:))
واقعا باید بهشون گفت خسته نباشید
چقدر اینها زحمت کش هستن و به فکر نجات مردم !
چرخ و فلک میچرخه.
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم ولی چون واسه منم ایمیل اومد و پیگیری کردم دیدم دارن از تحریم کاسبی میکنن خواستم اطلاع رسانی کنم که خوشبختانه این تاپیک رو زدید...
قضیه خیلی جدی هست و تو گروه های تلگرامی، سایت زومیت، از طریق ایمیل، گوگل ادوردز، آپارات و هر روشی که به ذهنشون رسیده دارن جوسازی میکنن
دوستان متن ایمیلو بخونین
نوشته شده اگررر تو رسلو دامنه دارین به جوکر منتقل کنین
راستی دوستانیکه تعداد دامنه زیاد دارن تا صد میلیون وام میدیم تا براحتی انتقال رو انجام بدن
این تصمیمات رو در مرکز حرفه ای کلودهاستینگشون گرفتند !!!!
خسته نباشند پول خوردن به این سبک رو ندیده بودیم که دیدیم
با سلام و احترام
بله این کار ایران سرور عمل زیرکانه ای بوده ولی طبق صحبت های دوست عزیزمون علیگلی بیرحمانه انجام شده است
همکاران عزیز خواهش میکنم اگر از چیزی اطلاع ندارید نگید شرکت نیست یک شخص است یا ... بهتره قضاوت نکنیم تا قضاوت نشویم!
همگی موفق باشند
من ازشون لایسنس میگرفتم سرور هم میخاستم بگیرم الان اینقد خجالت کشیدم اینطوری کردن قصد تعریف ندارم هاست ایران یه مطلب تو وبلاگش گذاشته راهنمایی و رفع نگرانی کرده میهن وب هاستم همینطور ، اصلا level و شخصیتشون این دوتا کجا ! اینها کجا!!!!!!!!!
یاد یه مطلب افتادم قصد توهین ندارم ولی مطلب این بود که چرا مسابقه اسب سواری داریم ولی مسابقه خر سواری نداریم!! خرها نمیتوانند در یک مسیر تا خط پایان بروند و همش میخان نزارن اون یکی به آخر خط برسه ولی اسب ها واقعا مسابقه میدهند
طبق این پست من اولین کسی بودم که ریسلو ریجکتم کرد 1 هفته بعدش همه خبر شدن!!
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=188305
(من را از انجمن اخراج نکنید من 6 ساله عضوم!!):d