پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت
افرين دقيقا من بيام به خاطر ١٥ تا ٢٠ تومان بحث كنم اوني كه بفهمه كلوكيشن يعني چي اونم تازه اين قدرت سرور ديگه دنبال سايت نيستش چون اعتباراون سرور كلو شده از سايت بالا تره :) حالا جالب دوستان سايت دارن دان ميكنن تيكت پاك ميكنن ما دنبال اين بازي نيستيم كسي بخواد مستقيم پيام ميزنه ميگيره بدون مشكل كاري باشه زنگ ميزنه حالا ما بگيم درخواست تيكت كنيد يكي مياد ميگه چرا دير جواب داديد يكي ميگه جواب سوال من تو تيكت اين نبودش يكي ميگه چرا نماد نداري يكي ميگه چرا ستاره ات كمه خخخ و ...... زياد شنيديم كسي بخواد مستقيم با خود من در تماس هستش
اگر دنبال سايت هستيدپولًخوب بايد بديد نه اين كه رنگ و اب سايت ببنيد به خاطر سايت خريد كنيد ميان بسنده ميكنن به كلو سرور كه ميدونن صد در دصد اپتايم قطعي به خاطر عدم پرداخت ادمين نداره و ...... خيلي مورد كه ديديم پاس ميدن به هم
پاسخ : افر عجیب سرور مجازی انگلیس رم 4 گیگ تا 32 گیگ با هارد بالا حداقل 500 گیگ تا 10 ترابایت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
شما
تهیه نکنید اجباری نیستش :) از ما خرید کنید این همه فروشنده :) مهم اینه سرور من کلوکیشن کردم هر وقت شما فهمیدی 35 میلیون تومان کلوکیشن یعنی چی بعد پست بگذارید موفق باشید
در ضمن شماره من و تو یوتوب سرچ کنید اعتبار من مشخص میشه :)
اولا شما تاریخ عضویت بنده رو نگاه کنی می فهمی نه بخاطر تخریب شما عضو شدم نه چیزی.
دوما شمایی که کلو کلو می کنی و هزینه ی میلیونی دادی !! یه سایت ساده راه می نداختی که حداقل توش یه دوتا آدرس جعلی میذاشتی. نماد نخواستیم اصلا ولی حداقل می فهمیدیم از یکی که گوشیشم خاموش بود ولی سایتش آپ بود خرید کردیم.
دوما دقیقا با افراد زیادی مثله شما برخورد کردیم که بخاطر سن کم و دبیرستانی بودنشون با این ادبیات بخواه نخواه صحبت می کنن. وقتی شما حتی جنبه ی یک انتقاد از نداشتن سایت رو ندارین چطور می خواین تو تلگرام پاسخگو ملت باشی :)))
امیدوارم این راه و روشتون رو عوض کنین و کمی حرفه ای تر برخورد کنین
سلام عذرمیخوام بنده هزینه ام دستی دارم شنبه میرم میریزم بانک و بعد براتون پرداخت میکنم و الان به یک سرور نیازمندم سرور مجازی لینوکس نسخه ابونتو 16
اگر امکانش هست تا شنبه بهم سرور تحویل بدید شنبه اول وقت هزینه رو براتون واریز میکنم
من ادم خوب وصادقی هستم صاف و راست حرف دلمو میزنم دروغ درکار من نیست کلک هم همینطور درکارم نیست
ایدی تلگرام من :
@hosting33
با بنده در تلگرام درتماس باشید ریپورت هستم نمیتونم با شما در تلگرام پیام ارسال کنم
منتظرتونم باتشکر خدانگهدار
بله فعالیت های شما رو دیدم کلا 4 تا پست دارید از سال 2012 تا الان :)
http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=49885
چند تا پست گذاشتید که فلانی پول منو خورده و مشکل داره و .... و غیب شدید دوباره سال 2016 اومدید و اظهار نظر کردید
عرض کردم من تایم سایت بازی ندارم دوست خوب شما که میبنید چرا اصرار دارید من سایت داشته باشم خدا رو شکر از 2011 این شماره موبایل من هستش و هنوز هم روشن هستش بهتر هستش قبل از این که نظر رو بیان کنید و تاپیک رو خراب کنید دقت رو بیشتر کنید چون تهمت زدن و خیال پردازی و ساخت ادرس جعلی و واهی برای دیگران شاید کار شما باشه ولی کار بنده نیستش و همچنین
اگر برخورد کردید با افراد زیاد نمیدونم چه قدر اصرار دارید از من سرور تهیه کنید؟؟
