ابزار ما برای آمارگیری و بررسی میزان رشد سایت فقط شده الکسا و با این تفاسیر باید الکسا هم بمونه..
والا خیلی عجیب شده
گوگل آنالیز کلا قاطی کرده
ورودی ما رو نصف نشون میده در صورتی که همون بازدید رو داریم و رتبه هم روزبه روز بهتر میشه موندم چه مرگش شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeed1988m
والا خیلی عجیب شده
گوگل آنالیز کلا قاطی کرده
ورودی ما رو نصف نشون میده در صورتی که همون بازدید رو داریم و رتبه هم روزبه روز بهتر میشه موندم چه مرگش شده
همین که حذف نشده خدارو شکر کنید!
از ما حذف شد برگشت دادیم باز مجدد بدون اینکه بدونیم چرا، حذف شد!
شاید حدود 4-5 سال داده آماری بود که البته در گوگل آنالیز فقط تا 3 سال قبل رو تونستم ببینم