برای این قیمت هم دوستانی توی همین تاپیک ادعا می کنند که هاستینگ نباید پشتیبانی کنه و....
کلا یک چیز برای همه مشخص هست: هاستینگ ایرانی ارزش خرید نداره، از هاستینگ خارجی سرویس تهیه بشه بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
10 سال هست که دارم با irpowerweb کار میکنم چه هاست چه دامنه واقعا میتونم بگم جز بهترین ها هستن و فوق العاد مسئول و متعهد و کار بلد
با سلام و احترام
توصیه میشود از وبسایت های قدرتمند و با سابقه سرویس تهیه کنید؛ چراکه آنها سابقه کار در زمینه هاستینگ را داشته اند و با مشکلات آن آشنا میباشند
موفق باشید
سلام
اتفاقا من خودم از بیت هاست (byethost.com) هاست خریدم که گیگفا خرید را برام انجام داده بود و مشکلی تو انجمن ویبولتین من پیش اومده بود که یادمه 24 ساعت پشتیبانی اونها مشغول رفع ایراد بودن و تیکت ها هم ده دقیقه ای پاسخ داده میشد ولی چون دامنه ام .ir بود ناچار شدم کوچ کنم و البته تو ایرانی ها هم هاست دی ال برترین هست
نمیدانم این حرف ها را شما از کجاتون در میارین که بله تو خارج سلام هم بدی اول میگن 5 دلار بده بعد و تمام حرف هاتون بدون مدرک هست در حالی که خودتان هم بهتر از همه میدانید پشتیبانی اونجا بی عیب هست
تو ایران هر کی یک کامپیوتر گذاشته جلوش و یک سرور مجازی و یا نهایتا یک سرور از هتزنر و یا دو تا دیتاسنتر ارزان خریده و اسمش را گذاشته شرکت فلان و اگر خدای نکرده طرف سرما بخوره و یا اتفاقی براش بیافته دیگه کسی نیست پشتیبانی کنه ، نمونه اش همین دو هفته قبل اینجا تاپیکی بود که مشتری بعد چندین روز علافی زنگ زده بود که پیگیری کنه کم مانده بود فروشنده از تو گوشی دربیاد تا میخوره طرف را بزنه که من مشکل دارم اونوقت تو زنگ زدی تیکتت را جواب ندادم ؟! یکی هم نبود بگه اومدیم و تو اصلا اتفاقی افتاد و کلا نتونستی بیای نت اونوقت تکلیف اطلاعات مردم چی میشه ؟ اینطوری احتمال از بین رفتن اطلاعات خیلی زیاد هست و هیچ جای دنیا همچین چیزی را شرکت اسمش را نمیزارن و تو این سالها صدها هاستینگ یک شبه غیب شدن و مالکان اونها هم حاضر به جواب دادن به کسانی که سرمایه خودشان را بدست اونها سپرده بودن نیستند
متاسفانه تحریم ها باعث شدن تو ایران اینها را شرکت هاستینگ خطاب کنیم و کاربرها هم ناچار به استفاده از این مثلا شرکت های هاستینگ بشن
از سایه سر تحریم ها ، بلوهاست آمریکا ، هاست با دامنه رایگان را میده ماهی 4 دلار اونوقت تو ایران مرغابی وب طراز ایران چی چی هاست با کلی ادعا هاست میفروشه ماهی 50 تومان بدون پشتیبانی !
با سلام و احترام
دخالتی در بحثتون ندارم فقط یک نکته
اگر هاستینگ های ایرانی اکثرا نیرو پشتیبانی ندارن دلیلش همین مشتریان هستند
دیگه شکر خدا خودتون تو همین انجمن هستید و می بینید تاپیک زده میشه درخواست سرور مجازی با 5 هزار تومن
بله اگر کمی قیمت ها توسط همگان {حتی خود مجموعه ما} به حد معقولانه برسه همه شرایط بر میگرده
با درامد هاستینگ فعلی تو بهترین شرایط پول تمدید سرور ها در بیاد و یک مقدار هم برای گذر عمر ....
امیدوارم جسارت نکرده باشم به کسی و انشالله سریعا مشکلتون برطرف شه
موفق باشید
در اینکه مشتری ها دنبال سرویس ارزون هستند موافقم ولی این دلیل نمیشه شرکت ها همچنان سرویس بدن اما چون ارزون فروختن پشتیبانی نکنن
اگه درآمدشون کمه مجبور نیستن کارو ادامه بدن برن دنبال یه کار دیگه یا اینکه اولش بگن ما پشتیبان نداریم و سرویس هامون چون ارزونه بی کیفیت هم هست
اما در جواب استارتر محترم
خیلی واضحه بخاطر این از هاستینگ ها خسته شدید که یا دنبال قیمت ارزون بودید یا بدون تحقیق رفتید سراغ شرکت ها
من کلا برای انتخاب سرویسم 3 روز (در مجموع حدودا 12 ساعت) در اینترنت وقت گذاشتم و نظرات مردمو خوندم و نت افراز رو انتخاب کردم . الانم1 سال و نیم هست سرویس دارم و راضیم ازشون
توی همون تحقیقاتم هم به این نتیجه رسیدم 10 تا هاستینگ برتر که اون سایت خارجی انتخاب میکنه ملاک نیست و بعدا که از نت افراز سرویس گرفتم بهم ثابت شد که یه شرکت میتونه توی اون 10 تا نباشه اما سرویسش از 8 تای اونها بهتر باشه
نت افراز جزو 10 تای اون سایت خارجی نیست
فقط hostdl.com
درود
اینکه بالا میاد به خیلی عوامل بستگی داره
شما مشکل چی دارید مشکل وب سرور ؟ دی ان اس ؟یا دیتا بیس ؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن : 07132319174
تلگرام: @kakohost
ایمیل :info[at]kakohost.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
kakohost.com
دارای نماد 2 ستاره
مشکل من رفع شد، منتها صحبت من اینه که وقتی هاستنگی یک سرویس رو ارائه میشه، خدا رو خوش نمیاد به تیکت با تاخیر 10 ساعته و گاها 24 ساعته پاسخ داده بشه، شما سایتتون هم داغون بشه و بخواهید تیکت بزنید مسلما باید خیلی شانس داشته باشید که یکی دو ساعته جواب بدن و مشکلتون رو رفع کنند
این پشتیبانی ضعیف در هاستینگ ها برای همه قابل لمس هست