پاسخ : های وب یا اسیاتک یا شاتل
دوستان اينترنت من متصل شد و طبق صحبتي كه با پشتيباني داشتم خط ما تا سرعت ١٦ مگ بر ثانيه هم ساپورت ميكرد كه مقداري نويز داشتيم و توسط پشتيبان مشكل حل شد.
نتيجه اينكه الان سرعت دانلود من بين ٢ تا ٣ مگ بر ثانيه هست اما سرعت اپلود اصلا رضايت بخش نيست.
http://up.hamkhone.ir/6/bd5bb610e48d...cc779e093f.png
دوستان بنظرتون از نظر پینگ کدوم بهتره؟ من شنیدم بهترین پینگ رو شاتل داره من میخوام تغییر بدم الان های وب دارم که بخاطر برداشتن بسته هفتگیش و رایگان نبودن آپلود و همچنین پینگ بالاش میخوام جمع کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leberman
سلام دوستان امروز بعد از یه کل کل که اخرش نزدیک بود بکشه به فحش و بد و بیراه درخواست تخلیه خطم از مخابرات تایید شد :63:
من تجربه بسیار بدی از مخابرات داشتم حالا میخوام یکم حال کنیم با این شرکت های خصوصی :))
میزان مصرف باند ماهیانه حدود 35 - 40 گیگ درماه هست البته دانلود های شبانش رو نادیده میگیریم . های وب رو دیدم پلن های مناسب و وسوسه کننده ای مثل فشفشه رو داره که کاملا متناسب با نیاز منه اما نمیدونم خدماتش چطوره از لحاظ سرعت و قطعی و ...
شاتل هم سرویس های نامحدودش خوب بود art5 دقیقا خوبه برای من
آسیا تک هم سرویس نامحدود نقره ایش خوب بود.
من همدان هستم دوستانیکه هم استانی هستن فکر کنم بهتر بتونن کمک کنند در این زمینه.
با این تفاسیر دوستانیکه تجربه با هر یه این شرکت ها داشتن نظراتشون رو بذارن . اینمهم بگم که نظرات صفحه های قبلی هم خوندم اما مال گذشته بوده و همونطور که میدونید کیفیت در ایران کارش از روز هم گذشته دیگه شده لحظه ای ، یه لحظه خوب میشن یه لحظه از کرده خودت پشیمونت میکنن !
ممنون :)
سلام
های وب از هر نظر در تهران و تبریز راضی کننده بود
از هم استانی هایتان که های وب استفاده می کنند سوال کنید فکر نکنم مشکلی داشته باشه
پشتیبانی خوب، بسته های مناسب
مصرفتان زیاد باشد فقط های وب پیشنهاد می شود.
درود
شاتل بعدم های وب
راضی هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
toorej
دوستان بنظرتون از نظر پینگ کدوم بهتره؟ من شنیدم بهترین پینگ رو شاتل داره من میخوام تغییر بدم الان های وب دارم که بخاطر برداشتن بسته هفتگیش و رایگان نبودن آپلود و همچنین پینگ بالاش میخوام جمع کنم
از نظر پینگ شاتل خوبه و منم راضیم
اگر پینگ برایتان مهم هست و موارد تایم اوت و گیمینگ
شاتل پیشنهاد میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
leberman
دوستان اينترنت من متصل شد و طبق صحبتي كه با پشتيباني داشتم خط ما تا سرعت ١٦ مگ بر ثانيه هم ساپورت ميكرد كه مقداري نويز داشتيم و توسط پشتيبان مشكل حل شد.
نتيجه اينكه الان سرعت دانلود من بين ٢ تا ٣ مگ بر ثانيه هست اما سرعت اپلود اصلا رضايت بخش نيست.
http://up.hamkhone.ir/6/bd5bb610e48d...cc779e093f.png
دوست عزیز سرویس adsl یک سرویس نامتقارن است بهمین دلیل ماهیت آن به شکلی است که سرعت آپلود همواره کمتر از دانلود است.
نهایت کاری که بتوانند برایتان انجام دهند اینکه پورت را کامل باز کنند و خط خانه معمولا تا 100 کیلوبایت بیشتر جواب نخواهد داد.
برای اپلود پیشنهاد می شود از سرویس های 3g / 4g استفاده کنید.
سلام
دنبال اسیاتک نرو اصلا
سرعت کم پشتیبانی ضعیف
بنده پارس آنلاین دارم
انصافا خیلی از لحاظ سرعت و کیفیت خوب هستش
فقط بگم شاتل نامحدود خیلی خوبه (سرویس آرت) ولی حتما ماهانه بگیر چون ممکنه به هر دلیلی طبق قرارداد سرعت شما رو کم کنند (درصورت مصرف زیاد) و اگر این اتفاق بیافته ماه ها طول میکشه تا برگردید به سرعت قبلی (درصورت مصرف کم)
هروقت دیدی محدودت کردند سرویست رو لغو کن و دوباره سفارش بده :))
یه آفرم تو مبین نت دیدم با سرعت 40mbps جالب بود من الان سرویس فعال دارم وگرنه استفاده می کردم.
500 گیگ سالیانه 600 هزار یا 1000 گیگ 900 هزار
اگه سرعت بالای 20mbps بهم بده راضی ام.