لطفا وقتی آشنایی ندارید با پنل وبلد نیستیدکارکنید دیگران و متهمنکنید
لطفا وقتی آشنایی ندارید با پنل وبلد نیستیدکارکنید دیگران و متهمنکنید
مگه شما سرویسی هم ارائه میکنید که پنل داشته باشه.
از بس علاف شدیم که خودمون به ندانم کاری افتادیم.
یه 10تومن بیشتعر هزینه کرده بودیم و یه سرویس بهتر میخریدیم بهتر از منت گذاشتن سرویس 10 تومنی شما بودید.
همون بلایی که الان سرمون در اومد و یه سرور 30 تومنی گرفتم. گرون هست ولی خیالم راحته طرف هم پشتیبانی میکنه هم سرور با کیفیت هست.
دوست گرامی لطفا دقت بفرمایید سرویس های معرفی شده در قالب سفارش های پیش فروش می باشد
همچنین زمان تحویل بین 1 الی 3 روز است به همین دلیل پیش فروش نام گرفته است
بنده خدمت شما پنل مشخصات و کامل ارسال کردم طبق فرمایش شما که میکروتیک میخواستید و اطلاعات آی پی هم ارسال شد
متاسفانه شما به اون پنل آشنایی کافی نداشتید و اطلاع نداشتید که هم تحت وب و هم به صورت برنامه تحت ویندوز امکان اتصال و دارید
البته ارتباط خودتون هم متاسفانه قطع کردید و بنده موفق نشدم توضیحات کافی و خدمت شما عرض کنم
در نهایت هرچند سرویس شما همچنان فعال می باشد ولی این حق برای شما وجود داره که به هر دلیلی درخواست لغو سرویس و بازگشت وجه بفرمایید
لطفا با بنده درتماس باشید
والا بنده مدت زیادی با ایشون کار کردم ، یک فرد بسیار با اخلاق و منطقی و از خود گذشته ای هستند .
نحوه رفتار شما و تصاویر ارائه شده توسط جناب عبید نشان دهنده سن شماست ، ظاهرا 15 سال سن شماست نه تجربه شما .نقل قول:
اااااااا منم بعد از 15 سال سرور داشتن و فقط یک هفته خرید از ایشون اصلا قابل اعتماد نیستند
........................
سلام جناب عبید ، خسته نباشید . من واسه استارت یک سرور رم یک گیگ هم برام کافیه اما از پلان های دیگه هم اگر موجود بود مشکلی نیست ، بفرمایید میتونیم سفارش ثبت کنیم ؟
باسلام
در صورت تمایل به صورت مستقیم با بنده در تماس باشید
هچنین جهت سفارش می توانید از طریق لینک زیر اقدام بفرمایید
https://viasky.net/pay
من یه سرویس از شما گرفتم هنوز تحویل نداید و میخام کنسلش کنم
تیکت هم زدم داخل سایت ولی خبری نشد
از ظهر روز یکشنبه منتظر هستیم که مشکل سرور برطرف شه. متاسفانه آنلاین هستید (هم تلگرام هم انجمن) ولی جوابی نمی دید.
الان 36 ساعت گذشته و هیچ جوابی دریافت نکردم.