پاسخ : ثبت دامنه ir در پنل شما - ۵ ساله : 9.500 تومان - ۱ ساله : 1.900 - تعداد محدود
خدایی خیلی جالبه...انگار نمیخوان قبول کنن افر تمام شده.. (:|
پاسخ : ثبت دامنه ir در پنل شما - ۵ ساله : 9.500 تومان - ۱ ساله : 1.900 - تعداد محدود
چه سایت جالب داری دلتا فاکس :)
با سلام ، هنوزم موجود هست؟
من دامنه رو از از طریق رد ریسلر تمدید می کردم امور مالی ثبت دامنه بود ولی الان تعطیل شده شما می تونید برای من تمدید یا امور مالی باشید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamran_b
من دامنه رو از از طریق رد ریسلر تمدید می کردم امور مالی ثبت دامنه بود ولی الان تعطیل شده شما می تونید برای من تمدید یا امور مالی باشید؟
لطفا فازتون رو با رسم شکل توضیح بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ashadata
لطفا فازتون رو با رسم شکل توضیح بدید
چی رو توضیح بدم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamran_b
چی رو توضیح بدم؟
با سلام
دوست گرامی چند ماهه این آفر تموم شده این همه اعلام کردن کافی بود یک صفحه رو یک نگاهی بندازید
دوستمون دلتا راست میگه بعضیا نمیخوان قبول کنن به خدا تموم شده آفر :((
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ITarashe
با سلام و احترام خدمت دوستان و همکاران
به علت تسویه حساب و باقی ماندن مقداری شارژ در پنل ثبت دامنه شرکت با کارگزار قبلی قصد داریم این مقدار شارژ را حراج کنیم و دوستانی که مایل به ثبت دامنه هستند دامنه های ir خود را با هر پسوندی
۵ ساله ۹.۵۰۰ تومان و ۱ ساله ۱.۹۰۰ تومان ثبت کنند.
توجه داشته باشید که دامنه به نام خودتان و در پنل خودتان ثبت میگردد.
در صورتی که با روند تنظیم شناسه های اشنا و ... اشنایی ندارید میتوانید رمز نیک خود را ارسال کنید به هنگام سفارش تا برایتان به رایگان انجام شود.
از طریق لینک زیر وارد سایت شوید و سفارش خود را ثبت کنید.
سلام و درود
دوست عزیز شما هزینه انتقال رو 1.900 تومان زدید هزینه خرید 5000 هزار تومان