متاسفانه شما که فکر میکنید سنتون بیشتر از دیگران هستش و بیشتر میفهمید انتقاد برای وقتی هستش که مثل دوست همکار دیگر از قیمت گذاری من سوال داشتن تماس گرفتن نه این که تو تاپیک فروش دیگران نظر بیان کنن یا حتی سختتون بودش هزینه شارژ خط موبایلتون تموم میشدش یک پیام خصوصی ارسال میکردید نه این که تو تاپیک مطرح کنید اینا همه نشانه دو چیز یا شما تو این سایت مولتی یوزر هستید یا یک فروشنده سرور که هر از چند گاهی با این اکانت انلاین میشن و چند تا پست واسه اظهار نظر میگذارن و میرن که سابقه پست شما دقیقا این رو نشون میده یا این که هدف تخریب هستش از قیمت گذاری من
کار حرفه ای هزینه حرفه ای نیاز داره زمانی که شما توان پرداخت هزینه ناچیز ندارید و دنبال این هستید که از سایت خریداری کنید و حتی با وجود این که میبنید من چند بار اعلام کردم خرید از طریق تلگرام ولی میبینم که همچنان به رفتار بچه گانه ادامه میدید من هم این رو میگذارم به حساب حسادت خوب رقابت همین هستش کسی بودجه مالی رو داره 35 میلیون هزینه کلو کنه کسی مثل شما خیر مجبور دیگران تخریب کنه تا فروش کم تر بشه ولی خوب خوشبختانه هر بار که تیکت این چنین من دریافت میکنم درخواست هام تو همون چند ساعت بیشتر میشه :) تشکر میکنم از شما سعی کنید جای این که با سوزن و زبانوتون نیش بزنید به کسی اول یکم درمورد گفتارتون فکر کنید بعدش شرکت کنید تو تاپیک های عمومی
سلام عذرمیخوام بنده هزینه ام دستی دارم شنبه میرم میریزم بانک و بعد براتون پرداخت میکنم و الان به یک سرور نیازمندم سرور مجازی لینوکس نسخه ابونتو 16
اگر امکانش هست تا شنبه بهم سرور تحویل بدید شنبه اول وقت هزینه رو براتون واریز میکنم
من ادم خوب وصادقی هستم صاف و راست حرف دلمو میزنم دروغ درکار من نیست کلک هم همینطور درکارم نیست
ایدی تلگرام من :
@hosting33
با بنده در تلگرام درتماس باشید ریپورت هستم نمیتونم با شما در تلگرام پیام ارسال کنم
منتظرتونم باتشکر خدانگهدار
سلام شماره رو از طریق پیام خصوصی به من ارسال کنید تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
متاسفانه
بخش پیام خصوصی برای بنده فعال نیست
ایدی تلگرام بنده
@hosting33
پیام بدید
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام بنده در تماس باشید یک پیام ارسال کنید برای بنده در تلگرام
ایدی تلگرام :
@hosting33
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
کد HTML:
ایدی تلگرام من :
@hosting33
منتظرتونم باتشکر خدانگهد
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام من :
@hosting33
پیام بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danialhooman19
متاسفانه
بخش پیام خصوصی برای بنده فعال نیست
ایدی تلگرام بنده
@hosting33
پیام بدید
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام بنده در تماس باشید یک پیام ارسال کنید برای بنده در تلگرام
ایدی تلگرام :
@hosting33
- - - Updated - - -
کد HTML:
ایدی تلگرام من :
@hosting33
منتظرتونم باتشکر خدانگهد
- - - Updated - - -
ایدی تلگرام من :
@hosting33
پیام بدید
پیشنهاد میدم به ایشون سرور ندید ایشون همون جناب نورانی تشریف دارن،ازتون سرور میگیرن
،پول که نمیدن هیچ فحشتون هم میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
st3205
پیشنهاد میدم به ایشون سرور ندید ایشون همون جناب نورانی تشریف دارن،ازتون سرور میگیرن
،پول که نمیدن هیچ فحشتون هم میدن
تشکرکه
اطلاع دادید ایشون رو بلاک کردیم سرویس به ایشون نخواهیم داد ممنون از دوستان بابت همکاری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
princeserver
تشکرکه
اطلاع دادید ایشون رو بلاک کردیم سرویس به ایشون نخواهیم داد ممنون از دوستان بابت همکاری
دقیقا ایشون همون شخص چند بار با اسم های مختلف در سیستم ما ثبت نام کرده و تیکت ارسال کرده که در آخرین بار ما اسکن کارت ملی هم از ایشون گرفتیم .
متولد 8/4/78 هست